Има много причини, поради които човек трябва да инвестира в високотехнологични джаджи. Човек би искал да се наслаждава на живота по възможно най -съвременния начин. Често това означава да живеете по -екологично и модерно. Нашата работа е да ви държим в течение с най -новите иновации. Ето нашите идеи за май накратко!

Списък с най -добрите притурки за май 2019 г.

Garmin Forerunner – най -новият спортен часовник

Това е страхотен спортен часовник както за редовни спортисти, така и за професионални спортисти. Ще бъдете изненадани с функции, които може би дори не ви минават през ума. Но те са изключително полезни и значително ще повишат ефективността ви по време на тренировка. Плюс това, този часовник е пример за модерни джаджи, които са супер устойчиви и издръжливи. Има повърхност, която е изключително трудна за надраскване.

Ултрамодерният часовник за спортисти за 2019 година

притурки за предшественик май 2019 г.

Google Pixel 3a XL – страхотно съотношение цена/качество

Всеки може да има мобилен телефон със супер ефективна камера в момента на много разумна цена. Това е възможно благодарение на новия продукт от Google – Google Pixel 3a XL, който е на пазара от началото на май. Освен това този модел има много мощен процесор и голям дисплей.

С него със сигурност ще уловите страхотните мигове от лятото.

Потърсете мобилен телефон със супер модерна камера?

Google Pixel телефон страхотен 3a XL

Безжични слушалки – Stuffcool Stuffbuds

Едва ли трябва да казваме нещо за полезността на безжичните слушалки. Те са важна част от списъците на съвременните джаджи, но сред стотиците опции е трудно да се реши коя е най -добрата. Готиният дизайн и ефективността в работата са съчетани по отличен начин в модела Stuffcool Stuffbuds. Те също са на пазара от май.

Използва се най -новият модел безжични слушалки?

идея за слушалки нова през май

Модерни високоговорители с класически дизайн – Zakk Woodstock

Сега е супер модерно, че комбинирате класическия дизайн с функционалността на съвременните джаджи. Точно такъв е случаят с високоговорителите Zakk Woodstock. Традиционният характер се постига чрез допир на дърво. Но зад него стоят най -модерните постижения по отношение на качеството на звука и капацитета на батерията.

Модерен високоговорител с традиционен дизайн

преносим bluetooth може би идея

Gamig News – май 2019 г.

Какъв би бил високотехнологичният свят без последните новини за игрите? Супермодерната версия на Mortal-Kombat е тук и това е номер 11. Тези от вас със съвременни компютърни игри и други джаджи наистина ще й харесат!

Представете си най -новото в игрите?

видео игра май 2019 г.

Новите спортни часовници изненадват с функционалност

гледайте притурки за май 2019 г.

Трайността е една от най -важните характеристики на слушалките от ново поколение

Stuffcool страхотни накрайници за слушалки