Enkelbandjes of enkelbandjes of enkelbandjes zijn een snel inslaande trend en modeaccessoire onder mannen en vrouwen. Zowel mannen als vrouwen pronken om de beurt met deze geweldige enkelbandjes. Het beste van een enkel is dat je deze altijd en elke dag kunt dragen. De ontwerpen, patronen, kleuren en variaties hebben mensen een overvloed aan opties gegeven om te verkennen in de wereld van enkelbanden.

Nieuwste enkelbanden voor heren in nieuwe stijlen:

We zullen de top 9 enkelbanden voor heren bekijken. Kies je beste en kies het.

1. Leren enkelbanden:

Leren Enkelbanden

Leren accessoires zijn altijd een hit onder mannen. Dus leer in een enkelbandje is gewoon het perfecte modeaccessoire voor een man. Deze enkelbanden van echt leer zijn gemaakt in een gevlochten patroon in twee lagen en worden gesloten met een gesp. Deze zien er geweldig uit met sneakers en vrijetijdskleding zoals chino’s, cargo’s, korte broeken enz..

2. Gouden heren enkelbanden:

Gouden enkelbanden voor heren

Dit is echt een stijlstatement voor mannen. Dit ziet er erg trendy en super sexy uit bij mannen. Het ziet er een beetje anders uit met de bling van goud, maar mannen kunnen dit echt proberen om een ​​beetje anders en stijlvol te worden. Een man kan dit krijgen voor zijn bijgewerkte accessoire.

3. Enkelbanden met blauw scheepswiel:

Enkelbanden met blauw scheepswiel

Dit is een coole enkelband voor heren die je moet hebben. Dit is een blauw gekleurd koord enkelbandje met een scheepswiel charme gemaakt in zilver. Het donkerblauwe koord van wax ziet er elegant uit en past bij bijna elke outfit voor een man.

4. Macrame heren enkelband sieraden:

Macramé heren enkelband sieraden

Macramé is eigenlijk een kunst van het knopen. Het is de manier om touw te knopen om verschillende patronen te vormen. Deze macramé enkelbandjes met metaalkleurige goudkleurige doodskoppen zijn gewoon perfect voor een man. Dit ziet er echt mannelijk, zwaar en tegelijkertijd erg sexy en modieus uit.

5. Koperen enkelbandjes met dubbele charme:

Koperen enkelbandjes met dubbele charme

Dit is een stijlvol enkelbandje gemaakt van rood koper waaraan twee kleine koperen designbedels zijn bevestigd. Deze ziet er erg mooi uit in de roestige koperkleur en is niet erg zwaar. Het enkelbandje heren heeft een kettingpatroon.

6. Trendy heren enkelbanden:

Trendy enkelbanden voor heren

Dit is een mooi leren enkelbandje voor heren. Het enkelbandje heeft twee touwtjes en heeft kralen en metalen holle cirkels en heeft een abstract patroon eraan vast. Dit is een geweldig enkelbandje om te pronken in je korte broek en gebruinde zomerbenen voor die edgy look in een man.

7. Kralen geweven heren enkelbanden:

Geweven heren enkelbanden met kralen

Dit is een mooie geweven enkelband voor heren. Deze enkel is gemaakt in de stijl van een armband met kleine oranje en groene kralen die in een plat patroon zijn geweven. Het enkelbandje heeft een split en kan worden vastgemaakt met een knoop aan de andere kant.

8. Visgraten Enkelbanden:

Visgraten Enkelbanden

Dit is een absolute hit onder alle jonge mannen die er zijn. Mannen die van mode houden zullen dol zijn op dit prachtige sieraad, een bruin koord enkelbandje gemaakt van was met een bladgroen visgraat eraan bevestigd als een bedel. Dit is een uitstekend cadeau voor mannen.

9. Infinity Enkelbanden:

Infinity Enkelbanden

Dit is een mooi ogend minimalistisch bruin gekleurd enkelbandje met een oneindigheidscharme eraan bevestigd die er echt geweldig uitziet op de enkel van een man. Dit is gemaakt met bruin koord gemaakt van wax.

Om iemands persoonlijkheid veel dimensies te geven en de populariteit te vergroten, zijn deze geweldige enkelbanden het perfecte accessoire voor een man. Zonder veel tijd en energie te vergen, kan een man een geheel nieuwe, andere hem krijgen door deze enkelbanden te dragen die speciaal voor mannen zijn gemaakt.