Liefde is wat we allemaal nodig hebben om verder te gaan in het leven, met een glimlach en op een positieve manier. Er zijn echter velen van ons die nog steeds geloven dat we ofwel onbemind zijn of het niet waard zijn om geliefd te worden. Het probleem zit in ons, we hebben te veel zelfkritiek op ons bestaan ​​op deze planeet. We kijken naar ons bestaan ​​door de ogen van de volgende, en alleen omdat ze vinden dat ons fysieke en mentale zelf niet geschikt zijn voor de samenleving waarin we leven, vinden we dat niemand in de buurt van ons zou moeten houden. Dit is dus niet waar, en het leidt tot apathie en aandacht zoeken. Wees geen statistiek, er zijn alleen manieren om van jezelf te houden als je leert en accepteert dat het lichaam en de ziel die je hebt liefde waard is. Hieronder vind je enkele tips over hoe je liefde kunt accepteren?

hoe liefde te accepteren

Leer gelukkig te zijn:

Geluk en liefde gaan hand in hand, en met liefde bedoelen we niet iemand die romantisch van je houdt. Er is veel meer dan wat op het eerste gezicht lijkt, het is het tintelende gevoel dat van binnen optreedt als we weten dat er liefde in de buurt is, in vele vormen. Dit is waarom het zo belangrijk is om liefde te accepteren, want als je niet liefhebt en liefde accepteert, zou je niet in staat zijn om van anderen in de buurt te houden. Als je niet van anderen houdt, zou je ze door de ogen van walging en haat zien. Dit zou uw acties en woorden nabootsen of wat u doet voor en voor anderen in uw omgeving, wat u uiteindelijk de meest gemeden man of vrouw maakt. Wees geen pestkop waar iedereen bang voor is, dit is geen liefde of macht; het is een daad van lafheid. Leer daarom om liefde in je leven te laten komen, stop met het beoordelen van situaties en mensen, vooral degenen die je niet begrijpt, waarvan je halfbakken kennis hebt en waar je geen controle over zou hebben.

Het is ook belangrijk om te weten dat jij ook een speciaal persoon bent in iemands leven, en vooral op deze planeet. Wanneer je de kracht van je eigen geest, hart en ziel realiseert, kun je ook op wonderbaarlijke wijze alles bereiken wat je wilt. Je kunt doorgaan en de wereld veroveren met liefde, door woede, haat en wrok te mijden. Als iemand negatief over je praat, laat dan de liefde van binnenuit je helpen die persoon en zijn woorden te negeren. Onthoud dat wat je weerstaat, blijft bestaan, dus waarom al die tijd en energie verspillen om iemand te haten, als je dat intern kunt kanaliseren en jezelf kunt toestaan ​​om van de belangrijkste persoon in je leven te houden, JIJ.

Maak liefde geen oorlog:

Oorlogen veranderen demografie, verscheuren families en brengen grote verwoestingen teweeg. Wees er geen slachtoffer van, en zelfs als je in het verleden door misbruik en vuiligheid bent gegaan, blijf er dan niet bij stilstaan. Je kunt liefde toestaan ​​om je te helpen genezen;

1. Vergeef jezelf voor wat je was, wat je deed of wat je doormaakte

2. Onthoud dat het genezen van de ziel tijd kost, soms een heel leven

3. Geniet van de mensen om je heen die de beste interesses en bedoelingen voor je hebben

4. Waardeer en respecteer jezelf zoals je bent en voor wie je bent

5. Onthoud dat iedereen, ook jij, elke dag op individuele basis een strijd voert

Er zijn veel meer redenen waarom we denken dat we liefde niet waard kunnen zijn, maar laten we ons concentreren op redenen waarom we liefde waard zijn, zoals;

1. We zijn prime

2. Wij zijn opperste

3. Wij zijn mensen

4. We kennen de betekenis van liefde

5. We zijn niet verlegen om liefde te uiten

Wanneer je van jezelf gaat houden en jezelf accepteert zoals je bent, zou je merken dat het van alle kanten naar je toe komt. Ga je gang en probeer van jezelf te houden, bijt in dat chocoladegebak en laat de calorieën je niet storen!!