винилова настилка на терасата настилка винилова настилка веранда

Съвети за винилова настилка на верандата

Преди няколко десетилетия имаше много малък избор по отношение на материалите, които биха могли да се използват за тераси. Можете да избирате между дърво и камък. Но напредъкът в дизайна ни даде повече възможности и един от тях се нарича винил.

Не сте запознати с предимствата и недостатъците на този материал?

Ето с един поглед типичните свойства на виниловите настилки за терасата!

винилов под на терасата винилов под

– Това е много здрав материал. Повечето видове също са устойчиви на насекоми и мухъл. Освен това те са доста лесни за грижи.

– Виниловите повърхности няма да покажат трески. Това е изкуствен материал, който е създаден по такъв начин, че не се нуждае от много грижи. Не е нужно да го смилате допълнително, например.

– Виниловите повърхности могат да имитират различни други материали, включително дърво. В това отношение има много възможности. Можете да се възползвате от предимствата на винила и все пак да се насладите на красотата на дървесните зърна.

Винилови настилки са възможни и с дървесен вид

система за кликване на винилови настилки от дърво

– Виниловите повърхности се предлагат в много размери, дължини и ширини. Можете да ги съберете заедно с конструкция с език и жлеб или дъска. От това можете да проектирате релси, ленти и тапицерии. Други детайли и аксесоари, изработени от този материал, също могат да бъдат намерени на пазара.

Лесен за използване

винилов под на терасата със cklick система

Полагане на винилови настилки

винилови настилки винилови настилки за идеи за подови настилки

– Винилови настилки се предлагат в различни цветове. Така че не е нужно да го боядисвате след това, за да получите желания оттенък. С покупката вече можете да придобиете сянка, която върви много добре с характера на къщата.

Винилов под с геометричен модел

винилови настилки на верандата идеи за подови настилки с геометричен модел

Привличащ погледа на терасата

Полагане на винилови настилки върху виниловата настилка на верандата в шарено синьо

– Винилови подове също могат да бъдат полирани. Дъските могат да показват обилна текстура или мека повърхност. Първият вариант ще ви предпази от подхлъзване при мокро време или след пране.

– Виниловите подове могат да избледнеят. Освен ако не закупите тип, който има присъща защита, винилът ще загуби част от интензивността на цвета си. Повечето повърхности могат да бъдат почистени просто чрез търкане.

Има специални почистващи препарати, които лесно могат да премахнат всякакъв вид замърсявания

Поставете винилова настилка на терасата

– По -висока цена. Въпреки че този материал показва по -голяма издръжливост, той също може да струва няколко пъти по -скъпо. В повечето случаи имате и гаранция. Това предлага на собствениците на жилища гаранцията, че първоначалната инвестиция ще си струва.

– Виниловите настилки също увеличават разходите. Ако просто решение ви е достатъчно, това е перфектно. Въпреки това, ако използвате различни винтове и крепежни елементи, цялото нещо може да струва много повече. Сенникът и тапицерията също влияят върху крайния бюджет. Някои модели имат заключващи системи, които не показват никакви дупки по повърхността.

Заслужаваща инвестиция

полагане на винилови настилки на терасата винилови настилки шарени шарени

– Виниловата настилка следва определени правила за монтаж. Те често включват конкретни връзки и посоки. Стърготини и дървени стърготини трябва да бъдат отстранени. Причината е, че те не са биоразградими

– За да сте в безопасност, проверете дали има някакви ограничения за използването на този материал във вашата общност

Правила за монтаж при полагане на винилови подове

винилови настилки на терасата извън градинския дизайн