Indiase vrouwen door de eeuwen heen hebben zichzelf versierd met prachtige sieraden. Onder deze is de perfecte en prachtige enkelband. Het enkelbandje wordt om de voet gedragen. De nieuwste modetrend is om het enkelbandje maar aan één voet te dragen. Of je ze nu om je voeten draagt ​​of gewoon om een ​​voet, dit mooie en delicate item zal zeker indruk maken op iedereen. Kies een stijl die prachtig is en laat de hoofden draaien. De nieuwste stijl op blote voeten wordt perfect aangevuld met deze enkelbandjes met hartjes.

Mooie hart enkelbanden:

Hier is een lijst van 9 soorten hart enkelbanden. Selecteer het enkelbandje op basis van de gelegenheid die u bijwoont en kijk hoeveel complimenten u ontvangt.

1. Multi-hart enkelbandje:

Enkelband met meerdere harten

Ga voor een enkelbandje met meerdere harten om je voet prachtig te versieren. De enkelbandharten in goud zijn klein maar prachtig. De ketting is omgeven door minstens zes hartvormen en geeft een volheid en body aan het enkelbandje. Kies enkelbandjes met meerdere hartjes voor een compleet fashion statement.

2. Hart enkelbandje met dubbele ketting:

Hartvormige enkelband met dubbele ketting

Deze subtiele hartvormige enkelband met dubbele ketting is iets waar modebewuste vrouwen dol op zullen zijn. De eenvoudige maar elegante hartvorm in goud is vrij simplistisch. Maar de dubbele ketting hier maakt het verschil.

3. Hart enkelbandje met lovertjes:

Hartvormige enkelband met lovertjes

Kies dit absoluut schattige zilveren hart enkelbandje om te pronken met je vrouwelijke kant. De prachtige hartvorm is versierd met lovertjes en dit geeft een mooi glamoureus effect. De eenvoudige enkele ketting in dit enkelbandje zorgt ervoor dat je er echt prachtig uitziet.

4. Retro hart enkelbandje:

Retro hart enkelbandje

Wilt u iets geheel unieks? Hier is het perfecte hart enkelbandje voor jou. Dit retro Tibetaanse hart enkelbandje is prachtig. Het is versierd met kleine pruimbloemen in zilver. De hartvorm in het midden zelf is gedaan in filigraanwerk om deze enkelband een echt oogverblindende look te geven.

5. Infinity hart enkelbandje:

Infinity hart enkelbandje

Iets kiezen voor een toekomstige bruid? Koop dit meesterwerk in goud. De oneindige hartvorm staat synoniem voor huwelijk en liefde. Hier wordt de vorm gemaakt met twee hartvormen die met elkaar zijn verbonden. Een bruid zal van dit hart enkelbandje houden en het het meest koesteren.

6. Uitgesneden hart enkelbandje:

Uitgesneden hart enkelbandje

Knipwerk gedaan in welke vorm dan ook geeft een zeer mooie uitstraling. Dit gouden hart enkelbandje is zo’n stuk. De uitgesneden hartvorm is delicaat en perfect voor vrouwen die een meer eenvoudige en ingetogen look willen neerzetten. De delicate ketting voor dit enkelbandje is ook mooi.

7. Dikke ketting hart enkelbandje:

Hartvormige enkelband met dikke ketting

Diamond is de beste vriend van een meisje. Deze dikke hartvormige enkelband in zilver is versierd met een mooie hartvormige hanger bezet met diamanten. De harthanger is perfect voor een lieftallige bruid of iemand die verliefd is.

8. Charms hart enkelbandje:

Charms Hart Enkelbandje

Kies een hart enkelbandje met hartbedels erop voor een echt schattige look. Dit modieuze sieraad zal zeker harten doen smelten. De zes kleine hartbedels die aan hartvormige kettinghaken zijn verbonden, zien er schattig uit rond een voet. Perfect voor kleine meisjes en jongere vrouwen, deze enkelband is prachtig.

9. Kristallen hart enkelbandje:

Enkelbandje met kristallen hart

Glans als het zand op het strand op een heldere kristallen dag met deze kristallen hart enkelband. Het enkelbandje is versierd met prachtige en opvallende kristallen die een lichtgevend effect geven. Het kristallen hart is gevuld en niet hol. Het enkelbandje schijnt in het zonlicht en ziet er absoluut prachtig uit.

Zoals je kunt zien, zijn de prachtige enkelbandjes met hartjes iets moois. De hart enkelbandjes gemaakt in goud, zilver of zelfs diamanten maken het heel opvallend. Kies het enkelbandje op basis van de gelegenheid die u bijwoont en kijk hoeveel complimenten u ontvangt. Of het nu een hartvorm is die hol, gevuld of vol is, het delicate enkelbandje zal je hart zeker met liefde vullen. Hart enkelbandjes zijn mooie en delicate sieraden voor je voet. Ze laten je voet er prachtig uitzien.