Een mens is altijd gefascineerd door edelstenen. Edelstenen zijn los verkrijgbaar zodat je ze kunt gebruiken zoals je wilt. Edelstenen zijn kostbaar en halfedel. Kostbare edelstenen zijn erg duur en zeldzaam. Aan de andere kant zijn losse halfedelstenen betaalbaar voor de gewone man en gemakkelijk verkrijgbaar. Je kunt deze edelstenen houden zoals ze zijn en zelfs als sieraad gebruiken, zoals een ring of ketting.

Aantrekkelijke losse edelstenen ringen met afbeeldingen:

Deze natuurlijke losse edelstenen zegenen iemand altijd met vrede en geluk. Deze edelstenen zijn zeer voordelig en worden van nature in de schoot van de aarde gevonden.

1. Losse robijnrode edelsteen:

Losse robijn edelsteen

Deze losse edelsteen staat bekend als Ruby. Het wordt beschouwd als de koning van edelstenen. Deze zeldzame edelsteen heeft een prachtige kleur en de beste keuze voor de sieraden. Het heeft fijnere eigenschappen en een uitstekende hardheid. Deze edelsteen is sterk en duurzaam.

2. Losse saffier edelsteen:

Losse saffier edelsteen

Het is een beste losse edelsteen voor ring. Saffieren zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel, groen en roze. Het is de meest gewilde edelsteen en de waarde hangt af van de grootte. Grote vaardigheden en ervaring zijn vereist om deze edelsteen te snijden. Het kan elke dag worden gedragen.

3. Losse Alexandrite edelsteen:

Losse alexandriet edelsteen

Deze edelsteen komt voornamelijk voor in Rusland. Deze natuurlijke losse edelsteen is zeer aantrekkelijk door zijn kleurkwaliteit. Deze edelstenen hebben een verrassende kwaliteit om van kleur te veranderen onder veranderende lichten. Het wordt rood bij kaarslicht en paars bij elektrisch licht. Dit is de zeldzaamste edelsteen.

4. Losse Amethist Edelsteen:

Losse Amethist Edelsteen

Deze losse edelsteen is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals paars, diep roodpaars en blauwviolet. Amethisten met een diepe kleur worden meer gewaardeerd. Van deze edelsteen wordt aangenomen dat hij je geluk en liefde geeft. Edele kleur voor Amethist is rijk paars en is zeldzaam.

5. Losse opaal edelsteen:

Losse opaal edelsteen

Deze losse natuurlijke edelsteen is populair en wordt geleverd in verschillende aantrekkelijke kleuren. Opalen moeten worden beschermd tegen hitte en moeten met zorg worden behandeld. De kleurkwaliteit van deze steen is zeer rijk en mooi. Australië is de grondlegger van deze edelsteen.

6. Losse peridoot edelsteen:

Losse peridoot edelsteen

Deze losse edelsteen is maar in één kleur verkrijgbaar namelijk groen. Het wordt diep in de aarde gevonden. De betekenis van het woord Peridoot is ‘veel’, dus het geeft veel vreugde en liefde aan de houder. Het kan worden gebruikt in ringen en armbanden. Zijn kleur is zijn belangrijke betekenis.

7. Losse tanzaniet-edelsteen:

Losse tanzaniet edelsteen

De naam van deze losse edelsteen Tanzaniet is vernoemd naar de Oost-Afrikaanse staat Tanzania. Het wordt alleen daar gevonden en kan dus duur zijn. Deze buitengewone edelsteen is zeer delicaat om te hanteren en kan bij hitte verbrijzelen.

8. Losse topaas edelsteen:

Losse Topaas Edelsteen

Dit is een losse halfedelsteen die vaak in gele kleur wordt aangetroffen. Als het in contact komt met warmte, wordt het blauw. Topaas wordt beschouwd als een taaie en duurzame edelsteen. Topaas verandert van kleur als het in de buurt van vergif is. Dit kan gemakkelijk kapot gaan, dus moet voorzichtig worden behandeld.

9. Losse toermalijn edelsteen:

Losse toermalijn edelsteen

Deze losse halfedelsteen heeft een onvergelijkbare verscheidenheid aan kleuren. Er zijn verschillende namen voor verschillende kleuren Toermalijn. Rode Toermalijn staat bekend als ‘rubellite’, roze staat bekend als ‘schokkend roze’, tweekleurige toermalijn staat bekend als ‘tweekleurig’ en meer dan twee als ‘veelkleurig’.

Losse edelstenen zijn zo waardevol als men de voordelen ervan begrijpt. Het kan zegeningen over je uitstorten als het perfect wordt gekozen. Deze losse edelstenen zijn momenteel erg in trek. Juweliers verkopen edelstenen en zeggen dat ze origineel zijn. Maar het is niet eenvoudig om een ​​echte edelsteen te krijgen. Er is nauwelijks een echte te krijgen. Momenteel worden deze edelstenen in laboratoria geproduceerd met behulp van chemische mengsels. Hoewel ze ook als echte worden behandeld.