De Saturnus-planeten van de in Steenbok geboren mensen die in januari zijn geboren, hebben de granaatsteen als hun geboortesteen. Maar ze kunnen ook de smaragd en robijn dragen, omdat ze voor hen als geluksstenen worden beschouwd. De geit als het dierenriemsymbool van Steenbok heeft zwart als gelukskleur. Als we het hebben over de geboortesteen van Steenbok, zijn het alleen de granaat-edelstenen. De granaat edelstenen zijn ongelooflijk van kleur en schakeringen. Er zijn veel tinten in granaten. De almandine-granaat is de meest gebruikte granaat in de industrie en in mode-sieraden.

Nieuwste en mooie Steenbok Geboortestenen Sieradenontwerpen:

Hier zijn de beste ontwerpen van Steenbok geboortestenen Sieraden.

1. Steenbok Geboortesteen Kristallen Hanger:

Steenbok Geboortesteen Kristallen Hanger

De prachtige Steenbok-geboortesteen heeft prachtig donker gearceerd diamantkristal waarmee prachtige sieraden kunnen worden gemaakt die er fantastisch uitzien als ze worden gedragen. Een prachtige hanger van granaatkristal ziet er prachtig uit als je hem op normale dagen op elke outfit draagt.

2. Andradite Garnet Melanite Black Garnet-ketting:

Andradite Granaat Melaniet Zwarte Granaat Ketting

Omdat de geboortesteen van Steenbok granaat is, komt er ook een verscheidenheid aan kleuren en stenen in granaat. De zwarte granaat van de geboortesteenkleur Steenbok is zeldzaam en ziet er indrukwekkend uit wanneer hij wordt gedraaid en gevormd tot prachtige sieraden. Een zwarte Andradiet-granaat, ook wel bekend als de melaniet-granaat, ziet eruit als een statement en creëert een stuk als een ketting.

3. Uvarovite groene granaat ketting:

Uvaroviet groene granaat ketting

Steenbok geboortesteen kleur van de granaatsteen komt ook in de naam die bekend staat als de Uvarovite groene granaat. De lieflijke olijfgroene of felle olijfgroene steen ziet er in elke vorm prachtig uit. De ambachtslieden maken prachtige ornamenten van de groene granaat voor de mensen die in januari zijn geboren.

4. Rhodoliet Granaat Oorknopjes:

Rhodoliet Granaat Oorknopjes

Geboortesteen van januari Steenbok-granaat-edelstenen zijn zeer zeldzaam, maar kunnen gemakkelijk worden gevonden bij de speciale dealers. Vooral sommige soorten granaten zijn beschikbaar. De rhodolietgranaten zijn dan ook normaal te vinden bij de juweliers. Een vierkante vorm gesneden rhodoliet granaat oorbellen zien er prachtig genoeg uit om te schitteren.

5. Granaat waterval ketting:

Granaat waterval ketting

In januari geboren mensen hebben de geboortesteen van Steenbok als van de granaatstenen. Ze kunnen de granaat stud sieraden altijd en ook nonchalant dragen bij feesten. Een mooie granaat stud Steenbok geboortesteen ketting ziet er ongelooflijk uit wanneer gedragen op nachtelijke zandfeesten. De granaat-watervalketting is een nors statement-sieraad.

6. Almandine Granaat Edelsteen Ring:

Almandine Granaat Edelsteen Ring

Geboortesteenringen van Steenbok, waarin granaten zijn verwerkt, zien er prachtig uit. De prachtige donkerrode Almandine-granaatring ziet er indrukwekkend uit als hij alleen in de vingers wordt gedragen. Steenbok geboortesteen kleur van de Almandine granaat is donkerder dan de rest granaat edelstenen.

7. Pyrope-granaatsieraden:

Pyrope Granaat Sieraden

In januari geboren mensen dragen hun Steenbok geboortesteen sieraden meestal de hele tijd. In feite dragen alle mensen die in geboortesteeneffecten geloven hun geboortesteenjuwelen. De pyrope granaat diamanten stud als hanger ziet er fantastisch uit. De donkere kastanjebruine kleur ziet er ook fantastisch uit voor de rode loper-evenementen.

8. Spessartite granaat diamanten ring:

Spessartiet Granaat Diamanten Ring

De spessarite granaatdiamanten zijn ook een vorm van de granaat. De granaatstenen zijn de geboortesteen van Steenbok, mensen geboren in januari. De kleur van de spessariet-granaat is een soort oranjerode tint die er fantastisch uitziet voor designer trouwringen.

9. Grossular granaat edelsteen:

Grossular Granaat Edelsteen

Grossular kralen van het type granaat kralen. De groene olijfkleurige tinten ongelijke lijnen in de kralen zien er prachtig uit. Een kralenketting van de grove granaatkralen ziet er geweldig uit voor de liefhebbers van Steenbok-geboortesteen. De kralen zijn gepolijst en kunnen ook onbewerkt zijn voor een natuurlijke en mooie look.

Er zijn zes hoofdtypen granaatstenen: de almandine, andradiet, uvarovite, pyrope, spessartite, grossular. Er zijn ook andere subgranaten in deze hoofdtypen. De hoofdkleur is donker kastanjebruin, maar we hebben ook de uvarovite en glanzende granaten in groen. Anders zijn de donkere kastanjes en zwart ook de kleuren van granaten. Een daarvan is de spessartite-granaat en heeft een lichtrode, oranje kleur van steen.