Donkere kringen ontstaan ​​door de verschillende redenen zoals schade door de zon, eventuele allergieën, slapeloosheid en zelfs zwangerschap. Er zijn tal van natuurlijke manieren om deze donkere kringen te genezen. Het gebruik van vitamine K voor donkere kringen wordt beschouwd als de beste van alle behandelingen. Ze verbeteren de bloedcirculatie in het gebied rond de ogen en verminderen ook de oorzaak van ontstekingen.

Hoe vitamine K te gebruiken voor donkere kringen onder de ogen

Hoe vitamine K te gebruiken voor donkere kringen:

Hier zijn enkele van de beste methoden en behandelingen om donkere kringen te genezen met het gebruik van vitamine K,

1. Capsules vitamine K voor donkere kringen:

Capsules vitamine K voor donkere kringen

De supplementen met vitamine K-capsules hebben uitstekende antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Voordat u voor de behandeling van deze vitamine K-capsules voor donkere kringen gaat, moet u altijd uw arts raadplegen. Ze zijn verkrijgbaar in zowel capsule- als tabletvorm. En de dosering kan worden ingenomen volgens het recept van de arts. Vitamine K voor donkere kringen onder de ogen, als supplementen helpen ons bij de bloedstolling en ook voor een goede bloedcirculatie. Daarom werkt het effectief voor de donkere kringen onder je ogen.

2. Op gel gebaseerde vitamine K voor donkere kringen:

Op gel gebaseerde vitamine K voor donkere kringen

Vitamine K in welke vorm dan ook, werkt zo goed om de donkere kringen onder je ogen te bestrijden. Er zijn ook tal van crèmes op gelbasis op de markt, met als hoofdbestanddeel vitamine K. U kunt een van deze gebruiken. De aanwijzingen voor het gebruik van deze gels worden gegeven in de productbeschrijving, die kan variëren van het ene product tot het andere, afhankelijk van de inhoud die eraan is toegevoegd. Als universele regel moet deze vitamine K-gel voor donkere kringen of zelfs crèmes worden aangebracht voordat u naar bed gaat en moet deze ‘s nachts op de huid worden gelaten voor het beste resultaat.

3. Vitamine K-gehalte crème voor donkere kringen:

Crème met vitamine K-gehalte voor donkere kringen

Het cosmetische platform heeft honderden crèmes en serums ontwikkeld die vitamine K bevatten, voor de behandeling van donkere kringen. De antioxidanten die in deze crèmes aanwezig zijn, helpen de beschadigde huid te herstellen en verbeteren ook de slechte bloedcirculatie rond de ogen. De op crème gebaseerde producten worden meestal geselecteerd door personen met een droog huidtype. Na het reinigen van je gezicht kun je met je vingertoppen rond de ogen een van de beste vitamine K-crèmes voor donkere kringen aanbrengen. En u kunt ongeveer 10 tot 15 minuten een zachte strijkmassage geven. Dit proces is ideaal voor het naar bed gaan.

4. Olie met vitamine K voor donkere kringen:

Olie met vitamine K voor donkere kringen

Dit is ook een andere manier om te kiezen, voor het behandelen van de donkere kringen die zich onder de ogen vormen. In plaats van te kiezen voor een gel of vitamine K-crème voor donkere kringen onder de ogen, zouden mensen met een extra droog huidtype met gevoeligheid deze procedure van vitamine K-olie voor donkere kringen op grote schaal kiezen. Zonder schadelijke chemicaliën kunnen deze biologische oliën op elk moment van de dag worden gebruikt. Neem gewoon een paar druppels vitamine K-olie op uw vingertoppen en strijk zachtjes over het gebied dat de ogen bedekt. Voer de massage ongeveer 15 minuten uit. Laat de olie vervolgens nog 10 minuten in de huid intrekken, waarna u deze kunt afwassen met warm water.

5. Zelfgemaakte vitamine K-packs voor donkere kringen:

Zelfgemaakte vitamine K-packs voor donkere kringen

Nu kun je ook je eigen zelfgemaakte pakjes maken om je donkere kringen te behandelen. Maak in alle verpakkingen gebruik van vitamine K-capsules als basisingrediënt. Prik de capsules door en haal de gel eruit. Bewaar deze vitamine K voor kringen onder de ogen om heel makkelijke zelfgemaakte pakjes met verschillende ingrediënten te maken. Je zult ingrediënten moeten kiezen die gemakkelijk verkrijgbaar zijn, maar een hoog gehalte aan vitamine K hebben. Sommige daarvan zijn wortel, komkommer, amandelolie enz..

Voor een wortelpakket kun je de vitamine K-gel mengen met het wortelpulp. Doe dit als een pakje om je ogen. Laat het drogen tot het droog is en was het dan af.

Voor een komkommerpak kun je deze gel in het komkommersap doen. Breng deze vloeibare massage aan op je donkere kringen. Voer deze cirkelvormige actie ongeveer 15 minuten uit. Laat het een nacht staan ​​en let de volgende ochtend op.

Zo kun je de vitamine K-gel in alle zelfgemaakte verpakkingen mengen, volgens de ingrediënten die heel goed bij je passen, of je kunt zelfs de beschikbare gels en crèmes gebruiken. Alles werkt het beste voor de donkere kringen.