Enkelbanden zijn ook bekend als voetkettingen, enkelkettingen of beter bekend als payal in India. Het dragen van enkelbanden in beide benen bestaat al sinds mensenheugenis. Momenteel is het dragen van enkelbandjes ook een modeding geworden. Schoolmeisjes, tieners en jonge vrouwen dragen enkelbanden, zelfs met één been. Enkelbanden zijn om te pronken met die benen en voeten. Laten we nu eens kijken naar een nieuwe trend in enkelbanden genaamd gehaakte enkelbanden.

Nieuwste ontwerpen voor gehaakte enkelbanden voor mannen en vrouwen:

Een andere look kan worden gecreëerd door bedels, hartjes, sterren, snuisterijen, kralen enz. toe te voegen aan de gehaakte enkelbandjes. Dus een vrouw kan nieuwe dimensies toevoegen aan mode in de wereld van enkelbanden door deze geweldige enkelbanden te dragen. Bekijk hier onze top 9 ontwerpen voor gehaakte enkelbanden in Trend.

1. Gehaakte slavenenkelband voor heren:

Gehaakte slavenenkelband voor heren

Het woord slaaf in dit enkelbandje betekent niet een slaaf, maar is eigenlijk het patroon waarin het gehaakte enkelbandje is gemaakt. Het grijze enkelbandje voor heren bedekt zowel de voeten als de enkel met veel lagen haakwerk. Het heeft ook zwarte en crème houten kralen om het grijze haakwerk mooi te accentueren om de voeten van de man te passen.

2. Howliet gestenigd gehaakt enkelbandje voor heren:

Howliet Stoned gehaakt enkelbandje voor heren

Howlietstenen zijn kalmerende stenen die een vredige en kalme gemoedstoestand geven en de geest ontspannen en kalmeren. Deze geweldige enkelband is gemaakt van howliet stenen, kralen met een mooi gehaakt design. Het enkelbandje heeft een olijfgroen kruis. Dit moet door mannen worden gedragen precies onder het knoestige bot op de voeten.

3. Gehaakte yoga-enkelband voor heren:

Gehaakte yoga enkelband voor heren

Dit is ook een perfect enkelbandje in lijn met de kleur. Dit kan door een man worden gedragen voor een rustgevende yogasessie aan het strand en past perfect. Dit is niet erg gelaagd of zwaar maar het haakwerk in een enkele lijn in geeloranje kralen staat mooi aan mannenvoeten.

4. Gehaakte verankerde enkelband voor heren:

Gehaakte enkelband met ankers voor heren

Dit kan een ideaal cadeau zijn voor de man. Dit is een tweelaags dun gehaakt enkelbandje met de gesp in de vorm van een anker. Dit enkelbandje is een combinatie van twee gehaakte banden die verbonden zijn met de verzilverde hanger in de vorm van een anker. Dit is een ideaal enkelbandje om te combineren met denim en casuals voor heren.

5. Gehaakte enkelbandjes met zwart kantpatroon:

Gehaakte enkelbandjes met zwart kantpatroon

Dit zwarte enkelbandje in crochet ziet er zo mooi uit dat het voelt alsof het van kant is gemaakt. Het enkelbandje is prachtig afgewerkt met een rode roos in satijn in het midden met een traan kristal. Dit is perfect voor een avondfeestje met een little black dress en een bijpassende choker.

6. Haak Boho Enkelbandje:

Gehaakte Boho Enkelband

Dit is een mooi uitziend gehaakt enkelbandje met een boho chic gevoel. Het gehaakte enkelbandje is een beetje dik van ontwerp gemaakt en er zijn munten aan elke lus in het enkelbandje bevestigd. De munten zijn van metaal of van een legering. Je kunt dit enkelbandje matchen met een gehaakte choker in een vergelijkbaar boho-ontwerp.

7. Witte gehaakte enkelbandjes voor het huwelijk:

Witte gehaakte enkelbanden voor bruiloften

Een vrouw zal altijd een strandhuwelijk wensen. Wat een perfecte manier om het huwelijksaccessoire stijlvoller te maken door deze melkwitte gehaakte enkelbandjes in sandaalstijl te dragen en te pronken. Vrouwen kunnen dit gebruiken voor een strandhuwelijk, festival of zelfs dansles. Dit is een prachtig haakwerkaccessoire dat is verdubbeld als een voetsandaal.

8. Gehaakte enkelbanden met kralen:

Gehaakte enkelbanden met kralen

Dit is een gehaakt enkelbandje waarmee een vrouw kan pronken in die perfect pedicurebenen. Dit enkelbandje is handgemaakt met diverse, veelkleurige glaskralen verweven in het gehaakte koord, gemaakt tot een prachtig enkelbandje.

9. Bloemen gehaakt enkelbandje voor dames:

Gehaakte enkelband met bloemen voor dames

Dit is het perfecte enkelbandje voor een vrouw om ermee te pronken tijdens zomers of lenteseizoenen. De afwisselend witte en roze gehaakte bloemen die tot een enkelbandje zijn gemaakt, zijn ideaal met een korte golvende jurk of lichtgekleurde kleding. Het beste deel is het handgemaakte gevoel dat je krijgt bij het dragen van deze heldere gehaakte enkelband met klassiek thema.

Het beste van deze mooie gehaakte enkelbandjes is dat ze gemakkelijk thuis kunnen worden gemaakt met de verbeelding. Je kunt verschillende draden gebruiken om een ​​enkelbandpatroon te haken en er een te maken voor eigenlijk elke outfit. Een andere look kan worden gecreëerd door bedels, hartjes, sterren, snuisterijen, kralen enz. toe te voegen aan de gehaakte enkelbandjes. Dus een vrouw kan nieuwe dimensies toevoegen aan mode in de wereld van enkelbanden door deze geweldige enkelbanden te dragen.