Enkelband is het meest opvallende accessoire en bovendien kies je een chique uitziende enkelband, waardoor je er opmerkelijk en adembenemend uitziet. Dit soort fancy enkelbanden kunnen worden ontworpen in elk metaal of materiaal zoals goud, zilver, koper, draad, parel en nog veel meer andere dingen. Kleine en schattige verschillende motieven worden opgehangen om het uiterlijk van enkelbanden en de enkels van de drager te verbeteren.

Mooie fancy enkelbanden ontwerpen:

Laten we eens kijken naar de modieus uitziende fancy enkelbandjes voor zowel mannen als vrouwen. Deze mooie en mooie enkelbandjes geven je voet een nieuw en schattig uiterlijk.

1. Sterling zilveren fancy link enkelbanden:

Sterling zilveren fancy schakel enkelbanden

Hier komt het mooiste sterling zilveren fancy enkelbandje ontworpen in een kettingpatroon. Het enkelbandje is 2,8 mm lang en de platte kabelketting ziet er fantastisch en mooi uit op zachte, gevoelige enkels. Dit soort fancy enkelbandjes zijn het perfecte Valentijnscadeau voor elke vrouw.

2. Fancy Butterfly Star-enkelbandjes voor meisjes:

Fancy vlinder ster enkelbandjes voor meisjes

Dit type unieke en hete fancy enkelbandjes ziet er erg modieus en stijlvol uit bij elke vrouw. Het enkelbandje is ontworpen in zilver en de kleine schattige vlinder- en sterrenbedels verbeteren het uiterlijk van enkelbanden en de voeten door tol. Dit type enkelbanden is ook een perfecte match voor elk zomerstrandfeest of banketfeesten.

3. Fancy vergulde veelkleurige edelsteen enkelbanden:

Fancy vergulde veelkleurige edelsteen enkelbanden

Dit type vergulde enkelband ziet er prachtig uit en de kleurrijke edelsteen die over de enkelband is gehaakt met een boze oog maakt het erg verbluffend en een opvallende blikvanger. Over het algemeen wordt dit type enkelband gedragen door mensen die zichzelf weg willen houden van negatieve energie. Dit type enkelband heeft een dubbel doel voor hen.

4. Fancy zilveren metalen munten enkelbanden voor meisjes:

Fancy zilveren metalen enkelbandjes voor meisjes

Dit soort mooie zilveren enkelbandjes met metalen muntkwastjes ziet er heel uniek en onderscheidend uit. Op het enkelbandje zijn prachtige bloemmotieven in ontworpen en kleine muntjes gehaakt als bedels waardoor het er heel opvallend en glamoureus uitziet.

5. Nieuwste fancy enkelbanden met zoetwaterparels:

Nieuwste fancy enkelbanden met zoetwaterparels

Dit type parelsnoer enkelbandjes gemaakt met zoetwaterparels ziet er prachtig en hemels uit. Dit type enkelbanden geeft de voeten een nieuwe definitie en een charmante uitstraling. Deze zien er heel schattig uit op strandfeesten en je kunt gemakkelijk pronken en ziet er aantrekkelijk uit in de menigte.

6. Fancy Twin Beaded Gemstone Enkelbanden voor mannen:

Fancy Twin Beaded Edelsteen Enkelbanden voor Heren

Dit soort enkelbandjes is een absolute hit onder mannen van alle leeftijdsgroepen. Het enkelbandje is met kralen in twee lagen en de gekleurde edelsteen geeft een nieuwe definitie aan de enkel. Dit soort enkelbandjes is licht van gewicht en ideaal om te dragen op feestjes of op coole hangouts.

7. Fancy geregen griezelige enkelbanden voor mannen met zilveren spin:

Fancy geregen griezelige enkelbanden voor heren met zilveren spin

Dit type enkelbandjes is echt een stijlstatement voor elke man. Het enkelbandje is gemaakt van kant in een griezelig kruippatroon; zoals een spin op een muur kruipt en zijn web maakt. Dit type hep en chique uitziende enkelband lijkt erg stijlvol op de enkel van een man en is mooi 9 inch lang met een zilveren spin gehaakt in het midden die elk oog ernaartoe trekt.

8. Fancy gevlochten touw enkelbandje voor heren:

Fancy gevlochten touw enkelbandje voor heren

Dit type enkelbandjes ziet er erg trendy en buitengewoon sexy uit op de benen van een man. Omdat mannen ook bekend staan ​​om hun taaiheid, kan een touw alles weerstaan ​​en alle situaties overwinnen, de soortgelijke boodschap wordt weergegeven door deze wit gevlochten touw enkelbandjes. Dit soort cool uitziende enkelbandjes zijn ideaal voor strandfeesten en zien er cool en slim uit.

9. Red Tiger Eye Fancy enkelbanden voor heren:

Rode tijgeroog fancy enkelbanden voor heren

Dit soort enkelbanden met rode tijgeroogstenen zijn bezaaid en staan ​​bekend als simulators die helpen bij het motiveren en oplossen van seksgerelateerde problemen die in een relatie zijn bijgesneden. Dit enkelbandje is gemaakt van leer en geeft elke man een mannelijke uitstraling.

Fancy enkelbandjes-ontwerpen zijn verkrijgbaar in brede afmetingen, ontwerpen en mooie kleuren die de verbeelding te boven gaan. Deze chique enkelbandjes kunnen worden vastgehaakt aan een strand of een funky feest en trekken gemakkelijk de aandacht van anderen en zorgen ervoor dat alle hoofden naar jou draaien. Deze mooie en mooie enkelbandjes geven je voet een nieuw en schattig uiterlijk.