Vroeg in de ochtend op weg naar het park, kunnen we mensen van alle rangen en standen aan ons voorbij laten gaan, verdiept in hun fitnessbubbel. Je kunt jongeren zien fietsen, tieners rennen, oude mensen joggen, sommigen van hen staan ​​in een cirkel en lachen dramatisch om te zweten van hun dagelijkse problemen. Zoals we allemaal weten, is afvallen de nieuwe mantra van dit seizoen. Van jongeren tot jongeren tot de middelbare leeftijd en vanaf de late leeftijd, iedereen doet er alles aan om zijn lichaam in vorm te houden. Voor al onze jongeren gaat afvallen gepaard met zware uren in de sportschool, zweten en extravagante work-out, maar is dat altijd nodig? Gewicht kan worden verloren, zelfs zonder te sporten en om dat te bewijzen, is hier het artikel van vandaag.

Afvallen zonder sportschool

Strikt dieet:

De eerste stap naar een goed lichaam zonder de sportschool is een strikt dieet. Je kunt niet verwachten dat je het zo goed hebt, dus vanaf de vroege ochtend moet een formidabel dieet worden gevolgd. We hebben onze ouders vaak horen zeggen hoe belangrijk ontbijt is en ze hebben volkomen gelijk. Begin je dag met een kom ontbijtgranen en wat melk en af ​​en toe misschien wat pannenkoeken of toast. Een goede maaltijd aan het begin van de dag houdt je stofwisseling op zijn hoogtepunt, zodat je de hele dag goed kunt functioneren. De truc is om een ​​lichte lunch en diner te hebben en waarschijnlijk alle voedsel te vermijden dat de gewichtstoename zou kunnen verergeren en minder, maar vaker per dag te eten, waardoor je lichaam de ruimte krijgt om het voedsel te verteren en te verwerken.

Juiste voeding:

Naast een dieet is ook de juiste voeding belangrijk en dat betekent op zondagavond afscheid nemen van alle hamburgers en frites. Hoewel dit een eeuwenoude mythe doorbreekt, helpt gekruid eten je om van je extra slapjes af te komen. De Endocrine Society verklaarde tijdens hun jaarlijkse bijeenkomst in San Francisco dat pittig eten zoals hete peper of jalapenos, uien en knoflook je kunnen helpen om je probleem van overeten te overwinnen. De wetenschap zegt wanneer het eten beter smaakt; we krijgen een vol gevoel en beteugelen zo overeten en gewichtsverlies. Aan de andere kant mogen de kleine snacks rond de dag alleen fruit en lichtgewicht snacks zijn, anders zal het gewicht hetzelfde blijven.

Goede nachtrust:

De volgende stap is een goede nachtrust. Een kind groeit in zijn slaap, dat weten we. Maar het werkt ook voor ons. Terwijl we onze zorgen wegsnurken, werkt ons lichaam aan de regulering van de schade en herstelt en geneest het het getroffen gebied, dat kan variëren van een pijnlijke rug tot een depressieve geest. Maar wat gebeurt er, wanneer het lichaam zonder enig ander werk iets zoekt om te doen, ze het voedsel verteren en afbreken en verwerken, waardoor wordt voorkomen dat vetten en koolhydraten zich ophopen. Dus op deze manier heb je echt baat bij slapen en lui zijn voor die paar uur ‘s nachts.

Dansen:

Het op één na beste ding om te oefenen is om de luidsprekers uit te blazen en jezelf te laten gaan. Dansen is een veilige manier om wat te zweten terwijl je plezier hebt, en wanneer plezier zich vermengt met werk, is het ook een veilige manier om gewicht te verliezen. Dansen verbruikt de energie van het lichaam en het lichaam om meer te produceren breekt meer suikers en koolhydraten af, die ook opgebruikt worden in het proces. Op deze manier biedt het dezelfde voordelen als een loopband, alleen met veel meer plezier. Je kunt dus ofwel inschrijven voor een dansles of gewoon zorgeloos dansen naar je zin. Dansen zoals Zumba, streetdance, hiphop, buikdansen en zelfs ballet kunnen ons helpen ons lichaam te versterken.

Zelfverdediging:

Als sportschool niet jouw ding is, zou zelfverdediging dat wel moeten zijn. Het kan geen kwaad om erachter te komen waar je sterke punten liggen en als je denkt dat zelfverdediging belangrijk en leuk is om te leren, ga ervoor, want dit is nog een andere manier waarop het lichaam een ​​routinematige work-out krijgt zonder de sportschool en een goede hoeveelheid calorieën verbrandt waardoor we ons gewicht verliezen. Dus kickbox en punch weg.

Vloeistofopname:

En als laatste, maar zeker niet de minste, is de consumptie van vloeistoffen en dit komt in vele vormen voor, voornamelijk water. Het is misschien een geheim, maar water helpt je om je calorieën te verbranden en tegelijkertijd de lichaamstemperatuur op peil te houden voor een betere huid. Dus als we twee gratis dingen krijgen met slechts één product, waarom probeert u het dan niet? Elke ochtend een glas lauw water met wat citroen of honing en misschien ‘s avonds voor het slapengaan een glas lauw water, meer heb je niet nodig. Afgezien hiervan kunnen veel powerdranken, eiwitdranken, sappen of energiedranken ons ook ten goede komen door het energieniveau in ons lichaam hoog te houden en daardoor meer calorieën te verbranden.