Een enkel stuk van een ornament kan de hele kleding van een vrouw veranderen en de enkelband is daar een van. Enkelband kan je een elegante en stijlvolle look geven, het kan ook glamour toevoegen aan je persoonlijkheid. Als het op kristallen sieraden aankomt, zijn kristallen enkelbanden een van de meest populaire ornamenten onder de dames.

kristal-enkelbandjes

Kristallen enkelbanden ontwerpen:

Laten we eens kijken naar de Top 9 kristallen enkelbandontwerpen die de meeste dames leuk vinden.

1. Bloemkristallen enkelbanden:

Enkelbandjes met bloemkristallen

Bloemkristallen enkelbandjes zijn erg handig om een ​​moderne en tegelijkertijd etnische look aan je persoonlijkheid toe te voegen. Deze prachtige bloemen enkelbandjes kunnen door de meisjes worden gedragen en zelfs een nieuwe bruid kan ze ook dragen. Het bloemrijke enkelbandje kan al je etnische en trendy outfits afmaken.

2. Zwarte kristallen enkelbanden:

Zwarte kristallen enkelbanden

Zwarte kristallen enkelbandjes zijn erg beroemd onder de jonge meisjes. Het glanzende kristallen enkelbandje kan de schoonheid van je voeten versterken en zorgt ervoor dat je de mooie complimenten krijgt van de mensen om je heen. Als je een modefreak bent, dan is de zwarte kristallen enkelband een ideale keuze voor jou.

3. Meerkleurige kristallen enkelbanden:

Meerkleurige kristallen enkelbanden

Voeg een paar meerkleurige kristallen enkelband toe met je andere sieraden en het is genoeg om je sieradendoosje compleet te maken. Het kan een perfect paar enkelband zijn om te dragen met elke soort outfit van elke kleur. Koop deze veelkleurige kristallen enkelbandjes en daarna is het niet nodig om je enkelbandjes dagelijks te veranderen om te matchen met de kleuren van je jurk.

4. Hartkristal enkelbanden:

Hartkristallen enkelbanden

Als je iets unieks in je stijl wilt laten zien, dan is deze zeker voor jou gemaakt. Versier je enkel met de prachtige hartvormige kristallen enkelbandjes en laat je voeten dansen op de prikkelende toon van dit enkelbandje. Dit hartvormige enkelbandje kan je een magische charme geven als je dit om je enkel draagt.

5. Duidelijke kristallen enkelband:

Enkelbandje van helder kristal

Ben je een liefhebber van simpele en nuchtere dingen? Dan zijn dit soort helder kristallen enkelbandjes gemaakt voor jou alleen. Dit soort enkelbandjes geven je een simpele en sobere look maar behouden tegelijkertijd ook de look van een moderne vrouw. Enkelbandjes van helder kristal zijn te vinden in verschillende ontwerpen en stijlen.

6. Vlinderkristal enkelbandje:

Enkelbandje met vlinderkristallen

Vlinder enkelbandje met kristal kan je een diva look geven. Je kunt zoveel verschillende kleuren kristal in dit soort enkelbandjes vinden, dus je kunt elke gewenste kleur kiezen en je voeten zo mooi maken als de vlinder.

7. Schakelketting kristal enkelbandje:

Schakelketting met kristallen enkelbandje

We kunnen zien dat de enkelbanden meestal gemaakt zijn van de schakelkettingen, maar het toevoegen van een stuk kristal kan de schoonheid van een vrouw versterken. Het kristal enkelbandje van Link chain kan een buitengewone look aan je kleding toevoegen. Er zijn echter verschillende kleuren en ontwerpen van kristal te vinden in deze variëteit.

8. Aqua Crystal Boze Oog Enkelbandje:

Aqua Crystal Boze Oog Enkelbandje

Als je je eigen stijlstatement wilt maken en jezelf ook weg wilt houden van een boze oog, dan is dit een ideaal product voor jou. Wordt meestal geleverd met blauwe kristallen die op een elegante manier een schoonheid aan je voeten kunnen toevoegen.

9. Kristallen teenring enkelbandje:

Enkelbandje met kristallen teenring

Crystal teenringen enkelband is iets unieks stijl van enkelband. Het voegt schoonheid toe aan je teen, samen met die van je voeten. Dit soort enkelbandjes kunnen bij sommige speciale gelegenheden worden gedragen. Het enkelbandje met kristallen teenring kan glamour toevoegen aan je schoonheid en kan je kleding ook afmaken voor een functie of voor een feest.

We kunnen zien dat elke vrouw graag de mooie complimenten van iedereen krijgt, en een klein stukje kristallen enkelbandje kan het heel mooi voor je doen. Er zijn zoveel ontwerpen en varianten beschikbaar in kristallen enkelbanden, dus je kunt iedereen kiezen die het beste past bij je kleding. Dus, koop een van de kristallen enkelbandjes en maak je eigen trendy en stijlvolle statement met een mooi paar kristallen enkelbandjes.