Enkelbanden zijn het meest modieuze en stijlvolle accessoire dat door zowel mannen als vrouwen wordt gewaardeerd en vooral als het is ontworpen in vergulde exemplaren, ziet het er geweldig en fantastisch uit en kan het bij elke gelegenheid worden gesierd. Vergulde enkelbanden zijn degenen waarop er een gouden bedekking op het andere metaal is dat alleen op goud lijkt. Ze prikken niet hoog op zakken, dus je kunt er een paar pakken en ze naar gelegenheid en outfit stylen en een statement op anderen markeren.

Vergulde enkelbanden ontwerpen in de mode:

Een verguld enkelbandje ziet er erg lucratief uit en trekt de aandacht en ze schitteren als echte gouden juwelen. Laten we een snelle blik werpen op de top 9 vergulde enkelbandjes-ontwerpen.

1. Vergulde enkelbanden met drie lagen:

Vergulde enkelbanden met drie lagen

Hier komen perfecte enkelbanden voor mannelijke enkels. Omdat mannen worden gesymboliseerd voor zijn hardheid, heeft de enkelband drie hielkettingen die hangen en een kleine ketting die strak om de enkel zit. Dit soort unieke enkelbandjes voegt meer stijl toe aan iemands uiterlijk.

2. Fijne vergulde enkelband voor heren:

Fijne vergulde enkelband voor heren

Dit zijn de geweldig uitziende slimme en super enkelbandjes voor elke man. Het enkelbandje heeft een klein schattig balletje in het midden en het zit vast zodat het niet rolt als je in beweging bent. Het enkelbandje lijkt heel eenvoudig maar maakt indruk op anderen.

3. Rose vergulde enkelbanden met letters:

Rosé vergulde enkelbanden met letters

Dit type enkelbandje is een stijlstatement voor iedereen en ziet er trendy en super sexy uit bij zowel mannen als vrouwen. Op de enkelbanden tussen de letters zijn bevestigd waardoor het er geweldig uitziet en ook bij elke gelegenheid en outfit kan worden gecombineerd.

4. Vergulde kralen enkelbanden voor heren:

Enkelbanden met vergulde kralen voor heren

Het enkelbandje is ontworpen in staal en heeft een vergulde toplaag voor een slimme en warme uitstraling. Op de enkelbanden zijn kleine kralen ontworpen en zien er erg indrukwekkend uit wanneer ze op een feestje worden gedragen. De enkelband heeft een touw aan het uiteinde voor sluitingen en kunnen dit soort enkelbanden ook een perfecte cadeau-optie zijn?.

5. Leuke vishaken vergulde enkelbanden voor meisjes:

Schattige vishaken vergulde enkelbanden voor meisjes

Dit soort betoverende vergulde enkelbanden verleidt elk oog en portretteert zelfs het geloof in het christendom. Het enkelbandje is gemaakt van messing metaal en heeft bovenop een vergulding. De kleine vishaak geeft jonge meisjes een stijlvolle en mooie uitstraling.

6. 2 lagen sexy ketting vergulde enkelband met hart:

2 lagen sexy ketting verguld enkelbandje met hart

Deze sexy uitziende enkelbandjes zijn de happening en een must voor elke vrouw. Het enkelbandje is gelaagd in twee lijnen en aan de tweede ketting is een klein schattig hartbedeltje opgehangen dat de drager een aantrekkelijke en sexy warme uitstraling geeft.

7. Fascinerende vergulde enkelbanden met kleine bel:

Fascinerende kleine bell vergulde enkelbanden

Ze zijn het meest voorkomende en voorkomende type enkelbanden die worden aanbeden door vrouwen, ongeacht de leeftijdsgroep. De vergulde enkelbandje kleine rustgevende belletjes zijn gehaakt als bedels en geven zowel jou als je enkels een fascinerende uitstraling. Het enkelbandje kan worden gecombineerd met elk type outfit dat je ‘s avonds aankleedt.

8. Kleur edelsteen vergulde enkelband:

Kleur Edelsteen Verguld Enkelbandje

Het prachtige en charmant ogende enkelbandje is ontworpen met kleurrijke kwarts edelsteen. Het enkelbandje zal zeker charme en een glamoureuze look toevoegen aan elk type outfit dat je draagt ​​en zorgt ervoor dat elk hoofd naar je opkijkt.

9. Nieuwste vergulde enkelband voor dames:

Nieuwste vergulde enkelband voor dames

De uniek uitziende vergulde enkelband geeft een minimalistische uitstraling. Het enkelbandje heeft drie lagen en elke laag zijn er kleine balletjes geknoopt op een gekoppelde manier en vormen zo een wonderbaarlijk uitziende enkelbandje voor vrouwen. Het kan worden aangepast aan uw comfort en kan ook bij elke gelegenheid worden gecombineerd.

Een vergulde enkelband ziet er erg lucratief uit en trekt de aandacht en fonkelt als echte gouden juwelen. Je vindt ontelbare brede innovatieve ontwerpen in vergulde enkelbanden en je kunt gemakkelijk gek worden van de immense opties. De vergulde enkelbandjes geven een stijlvolle en koninklijke uitstraling en kunnen zonder problemen op festivals en rituelen worden gesierd, omdat goud als gunstig wordt beschouwd.