Enkelbanden zijn degene die meer looks aan een persoon toevoegen en als het een handgemaakt ontworpen enkelbandje is, dan kun je je eigen enkelbandje maken of op maat maken en een nieuw tijdperk in de modewereld inluiden. Handgemaakte enkelbandjes kunnen worden ontworpen met materialen zoals draad, munt, parels en elk materiaal dat kan worden gefabriceerd of omgezet in een mooie enkelband. Je kunt elk soort enkelbandje ontwerpen, zoals trendy, traditioneel of funky, afhankelijk van de gelegenheid.

Nieuwste handgemaakte enkelbandontwerpen:

Handgemaakte enkelbandjes zijn degenen die u kunt ontwerpen volgens uw wens en de kleuren gebruiken die u maar wilt. Laten we eens kijken naar een prachtig ontwerp van handgemaakte enkelbandjes.

1. Handgemaakte gouden anker enkelbanden voor heren:

Handgemaakte gouden enkelbandjes met anker voor heren

Dit soort uniek uitziende enkelbandjes ziet er erg mooi uit en je kunt je eigen enkelbandjes naar eigen keuze ontwerpen en er een persoonlijk tintje aan geven. Het enkelbandje is gemaakt van wol in een geknoopt patroon en aan de randen maakt het gouden anker bezaaid het er hemels en onderscheidend uit van andere enkelbanden.

2. Wikkel ovale lederen handgemaakte enkelbanden:

Ovale leren handgemaakte enkelbanden

Dit soort speciale handgemaakte leren enkelbandjes zien er prachtig uit wanneer ze door mannen bij elke gelegenheid worden gedragen. De enkelbanden hebben twee aan elkaar geknede lagen en daartussen geven sprankelende witte ovaalvormige edelstenen een stijlvolle uitstraling aan deze enkels.

3. Handgemaakte roze steen en sandaal charme:

Handgemaakte roze steen en sandaal bedel

Mannen houden van iets anders uitziende accessoires zoals deze gelaagde enkelbandjes. Het enkelbandje heeft drie lagen en spreekt een gedurfde uitspraak over de drager en de geweldige zilveren, kleurrijke roze en blauwe steen kralen met zwarte laagjes enkelbanden een aan de laatste maakt het opmerkelijk. De zilveren sandaalhanger die aan de laatste laag is opgehangen, zorgt ervoor dat het er heter en cooler uitziet dan ooit.

4. Eenvoudige handgemaakte enkelbanden bij heren:

Eenvoudige handgemaakte enkelbanden voor heren

Mannen houden van lederen accessoires, hier komt de verbluffende en geweldig uitziende handgemaakte leren enkelband voor mannen van alle leeftijdsgroepen. Het enkelbandje heeft een uniek detailwerk met kralen en ziet er erg aantrekkelijk uit wanneer het wordt gedragen tijdens wandelingen in het leven.

5. Leuke handgemaakte enkelbanden voor meisjes:

Leuke handgemaakte enkelbandjes voor meisjes

Hier komt een schattig uitziende handgemaakte enkelband voor schattige en mooi uitziende meisjes. Aan het enkelbandje zijn slimme en stijlvolle bedels zoals ster, munten, belletjes en kleine blauwe parels gehangen waardoor meer charme en schoonheid wordt toegevoegd aan die kleine en mooie enkels.

6. Unieke Copper Bells Silk String Enkelbanden:

Unieke Copper Bells Silk String Enkelbanden

Als je iets traditioneels en etnisch uitziende enkelbanden wilt dragen met je lehenga, dan kan deze eenvoudige maar unieke handgemaakte enkelband een ideale keuze zijn. De geweldige rode en groene snaar en in lagen geknoopt en de gesneden zoet klinkende bellen die zijn opgehangen geven een wonderbaarlijke uitstraling en laten je speciaal voelen.

7. Handgemaakte rode Boho enkelbanden voor meisjes:

Handgemaakte rode Boho enkelbanden voor meisjes

Deze mooie handgemaakte rode schelpen met een boho-look erin. Het enkelbandje is ontworpen met rode schelpen en tussen de witte geeft het een betoverende uitstraling en de kleine schattige vlinder geeft een uitgebreide en onderscheidende uitstraling aan de voeten van elk meisje.

8. Fantastische handgemaakte hennep edelsteen enkelbanden:

Fantastische handgemaakte hennep edelsteen enkelbanden

Hier komt een prachtige brede milieuvriendelijke hennep enkelband voor jonge meisjes. Om meer sizzle en sprankeling aan deze enkelband toe te voegen, wordt een geweldig uitziende glanzende groene edelsteen opgehangen waardoor het geschikt is voor het strand voor funky feestjes.

9. Handgemaakte Swarovski kristal kralen enkelbandje:

Handgemaakte enkelband met Swarovski-kristalkralen

Dit soort coole enkelbandjes met Swarovski en kristallen kralen zien er erg stijlvol uit en verbeteren het uiterlijk van de drager mijlenver. In dit soort handgemaakte enkelbandjes kun je elke kleur kristallen ballen gebruiken volgens je outfit van de dag en die hete chique looks pakken

Handgemaakte enkelbandjes ontwerpen zijn degenen die u kunt ontwerpen volgens uw wens en de kleuren gebruiken die u maar wilt. Dus ontwerp een prachtige enkelband en verzorg jezelf dienovereenkomstig, creëer een stijlstatement op de jouwe en laat een sprankelende indruk achter op anderen. Creëer zo een enkelband die elke verbeelding te boven gaat en zie er stijlvol, dynamisch en verbluffend uit in de menigte.