Enkelbanden zijn een sieraad dat op en rond de enkel wordt gedragen. Enkelbandjes die in India bekend staan ​​als payal en pajeb worden gedragen door bijna alle kleine meisjes, jonge dames en oude vrouwen. Uit het verleden genoeg, als we achteruit kruisen, komen we te weten dat mensen ook enkelbanden maakten voor de afgoden van god en godinnen. Daarna werden ze ook gedragen door dames in heel India en tegenwoordig wereldwijd gedragen.

Het nieuwe uiterlijk en ontwerp van enkelbanden varieerde anders van verschillende landen en ambachtslieden van overal. De bruids enkelbandjes zijn een van de duurste enkelbandjes waar je geweldig handwerk kunt zien, bevestigde kleine belletjes die rinkelen wanneer je loopt, bezaaide edelstenen en parels die er geweldig uitzien met je kledingstukken.

Indiase bruids enkelband ontwerpen:

De charme van enkelsieraden kan niet worden genegeerd. Enkele bruids-enkelarmbanden die we tot de beste kunnen rangschikken, zijn hier.

1. Bruids enkelbandje met pauwmotief in goud:

Bruids enkelbandje met pauwmotief in goud

Een bruid zonder sieraden en ook dat zonder betaling en het geluid van kleine belletjes is niet de complete bruid. Bruiden lopen langzaam op hun huwelijk en het rinkelende geluid van enkelbandjes die de bruid draagt, maakt haar stappen zo speciaal. Deze gouden enkelband is ontworpen met minakari-werk, een klein pauwmotief op de kettingen die eraan vastzitten.

2. Bruids enkelbandje in zilver:

Bruids enkelbandje in zilver

Enkelbanden worden meestal gezien in zilver en worden in het dagelijks leven vaak door dames gedragen. Dit bruids enkelbandje is een prachtig voorbeeld van zilveren enkelbandjes bezet met kleine diamantjes en een laag met kleine belletjes die het geluid brengen als de bruid loopt.

3. Bruids enkelbanden in Polki Diamond-ontwerp:

Bruids enkelbanden in Polki Diamond Design

Er is een nieuw ontwerp van polka-diamanten in de sieradenmode gekomen. De diamant in rond geslepen vorm is bezaaid met goud en zilver en vaak ook in andere metalen. Het polka-ontwerp is tegenwoordig zo dat je kunt zien dat bruidssieraden grotendeels worden geaccepteerd door fusionisten.

4. Parel en Kundan enkelbandje:

Parel en Kundan enkelbandje

Kundan-sieraden zijn op grote schaal versierd door de nieuwe generatie. Het kundan-werk is gevormde spiegels die op metalen zijn bezaaid en die uitsluitend uitstekende sieraden maken tegen lage kosten. Bruidssieraden zijn grotendeels gekozen om te worden gemaakt met door Kundan ontworpen sieraden. Hier is een bruids enkelbandje gemaakt met kundan werk.

5. Inflexibele bruids enkelband:

Inflexibele bruids enkelband

Enkelbanden zijn er in flexibele en inflexibele ontwerpen. De flexibele enkelbandontwerpen kunnen gemakkelijk op onze enkel worden verplaatst, terwijl de inflexibele enkelbanden stijf zijn. Ze zijn zwaar van ontwerp en hun werk ook. Om deze enkelbanden te dragen hebben de ontwerpers een schroef gemaakt om de enkelbanden goed op onze enkelband te bevestigen.

6. Fancy bruids enkelbandje met broches:

Fancy Bruids Enkelbandje Met Broches

Bruidminnende sobere ontwerpen zullen zeker dol zijn op de eenvoudige enkelband. Enkelbandjes met een enkele ketting en mooie broches aan het einde maken het heel schattig. Bruiden hebben mehendi aan hun voeten die er geweldig zullen uitzien met deze sober ontworpen enkelbanden.

7. Kleurrijke bruids enkelbanden:

Kleurrijke bruids enkelbandjes

Enkelbanden met kleurrijke diamanten zijn ook favoriet in bruidssieraden. De kleurrijke diamanten in het enkelbandje passen bij de bruidskleding. Meisjes dragen graag bijpassende sieraden tijdens hun dandiya-avonden. Dit ontwerp en nog veel meer zullen goed aan uw eisen voldoen.

8. Bruids enkelbanden met hangende kettingen:

Bruids enkelbanden met hangende kettingen

Enkelbandjes zijn er in vele uitvoeringen. Het ophangen van bevestigde kettingen in een hoofdketting van de enkelband is een zeer bekend ontwerp in enkelbandkettingen. Hier wordt de enkelband aantrekkelijker gemaakt met ondersteunende kettingen van verschillende lengte met kleurrijke diamanten aan het einde. Het maakt prachtige voetjuwelen.

9. Bruids enkelbandje met teenring:

Bruids Enkelbandje Met Teenring

Bruids enkelbandje ziet er geweldig uit en is compleet met een teenring eraan. De voeten van de bruid zijn bedekt met prachtige mehendi en de enkelband met een ring eraan geeft een geweldig effect op de schoonheid van de bruid.

Bruids enkelbandjes zijn een belangrijk onderdeel van het ornament dat een bruid draagt. De traditie van het dragen van Indiase sieraden maakt een bruid mooier. Een traditionele look bij een gunstige gelegenheid, gouden, vergulde en zilveren of geoxideerde sieraden zijn favoriet. Bruids enkelarmbanden worden ook veel gezien met ingelegde stenen, edelstenen en parels die ze aantrekkelijker maken.