Уморени ли сте от претрупването на кабели, когато зареждате мобилния си телефон? След това просто трябва да преминете към безжично зареждане. Добрата новина е, че вече имате на разположение много опции. Принципът е сравнително прост и вероятно вече го знаете от индукционната печка. Тук обаче електрическата енергия протича между двете намотки, едната в зареждащата поставка и една на гърба на смартфона. Всичко, което трябва да направите, е да поставите телефона си на зарядната станция и сте готови. Тази иновативна технология за зареждане се е развила много силно в последно време и големи компании като Starbucks например започнаха да ги интегрират директно в маси и фотьойли. Така че можете удобно и лесно да зареждате смартфона и таблета си с ароматна чаша кафе и да останете онлайн. Не по-малко интересен е планът на DuPont да включи технологията за безжично зареждане в своята работна повърхност Corian за модерната кухня. В резултат на това батерията практически винаги ще бъде пълна и мобилният телефон винаги ще бъде под ръка. Много практичен за страстни готвачи, които не могат да издържат дълго без смартфона си.

такса мобилен телефон купете смартфон corian станция за зареждане работна повърхност кухненско оборудване dupont

зареждане на мобилен телефон dupont corian станция за зареждане пийте кафе

Но когато става дума за удобни за мобилни телефони мебели, Ikea очевидно има приоритет. Шведският производител на мебели продава маси и светлини, които съдържат зарядна станция от 15 април 2015 г. – успешна комбинация от прост, скандинавски дизайн и иновативна технология. Мебелите изглеждат напълно нормални и на пръв поглед едва ли се различават от конвенционалните мебели. Само един кръг плюс показва на потребителя къде е зарядната станция – много стилна и дискретна.

Заредете мобилния си телефон безжично заредете безжично вашия смартфон Мебели за закуска ikea

зареждане на мобилен телефон безжична безжична иновативна технология мебели ikea

зареждане на мобилен телефон безжично зареждане ikea мебели лек смартфон

Функцията за безжично зареждане всъщност е налична само на по -новите смартфони като Lumia 830 и Lumia 930, както и на Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge. Google Nexus и по -добрите смартфони на LG също са готови за безжично зареждане. По -старите модели могат да бъдат оборудвани и със специален капак за безжично зареждане. Можете да намерите един от тях отново в Ikea. Той се продава под името Vitahult.

Но по -доброто решение определено е да получите чисто нов мобилен телефон, който има функция за безжично зареждане. И ако не ви е писнало само от претрупването на кабели, но и от договори за мобилни телефони и авансови плащания, определено трябва купете си нов мобилен телефон на вноски, например на telsol.de. Там ще намерите голям избор от смартфони на Samsung, Apple, Sony, LG или HTC. Разбира се, всички модели се предлагат без договор и на вноски. Така че оставате напълно свободни и гъвкави. Не забравяйте да обърнете внимание на съществуваща функция за безжично зареждане! Приятно сърфиране!

мобилен телефон зареждане безжично зареждане станция за зареждане смартфон лаптоп

Заредете мобилния си телефон безжично зареждане на смартфон nokia lumia