Притурки за потребителски настройки на приложения за Windows 7

5 -те най -добри притурки за Windows 7

За много потребители получаването на незабавна, актуална информация за системата означава наличието на добре функционираща среда за приемане. Притурките за Windows 7 може да са правилният отговор на това.

Освен че Microsoft предлага поддръжка за притурки за настолни компютри, те все още са полезен начин да направите моментна снимка на вашата система и системни ресурси в движение.

Някои биха отрекли, ако Microsoft вече не поддържа системата – защо да се притеснявате?

Има притурки за Windows 7, които все още работят и ви информират за системната актуализация по всяко време.

Открихме 5 притурки, които дават информацията, която обичайният Windows оставя. Не забравяйте, че тези джаджи заемат ресурси. Както всичко останало на вашия работен плот с Windows 7, вие искате да се погрижите за RAM паметта. Вижте дали следните притурки за настолни компютри предоставят повече информация за това.

1. Информация за бележника на Margu 2

Притурки за Windows 7 margu информационен лаптоп

Той предлага много информация за спецификациите на лаптопа / преносимия компютър. Благодарение на тази притурка имате актуализации в реално време за: потребителски идентификатор за WLAN и LAN интерфейси, интернет, многоядрено използване, часовник/календар, основен процесор, батерия, време за производство и използване на твърдия диск. Можете също така да добавяте / премахвате всяка информация и дори да променяте нейното показване. Margu автоматично ще провери новите актуализации. Това устройство предлага всичко наведнъж.

2. Притурка Xirrus Wi-Fi Monitor

Притурки за мрежа от приложения на Windows 7

Това устройство дава необходимата информация за безжичната локална мрежа наблизо. Все още можете да търсите скоростта на пренос на данни, силата на сигнала, локалните мрежи, текущия адрес на интернет протокола. Все още можете да конфигурирате непрозрачността. Ако кликнете върху един от методите за безжично предаване, ще бъдете информирани за наличните мрежи.

3. Притурка за мрежов измервател

Притурки за устройства за измерване на приложения на Windows 7

Това е един от най -добрите монитори за безжичен трафик там. С един поглед можете да получите информация за: SSID, вътрешни и външни IP адреси, тест за скорост, Защитна стена-Промяна на състоянието, състоянието на защита, сигнал, качване / изтегляне. Име на мрежовата връзка, име на адаптера, максимална скорост, MAC адрес. Екранът за конфигуриране ви позволява да зададете такива опции: опции за показване, цветови схеми и много други.

4. Drives Meter

Притурки за системна информация за приложения на Windows 7

Благодарение на Drives Meter, можете да хвърлите бегъл поглед върху състоянието на вашите драйвери и също така да зададете предупреждение за ниска памет.

   5. Информация за системата

Притурки за системата за приложения на Windows 7 като цяло

Тази система е един вид всичко в притурка, която показва информация за: операционна система, време на производство, основен процесор, памет, твърди дискове, мрежови устройства, CD / DVD, батерия и мрежа.