Edelstenen zijn minerale kristallen die kunnen worden gesneden en gevormd om sieraden en andere versieringen te maken. Edelstenen zijn meestal hard, maar vanwege hun esthetische waarde worden ook zachte mineralen in sieraden gebruikt. Veel stenen zijn zeldzaam, waardoor stenen sieraden duur zijn. Hoewel de meeste stenen in de natuur worden gevonden, kunnen sommige ook kunstmatig worden gemaakt. In de moderne tijd zijn sommige van de edelstenen diamant, robijn, saffier, smaragd, kwarts, amethist en turkoois.

Mooie stenen sieraden ontwerpen:

Hier zijn de top 9 ontwerpen voor stenen sieraden als volgt:.

1. Amerikaanse diamanten stenen sieradenset:

Amerikaanse diamanten stenen sieradenset

Diamanten zijn de meest kostbare stenen. Ze zijn de zeldzaamste en de mooiste. Ze worden met recht ‘de beste vriend van een vrouw’ genoemd. Deze set is een op diamant gebaseerd stuk met halfedelstenen. Het kan door de bruid op haar trouwdag worden gedragen. Het ingewikkelde ontwerp geeft het een majestueuze uitstraling en zal zeker ieders aandacht trekken. Het is een van de beste ontwerpen voor stenen sieraden.

2. Armband met stenen sieraden:

Armband met stenen sieraden

Deze elegante armband is gemaakt van ronde stenen. Het geeft een koraallook en de kleur van de sieradenstenen is rustgevend voor de ogen. De gladde textuur maakt het comfortabel om te dragen en de grote steen in het midden heeft een ruwe maar mooie textuur. Deze armband kan overal op gedragen worden. Het geeft een eenvoudige zomerse look aan de handen. Het is een goede kleur stenen sieraden.

3. Stone Jewelry Pop-ketting:

Stenen sieraden pop ketting

Dit stijlvolle halsstuk is gemaakt van gladde paarse agaat ovalen, bevestigd aan een gouden ketting. De grote stenen hebben een luide uitstraling en zullen daarom goed staan ​​op eenvoudige jurken. Dit ontwerp is tegenwoordig te vinden bij de meeste stenen juweliers. Dit is een mooi voorbeeld van gekleurde stenen sieraden.

4. Amethist stenen sieraden oorbellen:

Amethist stenen sieraden oorbellen

Amethist is een van de meest gewaardeerde stenen die tot de kwartsfamilie behoren. Het wordt gewaardeerd om zijn paarse tint, die verschillende tonen heeft. Dit unieke paar oorbellen heeft peervormige amethiststenen die aan vierkante stenen bungelen. Het is mooi en kan worden gedragen naar feestjes.

5. Emerald Stone sieraden ketting:

Emerald stenen sieraden ketting

Smaragd is een van de meest kostbare edelstenen. Het staat bekend om zijn fijne groene kleur. Deze prachtige ketting heeft een lijn van smaragdgroene stenen die aan een gouden ketting hangt. De stenen hebben een aantrekkelijke kleur en zien er eenvoudig uit. Dit kan door jonge vrouwen worden gedragen en ziet er goed uit over zowel traditionele als westerse kleding.

6. Citrien stenen sieraden oorbellen:

Citrien stenen sieraden oorbellen

Citrien is een gele, transparante kwartssoort. Deze citrien oorbellen met parels zijn uniek in hun soort. Ze zijn mooi en elegant. Ze kunnen zowel over traditionele als westerse kleding worden gedragen. Ze zijn niet te zwaar en niet te simpel, dus ze hebben de perfecte look.

7. Turquoise stenen sieraden enkelbandje:

Turkoois stenen sieraden enkelbandje

Enkelbandjes zijn weer in de mode. Dit enkelbandje met gouden ketting en een turquoise steen in het midden laat je wow gaan. Het is eenvoudig en stijlvol en staat goed bij een zomerjurkje.

8. Ruby Diamond Stone sieradenring:

Ruby diamanten stenen sieraden ring

Deze ring heeft een luide en fantastische uitstraling. De grote robijn in het midden heeft aan weerszijden twee diamanten. Het heeft een zware uitstraling en kan worden gecombineerd met identieke oorbellen. Dit is een van de mooiste sieradenstenen.

9. Quartz Stud Stone Sieraden Oorbellen:

Quartz Stud Stone Sieraden Oorbellen

Deze oorbellen zijn eenvoudig en schattig. De witte kwarts studs zien er elegant uit. Ze kunnen met alles worden gedragen en zijn te vinden bij de meeste stenen juweliers. De eenvoud hiervan zorgt ervoor dat het er goed uitziet voor iedereen die ze draagt. Ze kunnen regelmatig worden gedragen.

Er zijn veel ontwerpen van stenen sieraden die in het recente verleden aan populariteit hebben gewonnen. Gekleurde stenen sieraden zijn tegenwoordig te vinden bij de meeste stenen juweliers.