Ramdev yoga voor gewichtstoename? Terwijl de meeste mensen die ik om me heen zie bezig zijn hun extra kilo’s kwijt te raken door zich op de een of andere manier aan te passen, is er nog een andere categorie mensen, vooral tienerjongens en -meisjes die zich niet bewust zijn van hun uiterlijk omdat ze te licht zijn. Markten worden letterlijk overspoeld met allerlei soorten supplementen zoals eiwitshakes, eiwitpoeders en god weet, wat allemaal en wat niet!! Jongeren lijken de natuurlijke manieren om aan te komen vergeten.

Baba Ramdev Yoga voor gewichtstoename

Het belang van een voedzaam dieet en yoga om op een gezonde manier aan te komen, kan niet worden genegeerd. Deze methoden hebben zeker meer tijd nodig om resultaten te tonen in vergelijking met snelle, kunstmatige remedies, maar ze zijn in ieder geval niet schadelijk voor uw lichaam.

Hieronder, in dit artikel zouden we het hebben over zeker dat Baba Ramdev yoga voor gewichtstoename aanbeveelt aan mensen die ernaar uitkijken om op een veilige en gezonde manier aan te komen. Laten we eerst praten over wat alle yoga asana’s die je kunt oefenen om te zetten op wat gewicht:

Geweldige Baba Ramdev Yoga voor gewichtstoename:

1. Bhujangasana (de cobra pose):

baba ramdev yoga voor gewichtstoename

Deze asana helpt je de spieren in je buik- en rugregio te versterken en te versterken.

2. Vajrasana (diamanthouding):

ramdev yoga voor gewichtstoename

Dit wordt als zeer goede yoga beschouwd voor gewichtstoename, omdat het helpt bij het verbeteren van de spijsvertering, in het bijzonder en de assimilatie, dat wil zeggen de opname van voedingsstoffen in het bijzonder. Het helpt dus in feite je lichaam om de voeding beter op te nemen en te gebruiken voor groei in spiermassa. Het is ook bekend onder de naam Thunderbolt asana.

3. Sarvangasana (de houding van de schouderstand):

ramdev yoga voor gewichtstoename

Dit helpt mensen met hyperthyreoïdie en helpt bij het verminderen van het gewichtsverlies dat gepaard gaat met deze hormonale stoornis.

4. Pavanmuktasana (windvrijmakende houding):

Baba Ramdev Yoga voor gewichtstoename

Dit helpt bij het verlichten van constipatie, indigestie en een opgeblazen gevoel. Dus, in feite, improviseert de spijsvertering, waardoor je uiteindelijk aankomt.

5. Matsyasana (de vis pose):

gewichtstoename door baba ramdev

Dit verbetert opnieuw de opname van voedingsstoffen uit delen van uw darmen.

6. Savasana (Lijkpost):

ramdev yoga yoga asana's voor gewichtstoename

Savasana is, zoals de naam al doet vermoeden, een combinatie van Shav – Dood lichaam of lijk en Asana-oefening. Liggend als een lijk. Terwijl je recht op je rug gaat liggen en je ademhaling normaliseert, worden alle voedingsstoffen goed opgenomen in het lichaam, en daardoor komen kinderen aan.

7. Surya Namaskar (zonnegroeten):

suryanamskar

Deze geven je hele lichaam een ​​intensieve work-out en helpen bij betere lichaamsprocessen en -functies om aan te komen. Een andere vorm van yoga die belangrijk is bij het verkrijgen, is pranayama die diep is & gecontroleerde ademhaling.

8. Kapal Bhati Pranayama:

Kapalbhati.jpg

Het doen van kapal bhati is op meer dan één manier gunstig voor uw algehele gezondheid. Het is zeer nuttig bij het genezen van maag & Spijsvertering gerelateerde aandoeningen. Het helpt bij het verbeteren van de werking van de alvleesklier, dus helpt het bij de natuurlijke afscheiding van insulinehormoon. En het helpt bij het opruimen van gifstoffen uit uw systeem en helpt daarom bij het handhaven van een ideaal lichaamsgewicht.

9. Anulom Vilom Pranayama:

Ramdev

Behalve dat het je helpt om wat aan te komen, helpt de beoefening van Anulom Vilom pranayama om je geest kalmer en gefocust te maken. Het helpt ook bij het verhogen van het algehele energieniveau van je lichaam en verbetert je metabolisme en stroomlijnt het ook. Dit zorgt voor een betere vertering en benutting van de voedingsstoffen die in uw dieet aanwezig zijn.

10. Dhanurasana (booghouding)

Het uitvoeren van Dhanurasana verbetert je eetlust en verwijdert de gifstoffen uit het lichaam. Dit helpt bij een goede vertering van voedsel, wat helpt bij het verkrijgen van gewicht. Ga op je buik liggen en vouw je benen vanaf de knieën. Houd de enkel vast met de handen en til het lichaam zo ver mogelijk op, zoals op de afbeelding wordt getoond.

11. Chakrasana (wielhouding)

In Chakrasana worden zowel de buik als de rugspieren uitgerekt en verbetert daardoor de interne werking van de maag en andere inwendige organen in de buik. De eetlust is verbeterd, wat helpt om op de juiste manier aan te komen zonder banden rond de maag te ontwikkelen.

Yoga asana richt zich in feite op interne genezingen. Alle interne organen zijn schoon en hun efficiëntie is verbeterd. Het is echter belangrijk dat u naast het bovenstaande een dieet volgt dat rijk is aan vitamines, vezels en veel gezonde eiwitten. Verhoog uw inname van melk en melkproducten, vers fruit, vruchtensappen en noten. Om je stofwisseling actief te houden, neem je na elke twee tot drie uur een kleine maaltijd. Houd de maaltijden in plaats daarvan licht en voedzaam als ze zwaar en vetrijk zijn, zelfs als u probeert aan te komen. Geef je over aan een vorm van lichte lichaamsbeweging om je stofwisseling te activeren. Afgezien van dit alles, is het ook erg belangrijk om uw arts te raadplegen en zijn of haar hulp in te roepen om de exacte oorzaak van een laag lichaamsgewicht te achterhalen. Yoga kan een krachtige metgezel zijn in uw plan voor gewichtstoename.

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Vraag 1: Welke yoga is het beste voor gewichtstoename??

Antwoord 1: Sporten in welke vorm dan ook is altijd goed voor de gezondheid en moet deel uitmaken van je dagelijkse routine, of je nu op een missie bent om gewicht te krijgen of niet. Yoga en krachttraining zijn echter de twee beste vormen van lichaamsbeweging als je wilt aankomen. Dit komt omdat yoga je lichaam intern geneest en reinigt, wat helpt bij een juiste gewichtstoename. De volgende zijn de verschillende asana’s die kunnen helpen bij het verhogen van het gewicht:

 • Bhujangasana
 • Vajrasana
 • Pavanamuktasana
 • Matsyasana
 • Sarvangasana
 • Shavasana
 • Dhanurasana
 • Chakrasana

Vraag 2: Word je zwaarder door yoga te doen??

Antwoord 2: Yoga is een gezonde oefening en het helpt iedereen om hun ideale gewicht te bereiken. Als je te zwaar bent en je doet yoga en volgt een dieet, kun je tegelijkertijd afvallen. Als je naast yoga goed eet, kun je zelfs aankomen. In feite geneest yoga je lichaam inwendig en verwijdert het de verschillende gifstoffen uit je maag die je gewichtstoename belemmeren. Wanneer je yoga doet, wordt je lichaam inwendig genezen en de combinatie met de juiste inname van calorieën zal zeker helpen bij gewichtstoename.

Vraag 3: Hoe kan ik mijn eetlust vergroten en aankomen??

Antwoord 3: De volgende tips zullen u helpen uw eetlust te vergroten en helpen bij het aankomen.

 • Verhoog uw aantal maaltijden naar 3 volledige maaltijden en 2 – 3 tussendoortjes.
 • Beheers uw hongergevoel niet en pak ze onmiddellijk aan.
 • Doe regelmatig aan lichaamsbeweging en yoga. Dit zal je eetlust verhogen en de gifstoffen uit het lichaam verminderen.
 • Eet energierijk voedsel zoals noten, kaas, zuivelproducten.