Писалката е по могъща от меча. Но по -мощен ли е от химикалката? Какво ще кажете за механичния молив? Кой инструмент за писане наистина е най -превъзходният? Правилният отговор е по -сложен, отколкото изглежда на пръв поглед. Въпреки или може би поради днешната дигитализация на света, трябва да се открие огромно разнообразие от висококачествени инструменти за писане. Някои актуализират класиката на хилядолетия, докато други изследват напълно нови концепции. Независимо дали за писане, подписване, маркиране, отбелязване, скициране, проектиране, рисуване или калиграфия – на mostwanted-pens.com има по нещо за всеки. За да можете бързо и лесно да намерите перфектния инструмент за писане за вашите нужди, ние създадохме тези ясни насоки за вас, които със сигурност ще улеснят избора ви.

Качествени инструменти за писане - как да направите най -добрия избор писалки, химикалки и тетрадки

Флумастери и фини лайнери

Флумастери и фини линии са дългогодишни любими сред художниците и дизайнерите, но много хора ги предпочитат и за писане. Техният фин връх и лекота на използване позволяват прецизни, надеждни линии и леки вариации на линиите, които придават на рисунките фин характер. Когато избирате между видовете мастила, имайте предвид, че мастилата на водна основа обикновено произвеждат контролирани линии и по-малко кървят през тънка хартия, докато мастилото на маслена може да пише на всяка повърхност.

Писалка

Писалката е едно от най -старите писалки на пазара. Те обикновено идват с селекция от сменяеми накрайници, което прави фонтана много универсален инструмент за писане. Прилагането на различен натиск по време на писане също води до различни ширини на линиите. Това прави писалката технически по-сложен инструмент, който може да доведе до много добри резултати при редовна практика. В края на краищата неслучайно писалката е избраният инструмент за писане за професионалните майстори на писането.

Висококачествени инструменти за писане - по този начин правите най -добрия избор химикалки за боядисване моливи за художници

химилка

Химикалките са най -разпространените и несъмнено най -популярните инструменти за писане на пазара. Те са лесни за използване, надеждни, евтини, предлагат страхотен контрол на линията и използват бързосъхнещи мастила на маслена основа. В края на касетата на всяка писалка има малка топка, която пропуска определено количество мастило при писане, така че да не останат нежелани петна върху хартията.

Химикалка за ролери

Тези химикалки използват технология, подобна на традиционните химикалки, но обикновено имат по -фина точка, която създава по -тънка, по -чиста линия, когато пишете. Те също използват мастило на водна основа. Потокът от мастило върху ролка е много по -плавен от този на химикалка и може да се сравни с писалка. Също така трябва да прилагате по -малко натиск, така че писането като цяло е много по -удобно. Химикалките за ролкови тонове са склонни да изтичат и мастилото отнема малко повече време, за да изсъхне.

Качествени инструменти за писане - Как да направите най -добрия избор писалка срещу писалка срещу химикалка

Механични моливи и моливи със съединител

Механичните моливи са комбинация от най -добрите качества на обикновен молив и химикалка. Този инструмент за писане никога не трябва да се изостря, ергономичен и винаги предоставя последователни линии при писане или скициране. Моливите за капене са особено подходящи за бояджиите, тъй като имат отводи във всички степени на твърдост и цветове.

Защо трябва да изберете многократно висококачествени инструменти за писане, а не обикновени от магазина за 1 евро

Много лесно! Защото това означава, че получавате химикалка, с която ще се запознаете добре с течение на времето и с която също ще се радвате да пишете. Висококачествените инструменти за писане са за цял живот и дори могат да бъдат истинско наследство. Въпреки че са по -скъпи предварително, те са много по -евтини в дългосрочен план, използват по -малко ресурси и са по -екологични.

Висококачествени инструменти за писане - как да направите най -добрия избор писалка и кожена торбичка Висококачествени инструменти за писане - как да направите най-добрия избор механични моливи, падащи моливи