Enkelbanden zijn het meest trendy en slim uitziende accessoire dat door zowel mannen als vrouwen wordt gedragen. Enkelbanden zijn te vinden in veel dynamische ontwerpen die goed passen bij elke gelegenheid, feesten en zelfs een coole kantoorkleding. Eenvoudige enkelbanden kunnen de juiste keuze zijn om zowel in kantoren als voor formele feesten te worden gedragen. De eenvoudige enkelbanden zien er gracieus uit en voegen ook glorie toe aan iemands persoonlijkheid.

Eenvoudige enkelbandontwerpen in trend:

De eenvoudige enkelbandjes zijn ook adembenemend, en je kunt uit de schotel de meest geschikte enkelband kiezen, afhankelijk van je outfit. We zullen nu een blik werpen op de top 9 eenvoudige enkelbandjes-ontwerpen:

1. Eenvoudige gouden enkelband voor dames:

Eenvoudige gouden enkelband voor dames

Dit soort eenvoudige gouden enkelbandjes is tijdloos en klassiek om te dragen. Het enkelbandje heeft een geglazuurde gebogen buis en het andere deel heeft een geschakelde ketting waardoor een glanzende uitstraling wordt gegeven aan de zachte en mooie enkels van een vrouw. Dit soort enkelbandjes kan de beste cadeau-optie zijn voor uw dierbaren.

2. Eenvoudige parel enkelband met kristal kralen:

Eenvoudige parel enkelband met kristal kralen

De parel enkelband ziet er heel uniek en elegant uit en ziet er bijna uit als een integraal onderdeel van je schoen en geeft jou en je kleding een dynamische uitstraling. Tussen de enkelbanden zijn kleine oogverblindende ronde kristallen bezaaid met gouden voering waardoor het een onberispelijk accessoire lijkt.

3. Eenvoudige zilveren gelaagde enkelbanden met sterren:

Eenvoudige zilveren gelaagde enkelbanden met sterren

Eenvoudig en elegant is de juiste uitdrukking voor deze zilveren dubbellaagse enkelbandjes. De enkelband ziet er uniek en sierlijk uit en is perfect voor jonge meisjes. De kleine sprankelende sterren op het enkelbandje laten het er hemels uitzien en een perfect eenvoudig maar stijlvol enkelbandje.

4. Eenvoudige enkelbandjes met blad voor meisjes:

Eenvoudige enkelbandjes met blad voor meisjes

Hier komt een ideaal enkelbandje voor vrouwen die verliefd zijn op de natuur en zelfs op hetzelfde willen lijken in hun kleding en accessoires. Het enkelbandje is gemaakt van staal en er zitten kleine schattige kraaltjes tussen. Aan de randen zijn fijne en delicate bladvormige bedels ingebed waardoor het de meest stijlvolle enkelband is.

5. Verzilverde kruis enkelbanden voor meisjes:

Verzilverde enkelbanden met kruis voor meisjes

Dit type enkelbandje portretteert de spirituele wending van de geest. Aan het enkelbandje worden verzilverde kruis enkelbandjes gehangen waardoor het nog spannender wordt en makkelijk de aandacht van anderen naar je toe kan trekken.

6. Eenvoudige enkelbanden met oneindige knoop:

Eenvoudige enkelbanden met oneindige knoop

Dit is een mooi en eenvoudig ogende enkelbandje gemaakt van draden. Tussen de draad is een zilveren oneindigheidsbedel bezaaid waardoor het geweldig lijkt op de enkel van een man. Dit type enkelbandje kan een perfect cadeau zijn voor je geliefde of voor een goede mannelijke vriend.

7. Eenvoudige lederen enkelband met zilveren boot:

Eenvoudige leren enkelband met zilveren boot

Een accessoire van leer is altijd een hit bij mannenvolk. Dit eenvoudige enkelbandje is gemaakt van puur wit leer in een geknoopt patroon. Aan de rand ervan is een kleine zilveren boot opgehangen en dit soort enkelbandjes kan worden gecombineerd met elke gewenste outfit.

8. Eenvoudige stoffen enkelband met anker:

Enkelbandje van eenvoudige stof met anker

Dit soort grijskleurige stoffen enkelbandje staat prachtig op de ruwe en hardwerkende benen van elke man. Dit enkelbandje is prachtig ontworpen in twee lagen en een cool uitziende verzilverde ankerbedel is bevestigd waardoor het een beetje anders en stijlvol is dan andere enkelbanden.

9. Eenvoudige geweven enkelbanden voor heren:

Eenvoudig geweven enkelbanden voor heren

Dit is een must-type coole enkelband voor elke man. De enkelband heeft dynamische vier lagen die allemaal met elkaar zijn verweven en lijken erg trendy en onderscheiden van andere. Dit soort enkelbandjes is perfect om te combineren met shorts om te pronken met deze enkelbandjes.

Een van de meest trendy en cool uitziende accessoires die door zowel mannen als vrouwen worden gedragen, zijn deze eenvoudige en elegant ogende enkelbandjes. Deze eenvoudige enkelbanden zijn ontworpen in edele metalen zoals goud, zilver en laten een persoon er heel mooi en geweldig uitzien. De eenvoudige enkelbandjes zijn ook adembenemend, en je kunt uit de schotel de meest geschikte enkelband kiezen, afhankelijk van je outfit.