Donkere kringen en gezwollen ogen zijn veelvoorkomende problemen waar iedereen zich zorgen over maakt. Het ziet er niet goed uit op je gezicht en je kunt het niet verbergen met make-up. Ontsteking van bloedvaten rond uw ogen veroorzaakt donkere kringen en gezwollen ogen. De reden kan van alles zijn, van vermoeidheid, gebrek aan slaap, stressmoeheid of gezondheidsproblemen. Donkere kringen verminderen je zelfvertrouwen. Er zijn producten beschikbaar om van donkere kringen af ​​te komen. Maar het kan duur zijn en is mogelijk niet geschikt voor alle huidtypes. Natuurlijke zelfgemaakte remedies zijn er om dit probleem te verminderen. Een van de beste methoden om van donkere kringen en gezwollen ogen af ​​te komen, is een theezakje. De voordelen van de theezakjes voor donkere kringen zijn ongelooflijk.

Hoe theezakjes te gebruiken voor donkere kringen onder de ogen

Cafeïne is een veelgebruikt ingrediënt in alle oogbehandelingen. De belangrijkste reden hierachter is dat cafeïne helpt de bloedvaten rond de ogen te verkleinen, waardoor wallen en donkere kringen worden verminderd. Behalve cafeïne bevatten theezakjes ook anti-oxidanten en tannines. Tannines zijn verantwoordelijk voor de smaak en kleur van thee en ze kunnen ook een gezonde bloedcirculatie stimuleren. Zo helpt het om je huid strakker te maken. Zo kun je theezakjes gebruiken voor de behandeling van donkere kringen onder de ogen. Dit is een gemakkelijke methode die je thuis kunt doen wanneer je vrije tijd hebt. Kamille-, groene-, pepermunt- en rugtheezakjes zijn geschikt om donkere kringen, wallen te verwijderen en hebben ook ontstekingsremmende en anti-allergische eigenschappen.

Theezakjes voor donkere kringen onder de ogen:

Theezakjes voor donkere kringen onder de ogen

Hoe het te maken:

 • Neem twee theezakjes (probeer theezakjes te kiezen die een hoog cafeïnegehalte bevatten). U kunt kiezen uit zwarte thee of groene theezakjes.
 • Neem een ​​kop heet water en doe deze theezakjes erin
 • Haal nu theezakjes uit de beker en doe het in een container
 • Zet deze container 20 minuten in de koelkast
 • Haal het na 20 minuten uit de koelkast en knijp erin om extra vloeistof te verwijderen
 • Nu is het klaar voor gebruik

Hoe toepassen:

Ga liggen en leg dit theezakje op je ogen. Ontspan gedurende 15 tot 20 minuten. Verwijder vervolgens de theezakjes voorzichtig en was je gezicht om vlekken van je gezicht te verwijderen

Hoe te gebruiken:

Je kunt dit dagelijks doen als je tijd hebt, anders doe je het minstens een of twee keer per week. Dus gebruik theezakjes voor gezwollen ogen donkere kringen en krijg mooie ogen.

Groene theemasker voor ogen:

Groene theemasker voor ogen

Hoe het te maken:

De belangrijkste ingrediënten voor dit masker zijn:

 • 1 kopje gebrouwen biologische groene thee
 • 1 kop in blokjes gesneden komkommer
 • 4 eetlepels aloë vera-gel
 • 2 eetlepels vierge kokosolie
 • 2 eetlepels biologische honing

Combineer alle ingrediënten in een blender en mix tot het een gladde pasta is. Je kunt het in een pot gieten en in de koelkast bewaren voor toekomstig gebruik. Probeer dit masker van groene theezakjes om van donkere kringen af ​​te komen.

Hoe toepassen:

Doop wattenschijfjes in dit mengsel en breng het onder je ogen aan. Laat het daar 15 minuten liggen en was je gezicht met water.

Hoe te gebruiken:

Je kunt deze theezakjes voor donkere kringen een of twee keer per week gebruiken. Doe dit elke week om het verwachte resultaat te krijgen.

Teabag heeft de kracht om donkere kringen en gezwollen ogen te verwijderen. Gooi geen gebruikte theezakjes weg en gebruik ze om de donkere kring onder je ogen te verwijderen. Dit zijn beproefde methoden en ze hebben geen bijwerkingen. Je kunt dit één keer per week doen om een ​​mooi gezicht te krijgen. Het gebruik van natuurlijke remedies is beter dan het gebruik van kunstmatige producten die uw gezicht kunnen beschadigen.