De maand augustus wordt niet bepaald door slechts één geboortesteen, maar door drie in totaal. De drie geboortestenen voor mensen die in de geluksmaand augustus zijn geboren, zijn Sardonyx, Peridot en Spinel. Sardonyx is een roodbruine steen, peridoot is groen van kleur en spinel is een paars-roze gekleurde steen. Stelt u zich eens voor welke opties deze mensen hebben als het gaat om het dragen van de geboortesteen en ermee te pronken. In feite zullen ze volledig verwend worden met keuzes.

Laatste augustus geboortestenen sieraden voor mannen en vrouwen in trend:

Hier zullen we de top 9 augustus-geboortestenen bekijken en de verschillende manieren om ermee te pronken.

1. Sardonyx-armband voor heren:

Sardonyx-armband voor heren

Dit is een geweldig accessoire voor dagelijks gebruik voor mannen. Deze Sardonyx-armband is gemaakt van veel ronde heldere roodbruine stenen die in een rekbaar koord zijn geregen tot een armband. Dit staat geweldig bij elke outfit en mannen kunnen deze geboortesteenarmband ook dragen bij casual outfits.

2. Sardonyx-oorbellen voor dames:

Sardonyx-oorbellen voor dames

Dit is een cool uitziende oorbel voor vrouwen. De rode Sardonyx-steen is gemaakt in een oorbel met sterling zilver voor moderne vrouwen. Deze oorbel geeft die bohemian look om te combineren met mooie outfits.

3. Sardonyx ketting- en zakhorloge voor heren:

Sardonyx ketting- en zakhorloge voor heren

Dit is iets verbazingwekkends in Sardonyx-steen voor mannen. Dit is een zakhorloge met antieke afwerking en een 12-karaats puur gouden ketting eraan. De Sardonyx-hanger is eigenlijk een zakhorloge met een reliëf eromheen.

4. Spinel-manchetknoop voor heren:

Spinel Manchetknoop voor Heren

Stel je voor dat je je geboortesteen in je manchetknopen draagt. Precies! Deze briljante spinel-manchetknopen voor heren in sterling zilver zijn een paar accessoires om te bewaren en ook het beste cadeau ooit voor een man die in augustus is geboren.

5. Spinel-ketting voor dames:

Spinel-ketting voor dames

Dit is een dierbare ketting in spinelstenen die bij het dragen een mooie val in de nek geeft. De ketting ziet er prachtig uit met spinelsteendruppels in een prachtige parelketting met bezaaide diamanten.

6. Spinel-neuspin voor dames:

Spinel Neuspin voor Dames

Neuspin is een snel inhaalaccessoire onder vrouwen. Dit is een driehoekige spinel geboortesteen neusspeld in 18-karaats geel goud. Deze neuspin kan worden gepronkt door vrouwen van alle leeftijdsgroepen en wat dit anders maakt, is de steen en de vorm.

7. Peridoot enkelbandje voor dames:

Peridoot enkelbandje voor dames

Dit is een mooie peridoot enkelbandje met kralen voor dames. De vele kleine peridoot augustus-geboortesteentjes voor de dame geboren in de maand augustus zijn prachtig in sterling zilver geregen in een enkelbandje. Dit is een perfect cadeau voor vrouwen.

8. Peridootring voor mannen:

Peridootring voor mannen

Dit is een geweldig uitziende vingerring voor mannen met een smaragdgroene peridoot-geboortesteen in het midden. Verder is het gemaakt van wit goud en bezaaid met een diamant aan de randen waardoor het een stijlvolle en koninklijke uitstraling heeft in de vinger van een man.

9. Peridoot-hanger voor dames:

Peridoot hanger voor vrouwen

Dit is een mooie gepersonaliseerde ketting met mooie groene Peridoot steen, zoetwaterparel en een glanzend zilveren monogram met de initiaal en gemaakt in sterling zilveren ketting. Wat heeft een vrouw nog meer nodig dan dit mooie sieraad dat speciaal voor haar is gemaakt?

De maand augustus komt met drie geboortestenen en veel keuzes voor iedereen die in deze geluksmaand is geboren. Keuze uit drie stenen en veel accessoires om uit te kiezen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Alle drie de geboortestenen voor augustus zien er geweldig uit wanneer ze worden gebruikt in oorbellen, kettingen, hangers, armbanden, ringen enz..