Dit is misschien schokkend voor je, maar ja, lippenstiften helpen ook bij het verminderen van de donkere kringen, waardoor je meteen een egaal uiterlijk krijgt. Door lippenstift te gebruiken om donkere kringen te verdoezelen, kun je je gezicht voorbereiden op verdere make-up, en het geeft je ook die onberispelijke look, als je de hardnekkige lagen make-up op je gezicht wilt vermijden. Het hangt echter ook af van uw kleurtint en de huidtextuur om de kleur van de lippenstift te selecteren.

Beste lippenstift om donkere kringen te verwijderen:

Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen om donkere kringen op een effectieve en snelle manier met lippenstift te bedekken.

1. Groene lippenstift voor donkere kringen:

Groene lippenstift voor donkere kringen

Groene kleur wordt meestal gebruikt voor de huid met rode camouflagevlekken erop. De groene lippenstift om donkere kringen te verbergen wordt eerst aangebracht door deze onder de ogen en neus, mondhoeken en bovenop de haarvaten die gebroken zijn te deppen. Je kunt het proces beëindigen door het te bedekken met een fijne concealer. De groene lippenstiftdekking wordt meestal ook gebruikt op rode huidvlekken die op de wangen van de meisjes worden waargenomen, voor een gladde huidtextuur.

2. Paarse lippenstift op donkere kringen:

Paarse lippenstift op donkere kringen

Heeft uw huid gele tinten, of vertoont het gelige verkleuringen met een vale huid? De paarse lipstick voor kringen onder de ogen is het beste voor je gelaatskleur. De paarse kleur wanneer aangebracht op de donkere kringen en een stevige laag vormt, zou u helpen uw gezichtstint te vereenvoudigen met behulp van een concealer of een lichte foundation. Je kunt de paarse kleur ook mengen met lichtroze voor magische effecten op de donkere kringen.

3. Oranje lippenstift voor donkere kringen:

Oranje lippenstift voor donkere kringen

Of je nu gaat voor oranje lippenstift of oranje concealer, beide zijn in staat om je de gewenste huidskleur te geven zonder donkere kringen. De oranje lippenstift om donkere kringen onder de ogen te bedekken, wordt meestal gebruikt om de originele blauwe tinten op de huid te laten verdwijnen, samen met blauwe plekken, hardnekkige schaduwen, zichtbare aderen en ook hyperpigmentatie. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, geeft het de perfecte huid zonder fouten erop.

4. Rode lippenstift voor donkere kringen:

Rode lippenstift voor donkere kringen

Rode lippenstift om donkere kringen te bedekken is behoorlijk trendy onder de tieners met een lichte huidskleur. Het helpt ook bij het wegwerken van de donkere vlekken en de puistjes voor een lange periode. Voor het gebruik van de rode lippenstift moet de gebruiker gebieden zoals onder de ogen, zijkanten van de neus, over de ogen, enz. bedekken die later worden bedekt met een eerlijke concealer, of foundation met een licht natte hand om het een stevig en gelijkmatig verschijning.

5. Roze en blauwe lippenstift voor donkere kringen:

Roze en blauwe lippenstift voor donkere kringen

Roze en blauw geven je een soortgelijk kleureffect als paars. De roze wordt meestal gebruikt voor de warme huidskleur, samen met donkere kringen. Roze lippenstift bij gebruik met blauwe of oranje lippenstift voor donkere kringen geeft een fijne kleurencombinatie aan de vrouwen met een licht donker uiterlijk. De lippenstift wordt rond de ogen aangebracht, en lichtjes op de jukbeenderen bij gebruik van donkere lippenstift, en bedekt met een concealer. Je kunt er ook een kleine portie blauwe lippenstift op mengen voor betere effecten.

Het proces van het gebruik van lippenstift onder de ogen voor donkere kringen blijft hetzelfde. Het hangt echter ook af van de huidskleur, aangezien de vrouwen met een donkere toon van het gezicht en nog steeds donkere kringen, donkere lippenstiften zouden moeten gebruiken om een ​​gedurfde look te geven. Evenzo kunnen de vrouwen met een lichte huidskleur kiezen voor lichte lippenstifttinten, om de donkere kringen met een magisch tintje te verminderen.