De maand juni is perfect voor alle gelegenheden. Ook de geboortestenen voor juni zijn erg puur en zeldzaam. Ze omvatten parel, alexandriet en maansteen. Elk van deze heeft een prachtige kleur en helderheid. De schittering van deze edelsteen komt tot uiting in de sieraden die worden gemaakt. Parels geven een puur witte kleur, alexandriet geeft groen en rood en maansteen is ondoorzichtig.

Nieuwste en mooie juni-geboortestenen ontwerpen voor dames:

Laten we eens kijken naar de top 9 June Birthstones-ontwerpen.

1. Alexandrite juni-geboortesteen:

Geboortesteen van Alexandrite juni

De geboortesteen alexandriet van juni is een zeer zeldzame en moderne edelsteen. Het is bekend dat het geluk en fortuin brengt aan degenen die het dragen. Het is een edelsteen die liefde en romantiek bevordert. Het heeft het vermogen om van groen naar rood te veranderen en dit is het meest unieke aan de edelsteen.

2. Parel juni geboortesteen:

Parel juni geboortesteen

Parel wordt vooral beschouwd als de geboortesteen voor juni. Parels zijn symbolen van zuiverheid en kuisheid. Van de dragers is bekend dat ze toenemen in integriteit en groei. Parels zijn er in verschillende kleuren, maar de meest voorkomende en gewilde zijn de witte parels.

3. Maansteen juni Geboortesteen:

Maansteen juni Geboortesteen

Maansteen is de derde geboortesteen voor juni. Het heeft een aantal helende energieën waar velen van houden. Het heeft een delicate schoonheid die zeer aantrekkelijk is voor door de maan getroffen liefhebbers. De edelsteen wordt beschouwd als een kristal van hoop en is dus een van de meest gewilde geboortestenen.

4. Alexandrite June Birthstone-ketting:

Alexandrite juni geboortesteen ketting

Deze prachtige druppelvormige hanger van alexandriet juni geboortesteen is erg populair en romantisch. De snit en helderheid van de edelsteen is zeer helder en zorgt voor een luxueus sieraad. De hanger is gezet in goud met een dunne gouden ketting. De hanger kan zowel bij casual outfits als bij speciale gelegenheden gedragen worden.

5. Parel juni geboortesteen ring:

Parel Juni Geboortesteen Ring

Hier is een geweldige ring met prinsessenkroonpatroon met een grote ronde parel in het midden. De ring heeft een gedessineerde zilveren band die bijdraagt ​​aan zijn charme. De parel zit prachtig in de kooi en maakt een prachtig statement op je vinger. Dit is echt een cadeau dat het waard is om aan je geliefde te geven.

6. Maansteen juni geboortesteen oorbel:

Maansteen juni geboortesteen oorbel

Koop deze prachtige geboortesteenoorbel van juni, gemaakt van maansteen. Dit oorbelpatroon heeft een druppelvormige maansteen samen met een ronde maansteen in gouden bedrading. De oorbellen in de vorm van een hanger zijn zeer charmant en perfect voor alle leeftijden. De maansteen schijnt en laat licht binnen en creëert een regenboog van kleuren die erg aantrekkelijk zijn.

7. Juni Geboortesteen Armband:

Juni Geboortesteen Armband

Onder de geboortesteenjuwelen van juni bevindt zich een prachtige armband die alle kwaliteiten van de alexandrietsteen naar voren brengt. Deze oogverblindende armband is gemaakt met kleine alexandrietstenen die in zilver zijn gezet en verbonden met zilveren schakelkettingen. Het uiterlijk van deze armband is charmant en delicaat en perfect voor elke gelegenheid.

8. Geboortesteenring van juni:

Juni Geboortesteen Ring

Hier is een geweldige alexandriet juni-geboortesteenring die perfect is om je geliefde cadeau te doen. De edelsteen is in een vierkante vorm geslepen en is gezet rond kleine diamanten in zilver. De ring heeft opnieuw diamanten aan de zijkanten om zijn glamour toe te voegen. De ring is luxe en zeer zeldzaam.

9. Maansteen juni geboortesteen ketting:

Maansteen juni geboortesteen ketting

Bekijk deze natuurlijke maansteen ketting in sterling zilver. Deze geboortestenen sieraden van juni zijn een prachtig halsstuk dat heel goed past bij formele kleding en ook bij kantoorkleding. Deze kleur is perfect om te combineren met elke kledingkleur en wordt daarom veel gebruikt.

Geboortestenen van juni zijn levendig en charmant. De drie geboortestenen voor juni zijn perfect om te combineren met sieraden zoals oorbellen, ring, ketting en zelfs armband. De items met parels en maansteen geven een charmante en ouderwetse uitstraling. Terwijl de sieraden van alexandriet een deel van de moderne en new age-look naar voren brengen.