вакуум уплътнител-вакуум уплътнител-лава-модерна-технология-прясно месо

Запазване на храната свежа за дълго време – съвременните вакуумни уплътнители гарантират това

Кой не знае това – предстои страхотна вечер за барбекю, гостите очакват уютна вечер. След това шокът: Месото на скара от фризера вече не може да се ползва. Причината е: изгаряне във фризера.

Но не само месото, но и всички други храни могат да претърпят тази съдба. Причината обикновено е, че продуктите не са били замразени правилно и не е създаден необходимия вакуум в торбите. Точно това е от съществено значение, за да запазят свежестта на храните и Ко. А Вакуумен уплътнител е оптималното решение за такива случаи, тъй като с негова помощ е възможно да запазите замразената храна свежа за дълъг период от време, без да се притеснявате за загуба на вкус и аромат. По този начин срокът на годност може да бъде увеличен до 10 пъти в сравнение с конвенционалната процедура.

вакуум уплътнител-вакуум уплътнител-лава-фирш-зеленчук-плодове

 Направете правилния избор

Както при всички други покупки, също трябва да се запознаете с предоставят необходимата информация. Освен това критерии като функционалност, качество на производството и лесна работа трябва да бъдат включени в планирането. Лесното почистване и поддръжка обаче също са точки, които трябва да се имат предвид. В допълнение, тестовите доклади и оценки от други клиенти са изключително полезни. Освен това се препоръчва използването на висококачествени устройства, защото само те също ще осигурят желаната производителност.

вакуумен уплътнител-вакуумен уплътнител-лава-риба-морски дарове

 Използването на вакуумно уплътнение има големи предимства, както е показано тук като пример:

 Доказано е, че храната остава свежа по -дълго

  • Изгарянето във фризера е ефективно предотвратено
  • Ароматите (като кафе или трюфели) се задържат много по -дълго
  • Маринатата се абсорбира във вакуумираните торбички, например за месо на скара и т.н. за няколко секунди и прави месото нежно
  • Различни области на приложение (промишленост и търговия (защитни опаковки), частни домакинства, ресторанти и кръчми)
  • Остатъците от храна също могат да бъдат перфектно запазени и съхранявани безопасно

Освен това икономическият аспект със сигурност е забележителен. Купете по -големи количества продукти с отстъпка и използвайте иновативните устройства, за да ги приготвите и замразите съответно. Изсмуквайки въздуха, който висококачествените вакуумни уплътнители автоматично правят, вие също създавате много място във фризера. (Място за съхранение).

С тази технология не само торбите и ролките, но и храната в контейнери, консерви или буркани за консервиране получават желаната дълготрайност.

вакуум уплътнител-вакуум уплътнител-лава-v500-салам-колбаси продукти

 Функцията на вакуумния уплътнител

Вакуумният уплътнител отстранява въздуха от специалните торбички, така че те да лежат директно срещу замразената храна. Това създава вакуум, който предотвратява подаването на кислород, така че съдържанието да не се повреди по никакъв начин.

След този процес торбите се затварят херметически. Това гарантира запазване на ароматите и вкуса и осигурява съответно дълъг срок на годност на иначе нетрайните продукти. Тези работни стъпки се извършват автоматично от висококачествени устройства, така че не се изискват външни вакуумни и електрически помпи. В зависимост от продукта, филмите могат да се почистват и в съдомиялна машина и затова могат да се използват многократно.

вакуум уплътнител-вакуум-устройство-прясна храна

За да се предотврати смачкването на храната, някои вакуумни уплътнители имат и функция за спиране. Благодарение на най -новите технологии и перфектна изработка, гарантирано е, че устройствата имат висока степен на издръжливост без загуба на производителност.

 Слайдът също е от решаващо значение

Вакуумните торби се предлагат в много размери и форми, въпреки че не всички чанти са съвместими с вакуумните уплътнители на други производители. Трябва да се гарантира, че фолиата са подходящи за фризер, безопасни за храни и устойчиви на скъсване. Никога не трябва да се използват торби и туби, произведени с помощта на промишлени пластификатори. Тук се търси и най-високо качество, тъй като висококачествените продукти позволяват например готвене на водна баня (възможен е процес на готвене sous vide и нагряване до 95 градуса) или използване в микровълнова печка. В идеалния случай се използват торбички с многослоен филм, които например не се увреждат от месото при замразяване на костни части с остри ръбове и съдържанието се съхранява безопасно. Предлага се и широка гама от аксесоари, за да завършите вашето оборудване.

    вакуумна машина-вакуумна машина-лава-месни продукти-пресни вакуумна запечатка-вакуумна машина-лава-прясна-храна  вакуумен уплътнител-вакуумен уплътнител-lava-v500-модел  вакуум уплътнител-вакуум уплътнител-вакуум-контейнер-лава