Enkelbandjes gedragen door mannen en vrouwen symboliseren veel meer dan alleen pure mode. Deze bohemien uitziende enkelbandjes zijn perfect voor op het strand of gewoon ergens waar je je haar los kunt laten. De leren enkelbandjes zijn gemaakt in verschillende stijlen zoals vlechtwerk, brede bandjes etc. Kies iets dat past bij jouw stijlstatement. Maak het kleurrijk en levendig met gekleurde leren strips of kleurrijke kralen. Selecteer charmes die betekenisvol zijn en dan weet je zeker dat je deze schoonheden als een kostbaar bezit zult houden.

Nieuwste en stijlvolle leren enkelbanden in de mode:

Laten we naar de top 9 verschillende lederen enkelbanden kijken:

1. Swarovski lederen enkelbandje:

Swarovski leren enkelbandje

Ga voor dit naturelkleurige leren enkelbandje voor een zeer gypsy look. Dit enkelbandje met kralen heeft een Swarovski-element waardoor het opvalt. De roping-techniek die hier wordt gebruikt, is erg rustiek.

2. Gevlochten leren enkelbanden voor heren:

Enkelbanden van gevlochten leer voor heren

Dit is een leren enkelband voor heren die gebruik maakt van de vlechttechniek. De bruine leren enkelband is een dubbellange enkelband die twee keer om je voeten kan worden gewikkeld. Het heeft een verstelbare sluiting die geschikt is voor elke maat. Dit leren enkelbandje heeft een heel simplistisch patroon en zal iedereen leuk vinden.

3. Dubbel hart lederen enkelbandje:

Leren enkelbandje met dubbel hart

Kies voor dit elegante mintkleurige gevlokte leren enkelbandje dat charmant is om naar te kijken. De dubbele harten die met elkaar verstrengeld zijn, geven het een heel bijzondere uitstraling. De zilveren bedel die hier wordt gebruikt, is een mooie manier om ‘ik hou van je’ te zeggen. Kies deze leren enkelband voor je geliefde als cadeau.

4. Handgemaakte lederen enkelband:

Handgemaakte lederen enkelband

Ga voor een doe-het-zelf leren enkelbandje dat rustiek en charmant is. Het brede enkelbandje geeft een vollere uitstraling aan de voeten. Het prachtige vlechtwerk op deze donkerbruine leren enkelband is fantastisch en staat geweldig bij mannen.

Bekijk meer: ​​Enkelbandjes met vlinder

5. Leren enkelband met kralen:

Leren enkelband met kralen

Leren enkelbanden met kralen is heel gebruikelijk. Dit specifieke leren enkelbandje is behoorlijk kleurrijk omdat het verschillende kralen gebruikt die rond de lengte van het enkelbandje gaan. Het geeft een complete look aan de enkelband en is helemaal mooi. Selecteer kraalkleuren die je leuk vindt, inclusief deze turquoise.

6. Charms lederen enkelbandje:

Charms lederen enkelbandje

Leren enkelbandjes die door vrouwen worden gedragen, geven een zeer bohemian look. Deze bijzondere enkelband heeft een vintage zilveren bedel. De bedel is bevestigd aan het midden van de armband. De armband zelf is gemaakt van geweven leer in zwart.

Bekijk meer: ​​Infinity Enkelbanden

7. Krokodillenleren enkelbandje:

Krokodillenleren enkelbandje

Ga voor iets gewaagders en probeer deze enkelband van krokodillenleer. De enkelbandjes zijn er in zwart en bruin en zien er prachtig uit. Het enkelbandje is meestal breed zodat het de nerven van het leer goed laat zien. Het authentieke leer van krokodillenleer zal je zeker onderscheiden van de anderen.

8. Gegraveerde lederen enkelband:

Gegraveerde leren enkelband

Ben je dol op een bepaald ontwerp? U kunt ervoor kiezen om het op uw leren enkelbandje te plaatsen door het ontwerp op het leren bandje te graveren. Hier is de afbeelding van een veer op het leren enkelbandje gegraveerd. De kleine turquoise kraaltjes geven het ook kleur.

Bekijk meer: ​​Hart enkelbanden

9. Gepersonaliseerde lederen enkelband:

Gepersonaliseerde leren enkelband

Iets blauws nodig voor de bruid om te dragen op haar trouwdag? Kies deze gevlochten blauw leren enkelbandje voor haar. Dit heeft een gepersonaliseerde charme met de woorden ‘I do’ erop, waardoor het het perfecte huwelijkscadeau is. U de charme personaliseren naar elke formulering die u wilt.

Kies uit de prachtige leren enkelbanden om je de perfect uitziende voeten te geven. De enkel- en enkelbandjes geven je voeten een charmante uitstraling. Of het nu gepersonaliseerd of handgemaakt is, deze schoonheden zijn een musthave in de juwelendoos van elke modieuze persoon. Charms voegen een bijzondere toets toe aan de leren enkelband. Elk van de bedels kan een persoonlijk tintje krijgen. Kralen die in de enkelbanden zijn gebruikt, voegen charme en een speels karakter toe.