Zit je slungelige en magere frame je dwars? Heeft uw magere lichaam een ​​negatieve invloed op uw persoonlijkheid? Wil je weten hoe je in een week aankomt? Als je met je hoofd knikt, ben je hier aan het juiste adres. gewichtstoename kan net zo moeilijk zijn als afvallen, en u moet een goede balans vinden tussen lichaamsbeweging en dieet. Deze combinatie zal je helpen om snel een gezond gewicht te krijgen en je algehele uiterlijk aantrekkelijker te maken.

Kun je in slechts 1 week aankomen? Veel mensen denken dat hoe is het mogelijk, maar het is juist. De meeste mensen hebben het over gewichtsverlies, maar er zijn maar weinig mensen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp gewichtstoename. Er zijn een aantal magere mensen in de wereld en ze verlangen zowel naar een gezonde als een prachtige persoonlijkheid. In dit moderne tijdperk is een goede persoonlijkheid essentieel voor elk individu om succes te behalen op elk gebied in hun leven. Ik denk dat als je in slechts een week wilt aankomen, dit artikel je enorm helpt.

Hoe u uw lichaamsgewicht in 7 dagen kunt verhogen

Het bereiken van gewicht is niet eenvoudig. Het heeft zowel discipline als geduld nodig voor niet alleen training, maar ook voor een gezond dieet. Onthoud dat je het allemaal op een geweldig niveau moet doen. Beide oefeningen, evenals een goede voeding, spelen een effectieve rol bij het bereiken van uw gewenste doel. Als je een snelle stofwisseling hebt, zal het heel moeilijk voor je zijn om aan te komen. Houd er rekening mee dat een te laag lichaamsgewicht leidt tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals het uitblijven van menstruatie bij vrouwen, verlies van botdichtheid en orgaanschade, enz. Daarom is het essentieel voor elk individu om het ideale gewicht te bereiken.

Gewichtstoename in één week:

Zwaarlijvige mensen zijn jaloers op magere mensen vanwege hun lichaamsbouw, maar let wel, mager en ondergewicht heeft zijn eigen bijwerkingen en is net zo moeilijk als het is om aan te komen. En als het op ectomorfen aankomt, kan het nog uitdagender zijn. Dit komt omdat zulke mensen een heel klein lichaam hebben en hun stofwisselingssnelheid erg hoog is. Enkele van de tips om snel aan te komen in 1 week zijn als volgt:

 • Train regelmatig, inclusief krachttraining
 • Vermijd verpakte dranken omdat ze niet gezond zijn en veel suiker bevatten
 • Voeg voedingsproducten toe aan uw dieet die veel calorieën bevatten
 • Eet goed, want je komt maximaal aan tijdens je slaap.

Er zijn talloze tips en manieren waarmee je binnen een week kunt beginnen met aankomen, maar voordat je ermee overgaat, moet je de oorzaak weten achter mager zijn. Er zijn tal van redenen waardoor iemand zo slungelig en dun kan zijn, zoals:

 • Depressie
 • Enzymtekort
 • Een aandoening waardoor je afvalt zoals hyperthyreoïdie, tbc, kanker, etc
 • Voedingstekort
 • Eetstoornis

Hier hebben we een lijst gegeven met de beste manieren, samen met een dieet dat erg nuttig voor u is om binnen een week uw doel voor gewichtstoename te bereiken. Ze zijn als volgt;

1. Vermijd koolhydraten na je oefeningen:

In veel onderzoeken is gebleken dat uit onderzoek blijkt dat je op je ontspannende dagen sneller spieren opbouwt in zo’n conditie, je voedt je lichaam met koolhydraten. Koolhydraten helpen je om aan te komen. Het zal echter alleen vettoename zijn en geen spiertoename. Voedingsmiddelen zoals pasta, tarwebrood, bruine rijst, havermout verhogen het gewicht, hoewel veel daarvan niets anders is dan vet. Post-workout voedingsmiddelen die koolhydraten bevatten, verhogen uw insulinespiegels, wat achtereenvolgens de snelheid van eiwitinstorting vertraagt. In plaats daarvan moet je een banaan, een boterham met pindakaas en wat sportdrank consumeren voor je maaltijd na de training.

2. Verhoog de inname van maaltijden:

Om in 1 week aan te kunnen komen, is het verplicht om extra te consumeren. Dit kan echter veeleisend zijn in conditie, je dekt een kleine honger, anders ben je niet gewend zoveel voedsel te overweldigen. Verdeel daarom uw maaltijden de hele dag door in 5 of 6 kleintjes in plaats van in 3. Consumeer uw maaltijd om de 3 uur en drink uw dranken 30 minuten voor of na uw maaltijd. Dit zal u ten goede komen om ruimte te houden ten gunste van uw eten en u in staat te stellen een einde te maken aan alles wat op uw bord ligt.

3. Voer oefeningen uit:

Neem weerstandsoefeningen op in uw routine voor gewichtstoename om u te helpen bij het vergroten van de magere spiermassa en de toename van gebonden vet. Elke grote spierset 2 tot 3 dagen per week trainen, plus 8 tot 12 herhalingen van elke krachttraining die je uitvoert. Zorg ervoor dat u uw kuiten, billen, dijen, buik, borst, rug, schouders, triceps, biceps op een normale ondergrond inspant voor de grootste gevolgen.

4. Voldoende slaap of rust:

Elke nacht 8 tot 9 uur slapen is uiterst noodzakelijk en van het grootste belang om in 7 dagen snel aan te kunnen komen en dat ook nog eens op een gezonde manier. Je moet weten dat, terwijl je slaapt, je spieren worden herbouwd en vernieuwd. Denk eraan, als u niet voldoende rust krijgt, zult u niet profiteren van uw dieet en lichaamsbeweging. Rust dus maar uit! Dit is de eenvoudigste en beste manier om binnen een week aan te komen.

5. Consumeer eiwitten:

Eiwit speelt een belangrijke rol bij gewichtstoename; betrek daarom eiwitten in uw dieet. Uw voeding bevat ongeveer 25% calorieën vanaf eiwit, anders 188 gram eiwit per dag hoe laat een 3.000 calorieën dieet.

6. Gewichtheffen:

Wil je weten hoe je in 1 week aankomt door gewichtheffen? Zonder te oefenen, zoals gewichtheffen, zal de gewichtstoename die u zult hebben dik zijn. Het is dus van vitaal belang om een ​​goed dieet aan te vullen met gewichtheffen. Het is belangrijk om 3 tot 4 keer per week te sporten. Hard oppakken en daarna verbeteren voor de volgende oefeningen. Voer de grote bewegingen uit zoals deadlifts, bankdrukken, voorovergebogen rijen, squats, militaire pers en optrekken. Al deze bewegingen of oefeningen helpen om die extra calorieën in de spieren te verbranden om u te helpen gewicht te verhogen. Dit zijn de meervoudige gewrichtsliften die uw structuur zullen verontrusten en uw lichaam motiveren dat verslaafd is aan groei. Je hebt sterke kracht nodig met de bedoeling om beter te worden.

7. Drink veel water:

Uitdroging is verantwoordelijk voor allerlei fitnessproblemen, samen met minder uithoudingsvermogen naast de sportschool. Drink daarom elke dag ongeveer een halve liter water, omdat water nodig is voor de energie die u wilt bereiken. Zoals het ook is, wordt voor elk individu aanbevolen om elke dag minstens 8 tot 10 glazen water te drinken. Veel water drinken kan je helpen om binnen 1 week aan te komen.

8. Vermijd slecht vet:

Als je binnen een week wilt aankomen, kies dan voor goede vetten in het vet van Tran, vergelijkbaar met de tabletten. Vermijd daarom chips, snoep en gebak en andere zoetstoffen en gefrituurd voedsel. De voedingsmiddelen met veel eiwitten en weinig vet zijn kipfilet, tonijn plus extra zeevruchten, groenten, fruit, kalkoen en mager vlees, enz..

9. Verhoog het calorieverbruik:

In een week kun je in feite 2 kilo aankomen als je 1.000 calorieën meer binnenkrijgt dan je lichaam regelmatig verbrandt. Dit komt omdat een dagelijkse inname gelijk aan 1.000 extra calorieën je ondersteunt om de spiermassa te vergroten en op dat moment deel te nemen aan een krachttrainingsplan. Selecteer voedzame en calorierijke voedingsmiddelen zoals notenboter, avocado’s, zaden, hummus en noten. Doe gecomprimeerde melk in stoofschotels, drankjes en soepen of anders aardappelpuree om meer calorieën te eten.

10. Tellen helpt:

Bereken uw calorieën in rust op een gebruikelijke dagelijkse basis. Alleen je hoeft de calorieën die je hebt ingenomen te tellen en tegenwoordig is het bijhouden van je calorieën niet moeilijk, rekening houdend met het feit dat er veel gratis mobiele applicaties beschikbaar zijn die het werk voor je doen. Neem de tijd en zorg ervoor dat u zo nauwkeurig mogelijk moet zijn. Weeg jezelf ook elke andere dag. Dit is een simpele tip om aan te komen.

11. Drink wat melk voordat je naar bed gaat:

Neem 30 minuten voor het slapengaan een mengsel van eiwitten en koolhydraten. Het is dus waarschijnlijker dat de calorieën zich tijdens de slaap aan u hechten en de eiwitinstorting in uw spieren verminderen. Voor het slapengaan een glas melk nemen is ook ondersteuning om in een week aan te komen.

12. Kies uw voedsel verstandig:

In een week tijd aankomen is zeker geen gemakkelijke taak, al klinkt het misschien zo. Gewichtstoename betekent niet dat u in inches op uw buik groeit; het moet proportioneel en op een gezonde manier zijn. Hiervoor moet je je eten verstandig kiezen. Beperk uw vezelinname tot het bedrag dat het helpt bij de stoelgang en constipatie voorkomt. Vermijd voedingsmiddelen zoals vanaspati en ghee, omdat deze uw cholesterolgehalte kunnen verhogen. Voeg veel groenten en fruit toe aan je dieet om een ​​goede dosis vitamines en mineralen binnen te krijgen.

13. Het is tijd om te snacken:

Een andere eenvoudige oplossing om in één week aan te komen, is door calorierijke snacks aan uw dieet toe te voegen. Het eten van ½ kopje noten gedurende de dag levert je ongeveer 500 calorieën op. Noten zoals amandelen en rozijnen zijn uitermate nuttig als je gewichtstoename wilt, omdat ze je naast calorieën ook voorzien van een goede dosis andere voedingsstoffen. Smoothies zijn ook een gezonde snack die je een verzadigd gevoel geeft tussen de maaltijden door. Voeg royaal pindakaas en banaan toe om een ​​gezonde gewichtstoename te bevorderen.

14. Stoppen met roken:

De schadelijke effecten van roken zijn bij iedereen bekend. Studies hebben aangetoond dat roken je eetlust volledig doodt. Dus als je in een week wilt aankomen, moet je helemaal stoppen met roken. Als u echter erg verslaafd bent aan sigaretten, probeer dan in ieder geval niet te roken voordat u gaat eten.

15. Blijf uit de buurt van stress:

Stress kan een grotere belemmering zijn als u snel wilt aankomen. Gelukkig zijn zal niet alleen een positieve invloed hebben op je inspanningen, maar zal je ook gemotiveerd houden in het proces. Als je werk van je vraagt ​​om lang buiten te blijven, laat het je dan niet storen. Draag gewoon altijd calorierijk voedsel bij je en eet zoveel als je kunt. Dit is een andere eenvoudige manier om aan te komen.

16. Drink smoothies om dik te worden:

In plaats van pillen te slikken voor gewichtstoename, ga je voor smoothies. Voeg smoothies toe aan uw dieetplan en maak van uw gewichtstoename een heerlijke reis. Smoothies kunnen bestaan ​​uit yoghurt, eiwitpoeder, amandelboter, sojamelk, noten, fruit, enz. Maak een combinatie van de verschillende voedzame voedingsmiddelen die beschikbaar zijn en maak je eigen smoothie die als een gezond tussendoortje fungeert.

17. Voeg Mass Gainer Shakes toe aan je dagelijkse routine:

De mass gainer shakes zijn rijk aan eiwitten, wat erg belangrijk is, vooral als je aan het trainen bent met gewichten. Ze helpen bij het opbouwen van de spieren en geven je lichaam een ​​strakker uiterlijk en niet de slappe spieren. Door de mass gainer shakes toe te voegen aan uw post-workout regime zult u er sterk uitzien en zich sterk voelen en tevens zorgen voor de dagelijkse extra caloriebehoefte. Raadpleeg je trainer voor de beste mass gainer shake die bij je past als je kijkt naar je lichaam, trainingsroutine en doel voor gewichtstoename.

Dingen om te vermijden tijdens het proces van gewichtstoename:

Om een ​​systematische gewichtstoename te krijgen, zijn er, afgezien van het opnemen van de bovengenoemde tips in uw routine, bepaalde dingen die u zelfs moet vermijden. Ze zijn als onder:

 • Vermijd het nemen van stress om aan te komen. Te veel stress nemen kan het proces vertragen.
 • Roken en drinken doden de eetlust en daarom is het het beste om te vermijden tijdens de gewichtstoenamemissie.
 • Volg een gezonde levensstijl en voeg geen rommel toe aan je dieet alleen maar omdat je mager bent en snel wilt aankomen. Hoewel het je misschien meteen kan helpen, zal het zeker niet goed zijn voor de lange termijn.

Dingen om te onthouden tijdens gewichtstoename:

 • Net als afvallen, kan gewichtstoename niet door een wonder gebeuren. Het is een langdurig proces en je moet volhardend en gemotiveerd blijven.
 • Een gezond gewicht bereiken is geen proces van dagen of weken, maar duurt zelfs maanden en soms zelfs jaren. Volg een gezonde routine en dingen zullen geleidelijk veranderen.
 • Zorg dat elke hap telt. Voeg wat snacks voor het slapengaan toe, zoals pinda’s of amandelen die veel calorieën bevatten en zelfs kleinere porties van hetzelfde zijn van belang.

Gewichtstoename zou een geleidelijk proces moeten zijn en u mag geen wonderen verwachten. De belangrijkste mantra om aan te komen is om meer calorieën per dag te consumeren dan je lichaam kan verbranden. Dit zal je helpen om aan te komen. Deze effectieve tips over gewichtstoename helpen je om op een gezonde manier je doel te bereiken. Je kunt een paar kilo aankomen en aankomen in 1 week, maar een aanzienlijke en blijvende verandering kan alleen worden gezien als je gemotiveerd blijft en een strikt regime volgt. Stel een doel en blijf gefocust om je doel te bereiken.

Veel Gestelde Vragen & antwoorden:

Q1: Snel aankomen in 7 dagen??

antw: Hieronder volgen de verschillende tips die u zullen helpen om snel aan te komen:

 • Eet meer calorieën dan je verbrandt
 • Eet 500 calorieën meer dan wat je lichaam nodig heeft. Stel dat als je elke dag 2000 calorieën moet consumeren om op gewicht te blijven, je in het proces van gewichtstoename idealiter 2500 calorieën zou moeten consumeren.
 • Vergroot de portiegrootte van uw maaltijden.
 • Verhoog het aantal maaltijden per dag
 • Voeg tussendoortjes en kauwen toe aan je routine
 • Voeg volle melk en melkproducten toe aan je dieet
 • Calorieën bijhouden
 • Oefen regelmatig

Vraag 2: Wat kan ik eten om in één week aan te komen??

antw: Gewichtstoename in 1 week is een mythe. Aankomen kan net zo moeilijk zijn als afvallen en is altijd een tijdrovend proces. De volgende voedingsmiddelen zullen u echter helpen snel en veilig aan te komen, en u zult een positief resultaat gaan zien in het proces van gewichtstoename:

 • Melk
 • Eiwit shakes
 • Rijst
 • rood vlees
 • Noten en notenboter
 • Volkorenbrood
 • andere zetmelen
 • Eiwitsupplementen
 • Zalm
 • Gedroogd fruit
 • Graanrepen
 • Vetten en olie
 • Kaas
 • Yoghurt
 • Pasta

Q3: Snel aankomen in 1 week??

antw: Geen wonder kan u helpen om ‘s nachts aan te komen. Gewichtstoename is een langdurig proces en vereist geduld en doorzettingsvermogen. Blijf gemotiveerd, eet gezond, verhoog het calorieverbruik en je komt op de lange termijn als winnaar uit de bus.