Een bruiloft is de perfecte dag in het leven van een stel. Ze dromen veel van deze prachtige dag en willen graag dat alles perfect verloopt op deze dag. Je kunt deze dag nog specialer maken door ze dingen te geven die romantisch, speciaal en ook nuttig zijn. Bekijk deze inspirerende geschenken die gepersonaliseerd en aangepast zijn voor het paar. U vindt er ook cadeaus voor de bruid of de bruidegom. De meeste geschenken zijn voor het paar samen als ze samenkomen in hun nieuwe huis. Cadeaus geven kan een lang proces zijn en daarom zijn we erin geslaagd om u een lijst te geven met items die als de beste huwelijkscadeau-ideeën worden beschouwd. Probeer deze opties uit en kijk wat het beste bij u past. We hebben ook cadeaus toegevoegd voor de ouders van de bruid en bruidegom en voor de bruiloftsgasten.

Dus laat geen middel onbeproefd als het gaat om het kiezen van welk cadeau je het perfecte paar geeft. Laat het opvallen en je zult voor altijd de meest geliefde vriend of familielid voor het paar zijn.

Beste huwelijkscadeau-ideeën voor 2021:

Laten we hier vinden met de genoemde top 30 huwelijksgeschenken voor koppels die getrouwd zijn.

1. Kunstwerk Huwelijkscadeau:

Kunstwerk Huwelijkscadeau

Een uniek huwelijkscadeau is dit prachtige kunstwerk gemaakt met kiezelstenen. De lijst is een foto van een stel onder een boom. De man en vrouw zijn gemaakt met behulp van kiezelstenen van verschillende grootte en kleur. Dit is een bijzonder cadeau dat er prachtig uitziet.

2. Glas voor koppels:

Glas voor koppel

Voor de trouwdag is dit speciale geschenk perfect om de toast uit te brengen. Deze liefdevol beschilderde glazen set voor de bruid en de bruidegom is een prachtig idee voor een huwelijkscadeau. Je kunt ook wat kant toevoegen voor het glas van de bruid dat op haar bruidsjurk lijkt.

3. Gepersonaliseerde houten lijst:

Gepersonaliseerde houten lijst

Een mooie stamboom geschilderd op een houten bord is een perfect cadeau voor bruiloften. Dit beste huwelijkscadeau is logisch omdat je twee kleine dwergpapegaaien aan de boom schildert. Op de gepersonaliseerde lijst staan ​​ook de namen van het paar en de trouwdatum gedrukt.

4. Sentimentele doos:

Sentimentele doos

Deze sentimentele doos met foto’s is een geweldig cadeau voor de huwelijksochtend om aan de paren te geven. Het kleine doosje heeft verschillende foto’s van het paar die aan elkaar zijn geplakt en eruit komen als een lijst. Je kunt dit als huwelijkscadeau voor de bruid geven terwijl ze op haar nieuwe reis in het leven gaat.

5. Gepersonaliseerde kussen:

Gepersonaliseerde Kussen

Als huwelijkscadeau voor een vriend kun je dit gepersonaliseerde kussen laten maken. Dit kussen heeft een prachtig bloemendessin in het midden. De naam van het paar is bedrukt met de trouwdatum in een prachtig schrift. Dit kussen zal een goed middelpunt of een extra decor voor de slaapkamer zijn.

6. Aangepast bestekdecor:

Aangepast bestekdecor

Ga creatief aan de slag met deze houten besteksets die op maat zijn gemaakt voor het stel. Dit cadeau-idee voor een huwelijksverjaardag is briljant omdat het de naam van het paar op het bestek heeft staan, samen met een clou. Het bestekstuk kan als decoratief stuk aan de muur van de keuken worden gehangen.

7. Huwelijksgeschenkmand:

Huwelijksgeschenkmand

Probeer dit unieke huwelijkscadeau voor je vriend of geliefde. Deze bruiloftsmand is gevuld met spa-items die het paar kunnen verwennen. De items in de mand zijn lotions, scrubs, badgels, vochtinbrengende crèmes, enz. Vul de mand met items met hetzelfde thema in hetzelfde kleurenschema voor visuele aantrekkingskracht.

8. Trouwplaat:

Trouwplaquette

Je kunt deze plaquette cadeau doen als huwelijkscadeau voor mannen als aandenken. Deze glazen plaquette is gegraveerd met de afbeelding van het verliefde paar. De naam van het paar samen met de trouwdatum wordt ook afgedrukt. De glazen plaquette staat op een standaard en kan ook verlicht worden.

9. Porseleinen geschenken:

Porseleinen Geschenken

Een van de cadeaus in vintage-stijl is deze mooie porseleinen koets met het bruidspaar erin. Dit huwelijkscadeau voor koppels is een prachtig middelpunt voor thuis. Het ingewikkelde detail waarin het item is gemaakt ziet er prachtig en mooi uit.

10. Cadeau met Lego-thema:

Cadeau met Lego-thema

Voor alle Lego-fans is dit huwelijkscadeau gewoon perfect. Het frame is gemaakt van een Lego man en vrouw gekleed op hun trouwdag. Dit gepersonaliseerde huwelijkscadeau is echt een prachtig gebaar van jouw kant.

11. Kaarten van het leven:

Kaarten van het leven

Een van de goede huwelijksgeschenken is deze levenskaart. Het frame heeft drie kaarten van de verschillende plaatsen die het paar ontmoette, verloofde en uiteindelijk trouwde. Dit is de kaart van hun leven samen en is een hartverwarmend cadeau voor het stel.

12. Bruiloftsaardbeien:

Bruiloft Aardbeien

Dit is verreweg het meest unieke idee voor een huwelijkscadeau dat je kunt bedenken. De aardbeien worden met de hand gedompeld in rijke chocolade en vervolgens gedecoreerd. De helft van de aardbeien is versierd als bruidegom en de andere helft als bruid. Deze decadente aardbeien zijn weelderig en overheerlijk.

13. Trouwsleutelhanger:

Trouwsleutelhanger

Krijg deze gepersonaliseerde houten trouwsleutelhanger als een speciaal cadeau voor je vriend. Dit is een briljant idee voor een huwelijkscadeau, omdat de trouwdag op de kleine kalender is gemarkeerd. Ook de naam van het paar staat erop. Dit kan zowel voor de bruid als voor de bruidegom worden ingesteld.

14. Geld als geschenk:

Geld als geschenk

Om geld te schenken voor de bruiloft, kun je dit creatieve cadeau-idee voor de bruiloft bedenken. Deze kaart heeft de bruid en de bruidegom afgebeeld met gevouwen bankbiljetten. Dit is een creatieve manier om geld te schenken en ziet er ook nog eens goed uit. De kleine details zoals het kant op de bruid voegen charme toe aan de kaart.

15. Liefdessloten:

Liefdessloten

Hier is een funky huwelijksidee dat het beste idee voor een huwelijkscadeau ooit kan zijn. Dit liefdesslot is als een gewoon slot dat is gegraveerd met prachtige woorden voor het paar. De kleur van het slot is ook op te fleuren met een likje verf.

16. Trouwplanten:

Trouwplanten

Onder de cadeaus voor het bruidspaar heb je ook cadeaus voor de gasten nodig. Deze mooie beste cadeaus voor huwelijksgunsten zijn milieuvriendelijk en gaan lang mee. De kleine cactusplanten in een tinnen pot zien er prachtig en helder uit en kunnen door de gasten worden meegenomen nadat het feest voorbij is.

17. Wijnkurkschroef:

Wijn kurkschroef

Kies cadeau-items voor een bruiloft, die tegelijkertijd funky zijn. Deze kurkentrekkers met huwelijksthema voor wijnflessen zijn perfect om iemand cadeau te doen. De hartvormige bovenkant voor de schroef maakt het geschikt om cadeau te doen voor een bruiloft.

18. Aangepaste wijnflessen:

Aangepaste wijnflessen

Maak deze aangepaste wijnflessen voor het pas getrouwde stel om als huisdecoratie te bewaren. De wijnflessen zijn versierd met verf en vervolgens touw. Bloemen zijn toegevoegd voor een extra touch. Je kunt ook de naam van het paar en de datum van de bruiloft toevoegen.

19. Sleutelhouder:

Sleutelhouder

Een nieuw huwelijkscadeau is deze op maat gemaakte sleutelhouder. Dit is een prachtig huwelijkscadeau-idee voor koppels, omdat ze het in hun nieuwe huis kunnen gebruiken. De sleutelhouder is beschilderd met de naam van het paar samen met de trouwdatum. Een speciale sleutel wordt gebruikt om dat te symboliseren. Het kan tot 4 sleutelhangers bevatten.

20. Trouwballen:

Bruiloft Kerstballen

Een prachtig huwelijkscadeau is deze kerstbal met een bruiloftsthema ter decoratie. Het is een set van drie kerstballen die elk perfect zijn gedecoreerd. De kerstballen kunnen worden gebruikt voor huisdecoratie of het beste voor de kerstboomversieringen. Dit kan een geweldig cadeau zijn voor een bruiloft in het kerstseizoen.

21. Ouders aandenken:

Ouders aandenken

Dit echt inspirerende huwelijkscadeau voor de ouders van de bruid is mooi en eeuwig. De zakdoeken zijn geborduurd met mooie woorden van de bruid voor haar ouders. Dit is een aandenken dat tranen in de ogen van de ouders zal brengen en iets dat ze voor altijd zullen koesteren.

22. Gepersonaliseerde zonnewijzer:

Gepersonaliseerde Zonnewijzer

Een ander gaaf cadeau om het paar te geven is deze gepersonaliseerde zonnewijzer die is gemaakt van messing. De perfecte zonnewijzer is gegraveerd met de naam van het paar en u kunt ook de datum van de bruiloft toevoegen. Dit staat prachtig in de kamer en zal altijd een gespreksaanzet zijn.

23. Knop Hart Frame:

Knop Hart Frame

Dit handgemaakte huwelijkscadeau voor vrouwen is een mooi gebaar van iedereen. U moet verschillende knoppen in pasteltinten en verschillende maten hebben. Plak ze elk in de vorm van een hart en print mooie woorden voor het paar in het midden. Wanneer dit met de hand wordt gemaakt, komt de ware liefde van je vriendschap naar boven.

24. Bruiloftskaars:

Bruiloft kaars

Hier is een uniek huwelijksgeschenk dat u de bruid kunt geven. Deze kaars in de vorm van een bruid is prachtig versierd. Het wordt geleverd in een prachtige doos die aan alle kanten transparant is. Er is een klein label aan het vak toegevoegd om de trouwdatum aan te geven.

25. Bruidsmeisjesgeschenken:

Bruidsmeisje Geschenken

Je kunt je bruidsmeisjes blij maken door ze deze prachtige hangers cadeau te doen. Dit kleine gebaar zal ook veel voor hen betekenen. De infinity hanger laat voor altijd je liefde voor hen zien. De doos kan worden gepersonaliseerd met een beetje, niet van jou.

26. Keukenstarter:

Keuken Voorgerecht

Dit is een mooie starterskit voor de keuken die je de bruid cadeau kunt doen. Dit bestaat uit potten en pannen en bestek dat gebruikt gaat worden om te koken en bakken. De handschoenen en wanten zijn een extra touch aan dit stel. Je kunt ook een aangepast schort voor de bruid aantrekken.

27. Letterdecor:

Letter decor

Deze vrijstaande keramische letters zijn een geweldig cadeau voor het getrouwde stel. Ze zien er prachtig uit als woonaccessoires. Je kunt een keramisch hart in roze of rood toevoegen voor een prachtig display. De keramische letters zijn in roze of wit.

28. Houten plaquette:

Houten plaquette

Hier is een mooie vintage uitziende houten bruiloft plaquette die een middelpunt in het huis zal zijn. Op deze ‘nog lang en gelukkig’ plaquette bungelen twee harten die zijn beschilderd met de naam van het paar en de dag van hun huwelijk. Je kunt ervoor kiezen om deze helder te schilderen of ze subtiel te houden. Voeg linten toe en je hebt een prachtig cadeau.

29. Snuisterijen voor het paar:

Snuisterijen voor het paar

Dit zijn mooie huwelijkssnuisterijen voor een paar die van metaal zijn gemaakt. De hartvormen zijn geëtst met de woorden bruid en bruidegom. Deze snuisterijen kunnen worden gebruikt als decorstukken of als armbanden worden gedragen. Je kunt er ook voor kiezen om kralen aan de snuisterijen toe te voegen.

30. Cadeau voor vader van de bruid:

Cadeau voor vader van de bruid

Een cadeau van de bruid aan haar vader is altijd bijzonder. Maak de dag onvergetelijk met deze liefdevolle stropdas die is gepersonaliseerd. Het kan de stropdas zijn die hij op de trouwdag draagt. Het zal zeker voor altijd gekoesterd worden door de vader.

Cadeaus voor een trouwdag zijn talrijk en het kan een hele klus zijn om uit de lijst te kiezen. Maak een keuze uit deze uitgebreide lijst met items die u de bruid en bruidegom en ook de ouders cadeau kunt doen. Je kunt het paar altijd iets nuttigs en praktisch cadeau doen. Personaliseer het gewoon zodat het de perfecte dag in hun leven weerspiegelt.

De andere cadeauartikelen en ideeën voor bruiloften zijn de decorstukken die hun huis kunnen opfleuren. Deze decoritems kunnen voor de woonkamer, de slaapkamer of de keuken zijn. Startpakketten voor de keuken zijn een ander cool idee dat je een bruid cadeau kunt doen als ze aan het gezinsleven begint. Cadeaus voor de gasten van het feest zijn ook opgenomen in deze lijst, dus je kunt kiezen uit prachtige gunsten voor hen. Zelfgemaakte en doe-het-zelfartikelen zijn altijd de beste keuze en kunnen ook veel geld besparen voor het paar. Dus kies dienovereenkomstig en krijg de beste cadeaus voor het verliefde paar.