Cadeaus geven is een geweldige kans om uw dierbaren iets geweldigs te geven. De funky cadeaus kunnen iets zijn dat je je vrienden kunt geven om een ​​aantal speciale dagen te vieren. Funky cadeaus zorgen ervoor dat je je geweldig en speciaal voelt. Deze zijn funky en stijlvol, maar tegelijkertijd praktisch. Dus je kunt iets kiezen dat je geliefde leuk vindt en het op een funky manier krijgen en niet traditioneel.

Beste en ongebruikelijke funky cadeaus voor 2019 India

Beste funky cadeaus voor 2021 India:

Hier zijn 9 beste funky geschenken, laten we deze geweldige opties uit deze lijst uitproberen.

1. Funky flesopener:

Funky flesopener

Probeer dit super coole funky cadeau voor mannen eens uit. Dit is een flesopener, maar wel een heel eigenzinnige. De stijlen en patronen op de flesopener zijn erg excentriek en kunnen ook kleurrijk zijn. Het is een zeer stijlvol product dat goed te hanteren is.

2. Gitaarvormige toetsen:

Gitaarvormige toetsen

Er zijn een aantal zeer ongebruikelijke geschenken die je aan je muzikantenvrienden kunt schenken. Net als deze gitaarvormige toetsen, zul je ook veel andere cadeaus met muziekthema vinden. Vind verschillende thema’s van funky gifts die India ook online aanbiedt.

3. Eco-lamp:

Eco-lamp

Vind dit prachtige eco funky cadeau voor hem dat hem zal verrassen. Deze hoeklamp is bedekt met milieuvriendelijk papier dat is bedrukt met beroemde Tamil-sterren. Dus ga je gang en tover hiermee een glimlach op het gezicht van je vrienden.

4. Paraplu wanddecoratie:

Paraplu Wanddecoratie

Een van de vele funky cadeau-ideeën is deze coole paraplu wanddecoratie. Het zijn haken in de vorm van paraplu’s waaraan dingen kunnen worden vastgehouden of er kunnen dingen aan worden opgehangen. Dus koop er een aantal in verschillende kleuren en vul je studiemuur. Je kunt dit cadeau ook aan je studentenvrienden in een hostel geven, ze zullen dit zeker geweldig vinden omdat ze meer kleine dingen hebben.

5. Funky waterkokerset:

Funky waterkokerset

Bekijk dit kleurrijke en eigenzinnige funky cadeau voor vrienden. De waterkokerset is een ouderwetse theeketel met twee tuimelaars. De ontwerpen zijn zeer traditioneel gemengd met een abstract. Deze set is ook het beste om mensen cadeau te doen aan hun nieuwe huis. Als je een uitje plant, neem dan deze waterkokerset mee om ‘s avonds een theebijeenkomst te organiseren, koop deze ook voor je verzameling.

6. Indiaas kussen:

Indiaas kussen

Hier is een funky cadeau voor haar idee dat perfect is omdat het iets voor thuis is. Deze ongebruikelijke kussenhoes met Indiaas thema is gevuld met ontwerpen uit India. Je kunt een enkel kussen of een paar kopen, omdat dit er eclectisch uitziet. Je krijgt ook een gepersonaliseerd thema volgens jouw keuze, dit is ook een creatief cadeau.

7. Whisky-sleutelhanger:

Whisky sleutelhanger

Een ander cool en funky cadeau voor mannen is deze whisky-sleutelhanger. De sleutelhanger heeft de vorm van een whiskyfles. Mannen zullen dol zijn op dit geschenk en de eigenzinnigheid erin. Het kleine flesje is een goede koop voor mannen. Pak dit cadeau in voor je beste vriend die graag whisky probeert tijdens zijn feest.

8. Gitaar portemonnee:

Gitaar Portemonnee

Alle jongens spelen graag gitaar. Dit funky cadeau voor jongens zal ze zeker gelukkig maken. Deze specifieke portemonnee heeft een kleine gleuf om de tokkel van de gitaar te bewaren. De pluk is klein genoeg om te verdwalen in andere portemonnees, dus dit is het perfecte cadeau om een ​​gitarist te geven.

9. Kerstsokken:

Kerstsokken

Hier is een coole set funky kerstcadeausokken voor jongens of mannen. De set heeft 12 paar sokken die allemaal in het teken staan ​​van Kerstmis. De gebruikte kleuren zijn rood, groen, wit en blauw. Je krijgt dit cadeau uit de combo-sectie terwijl je van plan bent om te winkelen, krijg deze pakketten om een ​​​​glimlach op het gezicht van je vriend te maken.

Funky geschenken zijn ongebruikelijke geschenken die aan vrienden en familieleden kunnen worden gegeven. Kies dingen zoals sleutelhangers, mokken, kussens, enz..