Консумацията се увеличава с функционалността на мобилния телефон. Ако се сетите за древните и често грозни „кости“ от миналото, тези устройства бяха просто добри за осъществяване на телефонни разговори. Все още беше възможно да се пише SMS, но нямаше повече функции. Днес изглежда различно. В допълнение към класическата телефония и изпращането на съобщения (което днес обикновено се случва повече чрез WhatsApp вместо SMS), смартфонът служи като будилник, радио, телевизия, компютър, часовник, камера, вестник, навигационна система и много други . Ergo: Смартфонът е представен във всички области на живота днес и се е превърнал в постоянен спътник. Достатъчна причина мнозина да индивидуализират смартфона, както и работния плот на компютъра или календара, който вече не се задържа в хартиена форма в дамската чанта. Следните идеи разкриват как работи това.

съвети за персонализиране на смартфон в движение

1. Капакът на смартфона: огледало на личния живот

Капакът на смартфона рядко е просто практичен. Ако случаят е такъв, обикновено се избира силиконов капак, който да предпазва устройството от подхлъзване по масата. Тази опция се е утвърдила на практика като мъжки вариант (и за занаятчии).

Жената предпочита да използва кожения калъф. Коженият калъф отдавна се бори за място и в света на бизнеса. Въпреки че можете да познаете кой е собственикът, наистина индивидуалните неща са различни.

Калъфите за мобилни телефони днес могат да бъдат много качествени бъдете украсени с любимия си мотив. На практика това означава, че калъфите за мобилни телефони, чорапите за мобилни телефони и калъфките за флип са снабдени със собствен материал за изображения и по този начин индивидуализирани. По принцип доставчиците правят разлика между корици, специално пригодени за конкретен модел смартфон, и модели, които се вписват универсално за много устройства, а също така им предлагат подходяща защита.

Този оскъден калъф за мобилен телефон изглежда почти без въображение. В допълнение, безцветни случаи като тези станаха редки

калъф за съвети за персонализиране на смартфон

Популярни мотиви винаги са тези с близки. Обикновено децата или партньорите украсяват калъфите за мобилни телефони. Специални събития като рождени дни, сватби и кръщенета са поне толкова популярни, колкото и снимки на ваканции. Като алтернатива могат да бъдат избрани още вечни мотиви, като любимото ви цвете, популярна сграда в любимия ви град или знаме от любимата ви страна. Творчески съвет: Ако искате да използвате смартфона като ежедневен мотиватор, можете също да поставите снимката на голямо желание тук, което може да бъде постигнато например с желязна диета или сложен план за спестяване. Така че мотивът е не само приятен за разглеждане, но и ежедневно напомняне за дългоочакваната дестинация.

Предупреждение: Снимките на голи бебета са сладки, но нямат място в калъфа за смартфон. По същия начин тук не трябва да се четат закачливи поговорки, които биха могли да се търгуват като тичане сред приятели, но буквално биха изглеждали странни за непознат. Вдъхновение за възможни снимки и много необичайни модели може да видите тук.

2. Мелодия на звънене. Различните случаи изискват различни мелодии.

Друг градивен елемент за персонализиране на ежедневния ви придружаващ смартфон е мелодията. Днес е много често да се определят различни групи обаждащи се към различни мелодии. Мелодията на мелодията може да каже дали обаждането е по -скоро от професионален или личен характер. Но бъдете внимателни: може да се чуе мелодия – за собственика на смартфона, а също и за обществото. Следователно мелодията на звънене (както и тонът за съобщения и имейли) трябва да се избират внимателно. Важно е да избягвате тези фалшиви пропуски:

Ако смислен, но неподходящ тон на звънене звъни на бизнес обяд, той изобщо няма да се понижи

съвети за персонализиране на смартфон

  • Смешно е, когато майката му се обажда Abba classic “Mamma Mia” звуци. Папата на Петър Александър, „Татко ще го оправи“, ще забавлява обаждащия се, както и други случайни слушатели, без това да се тълкува отрицателно.
  • Провокативни тонове или изговорени тонове, които показват, че на телефона има “А …” и искат да говорят със собственика на смартфона, не са смешни, а смущаващи. Между другото, става още по -лошо, ако този тон е предназначен за колегите – и телефонът звъни, докато седите в столовата с другите колеги.
  • Става опасно с мелодии, които имитират обществено известни звуци. Всеки, който избере сирената на полицейска кола, пожарна или линейка, защото може да участва частно в пожарната, може да предизвика объркани лица и дори буквална паника.

3. Снимките в устройството са най -сигурният вариант

Много малко хора имат стандартизиран фон на екрана на своя смартфон. Тук принадлежи снимка. И в най -добрия случай това редовно ще усмихва лицето на собственика, когато заключването на екрана бъде изтрито. В същото време това е може би най -личният начин за персонализиране на смартфон. Изображенията на екрана на смартфона са подобни на тези на настолния компютър: рядко се виждат от непознати, освен ако смартфонът не бъде откраднат. Ако нямате свои собствени идеи или мотиви за екрана, можете да използвате магазина за тапети доволно.

Права на изображения:

Фигура 1: pixabay.com © Дарий Санковски (CC0 обществено достояние) / pixabay.com © Unsplash (CC0 обществено достояние)

Фигура 2: pixabay.com © Дъщерята на Ефрем(CC0 обществено достояние)

Фигура 3: pixabay.com © Unsplash(CC0 обществено достояние)