In de wereld van vandaag gaan uiterlijkheden en eerste indrukken een lange weg in het aanvankelijk beoordelen van een persoon face-to-face. In feite zijn mensen zo geobsedeerd door het verliezen van gewicht en het bereiken van een nul- of sixpack-abs, dat ze bereid zijn alles te doen wat nodig is om daar te komen. Er moet echter worden opgemerkt dat er maar een paar mensen zijn die echt vastbesloten zijn om het nodige harde werk te doen om het extra gewicht te verliezen. Sterker nog, als je ooit het woord ‘dieet’ tegen iemand zegt, krijg je meteen een zeer walgelijke reactie. Maar aan de andere kant zijn er individuen die besluiten zich in te schrijven voor sportscholen of zelfs een streng dieet volgen om ervoor te zorgen dat ze geleidelijk afvallen.

Er zijn mensen die niet geloven in het verspillen van tijd en geld aan het bezoeken van sportscholen, in plaats daarvan geven ze er de voorkeur aan om thuis een dieet te volgen door ervoor te zorgen dat ze gezond en goed eten. De statistieken over de hele wereld zijn behoorlijk alarmerend. Meer dan 60% van de wereldbevolking is zwaarlijvig en dat aantal groeit met het aantal. Met een groei van het aantal fastfoodketens en slechte eetpatronen kiezen de meeste mannen en vrouwen voor gemak en toegankelijkheid boven gezondheid. Deze slechte eetgewoonten hebben bijgedragen tot de algehele schade van de mannen en vrouwen met overgewicht.

Hoe om gewicht te verliezen?

In feite moet worden opgemerkt dat het enige dat u nodig heeft om de extra kilo’s kwijt te raken, is door een gezondere levensstijl aan te nemen. Jezelf voedsel onthouden en jezelf uithongeren is geen goede manier om af te vallen, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. Het enige wat je hoeft te doen is gezond eten en af ​​en toe binge. Met mate en kleine proporties eten is wat de meeste gezondheidsbewuste mensen volgen. Dit betekent niet dat je niet kunt genieten van taarten en chocolaatjes; het betekent gewoon dat je deze zoete lekkernijen opneemt in je gezonde eetplan.

Naast het aannemen van een gezonde levensstijl, moet men ook basisoefeningen en ochtendjoggen opnemen om het gewichtsverliesproces te versnellen. Een ochtendwandeling of joggen is essentieel om u gezond en licht te voelen. Het helpt ook bij de bloedcirculatie en houdt andere kwalen weg. Als je thuis een loopband hebt, hoef je er alleen maar minimaal een half uur per dag op te rennen om je fit en goed te voelen.

Als je niet van het hardlooptype bent, kun je altijd thuis gaan joggen om je in beweging en fit te krijgen. Je zou wat rekoefeningen, sit-ups en lunges kunnen opnemen. Door dit in uw trainingsroutine op te nemen en een gezonde eetgewoonte aan te houden, bent u in een mum van tijd op weg om dat gewicht te verliezen. Een paar aerobicsvideo’s of zelfs het nieuwe Zumba-fenomeen is wat je zou kunnen volgen. Deze oefeningsroutines zijn leuk en je kunt ze met vrienden doen. Het maakt sporten zeker leuk

.

Daarom staan ​​hieronder enkele tips om af te vallen en lessen die je kunnen helpen om af te vallen. Het is echter belangrijk op te merken dat deze remedies beperkt zijn tot het huis en dat ze allemaal natuurlijk zijn:

Restaurant eten

Als u het gewenste gewicht wilt verliezen, moet u voorkomen dat u regelmatig uit eten gaat of iets bestelt. Het is zelfs bewezen dat het voedsel dat in restaurants wordt geserveerd meer dan 60% meer calorieën bevat dan het voedsel dat thuis wordt bereid. Daarom wordt het ten zeerste aangeraden om zelfgemaakte maaltijden voor te bereiden, aangezien het caloriegehalte kan worden gecontroleerd. Voor huisgemaakt voedsel zou je normaal gesproken maaltijden moeten eten die magere eiwitten bevatten, zoals een kipfilet zonder vel, tofu, zijsteak, bonen of zelfs witte vis. Hoewel deze gerechten misschien niet zo smakelijk zijn, zorgen ze ervoor dat je een gezond leven leidt door gezonde keuzes te maken.

Gekookte groenten

Enkele andere alternatieven kunnen geroosterde, gegrilde of gebakken groenten zijn. Als deze opties niet smakelijk genoeg klinken, kun je deze eiwitten altijd wat interessanter maken door ze op smaak te brengen en er specerijen en kruiden aan toe te voegen.

bruine rijst

Er moet ook worden opgemerkt dat bruine rijst en gerst goede keuzes zijn als u van plan bent gezond te eten. Ondanks wat ze zeggen dat kinderen wars zijn van hun groene groenten, lopen volwassenen niet ver achter. Sterker nog, steeds meer volwassen mensen geven er de voorkeur aan om elke dag vlees te eten in plaats van hun groenten. De eerste stap naar gezond eten is om te leren van je groene groenten te gaan houden. Groene groenten kunnen worden geroosterd of vet kan ook worden toegevoegd, maar de hoeveelheid moet worden beperkt.

Een van de grote voordelen van zelfgemaakte maaltijden is dat de verhoudingen gereguleerd zijn en de hoeveelheid olie en vet tot een minimum wordt beperkt. Deze maaltijden bieden individuen ook de kans om voedingsrijk voedsel te eten dat u niet zal helpen de kilo’s in te pakken. Het is bewezen dat je het benodigde gewicht kunt verliezen als je in kleinere porties eet en onbewerkte voedingsmiddelen vermijdt.

Tips om af te vallen met huismiddeltjes:

Drink veel water:

Drink veel water

Door veel water te drinken, kunt u er zeker van zijn dat u de extra kilo’s vrijwel onmiddellijk verliest. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat water een belangrijke rol speelt om ervoor te zorgen dat een persoon binnen een mum van tijd de kilo’s kwijtraakt. Door water te drinken, helpt u uw maag te allen tijde vol te houden, waardoor u niet veel voedsel binnenkrijgt. Het wordt aanbevolen om ongeveer 4 tot 5 liter water per dag te consumeren.

Sterker nog, de manier waarop je water drinkt, des te groter de kans is dat je in een week een aanzienlijke hoeveelheid gewicht zult verliezen. Water helpt ook bij het ontgiften van het systeem en het wegspoelen van alle schadelijke gifstoffen die zich in de loop van de tijd kunnen ophopen. Als je wakker wordt in het water, is het ook aan te raden om een ​​glas warm drinkwater te drinken samen met een klodder honing. Zorg ervoor dat u dit mengsel om de paar uur inneemt, zodat de resultaten op de lange termijn effectiever zijn. het is de eenvoudigste gemakkelijke manier om gewicht te verliezen.

Curry bladeren?:

Curry bladeren

Een van de andere, effectievere manieren om snel af te vallen, de natuurlijke manier, is om ‘s ochtends bijna 10 tot 12 volledig gerijpte currybladeren te hebben als je wakker wordt. Hoewel de smaak misschien verre van gunstig is, zullen de resultaten blijken als je het langer dan drie maanden aanhoudt.

Tomaten:

Tomaten

Als je alles hebt geprobeerd om af te vallen en jammerlijk gefaald hebt, is een van de andere effectieve natuurlijke gemakkelijke tips om af te vallen, elke ochtend minstens één of twee tomaten te consumeren, bij voorkeur op een lege maag. Houd er echter rekening mee dat u deze tomaten alleen mag consumeren in plaats van een gezonder ontbijt te nemen. Om betere resultaten te zien, moet u dit patroon een aantal maanden volhouden. Hoe langer je doorgaat met deze routine, hoe beter voor jou en het gewicht dat je wilt verliezen.

De gember-citroen combinatie:

De combinatie gember-citroen

als je een vraag stelt hoe ik kan afvallen, maak je dan geen zorgen over je gewicht, volg gewoon de combinatie van gember en citroen. tot een glas kokend warm water. Daarna moet je het water zeven en beide ingrediënten samen consumeren. Wat deze combinatie doet, is dat het helpt bij het onderdrukken van je eetlust, waardoor je niet veel kunt eten.

De drievoudige dreiging:

citroenhoning en zwarte peper

Een van de andere populaire zelfgemaakte remedies die je kunt volgen om af te vallen, is om een ​​brouwsel te maken waarbij je drie theelepels limoensap, een kwart theelepel zwarte peper en een theelepel honing toevoegt. Deze ingrediënten moeten worden toegevoegd aan een glas warm water en vervolgens vroeg in de ochtend worden geconsumeerd. Als je je aan dit mengsel houdt en het gedurende bijna 2-3 maanden minstens één keer per dag consumeert, ben je goed op weg om in een mum van tijd de kilo’s kwijt te raken.

Weken en schuur:

jujube

Een van de andere weinig bekende remedies om bijna onmiddellijk gewicht te verliezen, is om een ​​goede hoeveelheid jujube, gewoonlijk de Indiase pruimenbladeren genoemd, te nemen en deze de hele nacht in water in een glas te laten weken. Zodra u ‘s ochtends wakker wordt, moet u het water zeven en op een lege maag consumeren. Als je dit plan gedurende een goede 2-3 maanden religieus volgt, dan zul je in die periode zeker een goede hoeveelheid gewicht verliezen. U moet echter worden gewaarschuwd dat u de smaak ervan misschien niet per se lekker vindt, omdat deze behoorlijk zuur of bitter van smaak kan zijn. Zorg ervoor dat je het volgt en je aan deze remedie houdt, want de resultaten op de lange termijn zullen het waard zijn.

De voordelen van kool:

voordelen van kool

De meeste mensen houden niet per se van het eten van kool; er moet echter worden opgemerkt dat kool nogal wat gunstige eigenschappen heeft die je zeker zullen helpen bij je zoektocht naar gewichtsverlies. Een van de belangrijkste voordelen van het consumeren van kool om af te vallen, is dat het wijnsteenzuur bevat. Dit helpt voorkomen dat suiker en koolhydraten worden omgezet in vet, wat allerlei gewichtsproblemen kan veroorzaken. Wees echter gewaarschuwd dat als u een overmatige hoeveelheid kool consumeert, u last kunt krijgen van een ernstige aanval van constipatie waardoor u vol en ongemakkelijk kunt worden. Het sleutelwoord hier is regulering. Zorg ervoor dat alles wat je eet in verhouding is. Dit is een van de beste manieren om gewicht te verliezen.

Wortelsap:

Wortelsap

Er zijn nogal wat mensen die ook geloven dat je wortelsap met water moet consumeren. Er wordt gezegd dat deze remedie behoorlijk effectief is om je te helpen al het extra gewicht dat je misschien draagt, te verliezen. Het helpt ook om het systeem te ontgiften, waardoor je je licht en gezond voelt. Naast wortelen moet je er ook een gewoonte van maken om gezond te eten door sperziebonen, druiven, vijgen, perziken en guave te eten. Deze vruchten helpen je op koers te blijven voor een gezonder leven en geven je het genoegen om afscheid te nemen van al het overtollige gewicht dat je misschien hebt. Ook een kopje groene thee (bij voorkeur ‘s nachts) is een andere geweldige beproefde methode om af te vallen. Een ander punt om op te merken is dat groene thee ook werkt als een effectieve remedie wanneer paardenbloemwortels worden toegevoegd.

Als je het niet erg vindt om je lichaam over te geven aan wat kleine prikjes van een ongevaarlijke naald(en), dan kan acupressuur ook een goed huismiddeltje voor je zijn. Acupressuur helpt ook bij het verlichten van stress. Er zijn bepaalde richtpunten, waaronder het midden van de bovenlip, die net onder de neus ligt. Het andere drukpunt kan net boven en zelfs onder de navel van de maag zijn. U kunt altijd een acupressuurprofessional inhuren. Deze experts helpen ervoor te zorgen dat de voorgestelde drukpunten minstens drie keer per dag gedurende maximaal vijf minuten worden ingedrukt. Als je je afvraagt ​​hoe acupressuur je kan helpen om af te vallen, dan is het antwoord vrij eenvoudig: het onderdrukt je honger en zorgt ervoor dat je geen grote porties ongezond voedsel consumeert. Het zal ook voorkomen dat je onnodig eet met voedsel dat op de lange termijn schadelijk voor je kan zijn.

De remedie tegen komkommer:

Komkommer Remedie

Het is een bekend feit dat komkommers een van de meest effectieve huismiddeltjes zijn die je kunt gebruiken om op natuurlijke wijze af te vallen. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom komkommer zo’n effectief middel is om af te vallen, het antwoord ligt in het feit dat het voor ongeveer 90 procent uit water en slechts ongeveer 13,25 calorieën bestaat, waardoor het een effectief middel is om niet alleen te helpen gewicht te verminderen, maar ook bij het afbreken van vetcellen andere onnodige lichaamsvloeistoffen. Bovendien bevat komkommer de antioxidant vitamine A, C en E die helpen bij het verwijderen van schadelijke gifstoffen uit het lichaam, waardoor je gezond blijft.

Het voordeel van een fruitsmoothie:

fruit smoothie

Eet je graag fruit? Welnu, er is een manier waarop je nog steeds de voordelen van fruit kunt krijgen, maar dan door het te drinken. Een fruitsmoothie is een geweldige aanvulling op je ontbijt en wordt beschouwd als een van de meest effectieve manieren om het evenwicht in je lichaam te herstellen en tegelijkertijd te helpen bij het afvallen. De juiste ingrediënten moeten echter met elkaar worden gemengd om de juiste voordelen te garanderen. Door dagelijks een fruitsmoothie te nemen, ontvang je dagelijks een infuus van vitamines, vezels, eiwitten, mineralen en vetzuren. Het helpt ook bij het onderdrukken van de eetlust omdat het gezond is. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste vruchten plukken en ze in een blender mixen. Je kunt een beetje suiker toevoegen voor zoetheid, maar vermijd het als je kunt. Deze rijke drank houdt je de hele dag gezond en fit en geeft je een boost van energie.

Appelcider azijn:

appelcider azijn

Als je een goede natuurlijke remedie wilt om al het overtollige gewicht te verliezen, dan is biologische appelciderazijn een van de beste zelfgemaakte remedies die je kunt kiezen. Het is zelfs een bekend feit dat de meeste diëtisten over de hele wereld appelciderazijn aanbevelen voor het verwijderen van overtollig vet uit het lichaam. Het enige dat u hoeft te doen om deze remedie te testen, is om 3 eetlepels biologische appelciderazijn te nemen en er ongeveer 7 ons water aan toe te voegen. Roer het en drink het dan op. Als je besluit om dit mengsel minstens driemaal per dag in te nemen, verlies je het extra gewicht gemakkelijk in een mum van tijd.

Perzik:

Perzik

Je kunt ook van al het extra gewicht afkomen door ervoor te kiezen om regelmatig een grote perzik te consumeren. Het is wetenschappelijk bewezen dat een perzik maar bijna 68 calorieën bevat en geen extra vet bevat. Ondanks de algemene perceptie dat perziken zoet zijn en daarom niet goed voor je zijn, heb je het mis. Perziken kunnen worden gegeten als vervanging voor ander suikerrijk voedsel dat ervoor kan zorgen dat u aankomt. Het is een van de beste tips om af te vallen.

Cranberry sap:

Cranberry sap

Opgemerkt moet worden dat bessen antioxidanten bevatten en een overvloed aan vitamine C bevatten, die als effectief worden beschouwd om mensen te helpen gewicht te verliezen. Voor snelle resultaten, maak thuis een cranberrysap en voeg citroen of azijn toe, wat helpt bij het verbranden van vetten en ook je systeem zal ontdoen van schadelijke gifstoffen. Het is ook een geweldig drankje om ‘s ochtends te drinken, omdat het alle nodige energie levert die je de hele dag nodig hebt.

Ahornsiroop:

Ahornsiroop

Hoewel ahornsiroop goed samengaat met pannenkoeken, kunnen ze ook een geweldige natuurlijke remedie zijn om af te vallen. Het enige wat je hoeft te doen is ahornsiroop in een glas warm water te mengen en dit mengsel ‘s morgens vroeg op te drinken zodra je wakker wordt. Dit bekende brouwsel maakt deel uit van een detoxdieet dat de meeste beroemdheden over de hele wereld volgen, omdat het resultaten heeft opgeleverd. U hoeft echter niet de hele dag alleen dit mengsel te hebben. Je zou het kunnen gebruiken als vervanging voor ten minste één maaltijd, omdat het onmogelijk is om dit mengsel de hele dag vol te houden.

Gekookte Appel:

Gekookte appel

Opgemerkt moet worden dat een gekookte appel per dag u zal helpen de dokter weg te houden. Het heeft veel gezondheidsvoordelen omdat het veel vezels, ijzer en andere essentiële mineralen bevat. Het is ook vrij gemakkelijk te verteren en zal je vullen. Een gekookte appel per dag helpt om al die schadelijke vetten uit je lichaam te verwijderen.

Peterselie:

Peterselie

Er moet ook worden opgemerkt dat het consumeren van peterselie een andere manier is om overtollig gewicht te verliezen. Peterselie bevat antioxidanten, waaronder luteoline, een flavonoïde die vrije radicalen in het lichaam verwijdert. Peterselie bevat ook twee anti-oxidanten – ADH van vitamine C en vitamine A. Peterselie kan worden toegevoegd als voedselaroma, salademix en kan ook worden geconsumeerd in de vorm van een sap.

Paardenbloem thee:

Paardenbloem thee

Paardebloemthee wordt beschouwd als een van de beste diuretica die helpen bij het afvallen. Een van de vele voordelen van deze thee is dat het je lichaam helpt al het extra water dat het misschien heeft opgeslagen, kwijt te raken. Het is ook effectief bij de galproductie en helpt bij het wegspoelen van vetten op een gezonde manier.

Cayennepeper Met Gember:

Cayennepeper met gember

Dit mengsel wordt ook beschouwd als een van de meest effectieve huismiddeltjes die gewichtsverlies helpt bevorderen. Het enige wat u hoeft te doen is de gember en cayennepeper tegelijkertijd te pletten en op te eten. Deze kruidenmix is ​​misschien niet prettig om te proeven, maar het zal je helpen om het extra gewicht te verliezen. Deze twee kruiden helpen al het overtollige vet op een natuurlijke manier weg te spoelen. Bovendien helpt het ook om je longen leeg te maken.

Hier zijn enkele andere natuurlijke en zelfgemaakte remedies die u kunt volgen als u het overtollige gewicht snel wilt verliezen.

 • Het wordt sterk aanbevolen om minstens één keer per dag een kleine portie flespompoen te consumeren. Je kunt het toevoegen aan een salade of het fijnmalen in een blender en als sap drinken. Opgemerkt moet worden dat beide methoden even gunstig zijn. Een flespompoen heeft alle benodigde ijzers, eiwitten en mineralen die je nodig hebt om je lichaam vrij te houden van gifstoffen en je daarbij te helpen het extra gewicht te verliezen.

junk food

 • Het enige dat u hoeft te doen om af te vallen, is uw eetgewoonten te veranderen. De meeste mensen maken de veelgemaakte fout om alleen van junkfood te leven. Dit kan allerlei complicaties veroorzaken. Zorg er daarom voor dat je junkfood vervangt door voedzamer voedsel.
 • Voor al die mensen die niet anders kunnen dan snoep en chocola eten, kunnen ook afscheid nemen van het afvallen. Daarom, om gezond te zijn, moet je de hoeveelheid suiker, snoep en chocolaatjes die je dagelijks consumeert, beperken. Als je van chocolade houdt, kun je altijd kiezen voor pure chocolade, omdat het goed is voor je hart en geen extra vet toevoegt aan je gewicht.

geklaarde boter

 • Voor degenen die van boter houden, en voor degenen die hun voedsel koken in geklaarde boter (ghee), moet u het niet meer doen. Dit kan in de toekomst tot verschillende complicaties leiden en zal je nooit helpen al het overtollige gewicht te verliezen dat je zo graag wilt verliezen.

melk thee

 • Zoals eerder vermeld, moet je het drinken van melkthee ook vervangen door groene of citroenthee. Deze theesoorten bevatten antioxidanten die helpen al het overtollige vet te verwijderen.
 • Voor niet-vegetariërs, vooral degenen die niet kunnen zonder dagelijks rood vlees te eten, is het een veiligere optie om kip of vis te consumeren. Ook is het aan te raden om te kiezen voor gebakken gerechten in plaats van gefrituurde gerechten die een overmatige hoeveelheid olie bevatten.

snack op chips

 • Ook voor degenen die graag chips en ander vettig voedsel eten dat u niet zal helpen op uw reis naar gewichtsverlies.

salade

 • Maak er ook een dagelijkse gewoonte van om een ​​salade te hebben voor lunch of diner. Salades bevatten kruiden en andere nuttige ingrediënten die goed voor je zijn

Appels

 • Appels zijn ook geweldige eetlustremmers en een rijke bron van eiwitten en mineralen. Zorg er daarom voor dat je een appel hebt om te voorkomen dat je te veel eet.

Tips voor afvallen met supplementen:

Supplementen

Het is een bewezen feit dat wanneer een persoon gewicht verliest, ook hun fysieke en mentale gezondheid verbetert. Er zijn echter mensen die niet geloven in het traditionele afvallen (door een strikt dieet te volgen of regelmatig te sporten). Er zijn mensen die liever kiezen voor de inname van verschillende supplementen om het overtollige gewicht kwijt te raken. Er zijn velen die waarschuwen tegen het gebruik van deze supplementen, omdat ze behoorlijk schadelijk kunnen zijn voor iemands gezondheid.

Er moet echter worden opgemerkt dat er bepaalde uitzonderingen zijn. In feite zijn er nogal wat bewezen supplementen voor gewichtsverlies die op de markt verkrijgbaar zijn en die veilig zijn en minimale bijwerkingen hebben. Er moet ook worden opgemerkt dat bij het kiezen van een bepaald supplement voor gewichtsverlies, een supplement moet worden gekozen dat veilig kan worden geconsumeerd tijdens een dieetprogramma. Hier is een lijst met 6 medicijnen die bij de meeste drogisterijen te vinden zijn en die wonderen zullen doen om u te helpen het overtollige gewicht te verminderen waarvan u af wilt:

Calcium:

Calciumsupplementen

Wanneer men het woord ‘calcium’ hoort, wordt men onmiddellijk herinnerd aan de nuttige voordelen van het mineraal bij het waarborgen van een goede botgezondheid. Er moet echter ook worden opgemerkt dat calcium ook kan worden ingenomen om u te helpen gewicht te verliezen, naast het behoud van spieren.

Er zijn echter enkele onderzoekers die beweren dat calcium geen verband houdt met afvallen en dat het helemaal niet helpt. Ondanks het argument voor en tegen calcium, zullen deze supplementen je zeker helpen om je doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken. Er zijn zelfs enkele onderzoekers die hebben ontdekt dat wanneer vrouwen die een dieet volgen, elke dag ongeveer 1.000 mg calciumsupplementen consumeren, ze inderdaad afvallen. Daarom kan op basis van de bevindingen van dit onderzoek gerust worden gezegd dat calciumsupplementen verband houden met gewichtsverlies. Dit is ook een van de beste manieren om af te vallen.

Groene thee extract:

Groene thee

Het is nu algemeen bekend dat extracten van groene thee gevuld zijn met goede en gezonde antioxidanten die helpen bij het ontgiften van je systeem en het bevrijden van schadelijke gifstoffen die permanent in je immuunsysteem kunnen terechtkomen. Waar veel mensen zich echter niet van bewust zijn, is dat extracten van groene thee je ook kunnen helpen om al het extra gewicht te verliezen dat je kwijt wilt..

Er zijn echter bepaalde onderzoekers die nog steeds niet zeker zijn van de voordelen en effectiviteit van groene thee-extract als een levensvatbaar supplement voor gewichtsverlies. Er zijn bepaalde componenten in groene thee die een goed effect hebben op het verminderen van gewichtsverlies. Er moet echter worden opgemerkt dat cafeïnevrije groene thee niet als een optie moet worden beschouwd in vergelijking met gewone groene thee, die effectiever is.

Bepaalde onderzoeken hebben echter aangetoond dat dagelijkse supplementen met groene thee-extracten een zeer belangrijke rol speelden bij het helpen van mannen en vrouwen met overgewicht om het nodige gewicht te verliezen en hun body mass index (BMI – die dient als een indicator voor de hoeveelheid lichaamsvet die een persoon zou kunnen hebben) te verlagen. bezitten). Een ander voordeel van groene thee-extract is dat het helpt om de grote hoeveelheden buikvet te minimaliseren, wat behoorlijk gevaarlijk kan zijn omdat het kan leiden tot een vroegtijdige dood, vooral bij oudere mensen. Groene thee-extract helpt tegelijkertijd ook bij het verlagen van de bloeddruk en het cholesterol. Groene thee is de beste zelfgemaakte remedie voor hoe kan ik mijn gewicht verliezen?.

Orlistat:

Orlistat-supplement

Alvorens te vermelden hoe Orlistat kan werken als een effectief supplement voor gewichtsverlies, moet worden opgemerkt dat Orlistat technisch gezien een medicijn is en echt niet als supplement kan worden genoemd. Maar voor degenen die zich afvragen of ze te koop zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit ‘medicijn’ is FDA-goedgekeurd en wordt zonder recept verkocht (onder de merknaam Alli). Daarom beschouwen veel mensen over de hele wereld het als een voedingssupplement.

Veel diëtisten en onderzoekers zijn van mening dat deze supplementen voldoende gegevens hebben die de authenticiteit ervan ondersteunen. Opgemerkt moet worden dat deze supplementen zo effectief zijn dat ze tot 25% van alle calorieën die op een dag worden gegeten helpen blokkeren en voorkomen dat ze door het lichaam worden opgenomen. Deze verstrekte gegevens zijn authentiek en kunnen worden vertrouwd. Daarom hoeft u nooit twee keer na te denken over het gebruik van dit supplement als u dat wilt.

Maaltijdvervangers:

Voor degenen die snel willen afvallen en op zoek zijn naar supplementen die hen helpen om daar te komen zonder veel tijd te verspillen, dan zijn maaltijdvervangers de juiste keuze. Er zijn talloze experts van over de hele wereld die ook van mening zijn dat deze maaltijdvervangers effectief genoeg zijn om ervoor te zorgen dat je direct afvalt. Deze maaltijdvervangers bevatten meestal shakes en repen die regelmatig door een persoon moeten worden geconsumeerd.

Wees echter gewaarschuwd dat deze maaltijdvervangers alleen effectief zijn als ze worden gebruikt zoals voorgeschreven en niet op een andere manier die door individuen geschikt wordt geacht. Gebruikt als onderdeel van verschillende dieetplannen, zullen deze maaltijdvervangers dienen als vervanging voor al die voedselopties die veel calorieën bevatten. Deze maaltijdvervangers worden vaker gebruikt voor ontbijt of lunch. Meestal wordt er ook vers fruit aan de mix toegevoegd. Met deze supplementen kunt u genieten van een caloriebeperkte maaltijd die niet meer dan 500 calorieën overschrijdt.

Chitosan:

Chitosan

Chitosan kan ook dienen als een geweldig supplement voor gewichtsverlies. Het is eigenlijk een suiker die wordt gewonnen uit de harde buitenste lagen van krabben en kreeften. Het helpt de opname van vetten en cholesterol te blokkeren.

Chroompicolinaat helpt op de volgende manieren:

 • Minimaliseert de eetlust
 • Verbrandt snel calorieën
 • Vermindert lichaamsvet
 • Verhoog spier

Geconjugeerd linolzuur (CLA):

Dit supplement is te vinden in het vetzuur linolzuur. Het helpt de eetlust te onderdrukken en geeft je een vol gevoel

CLA helpt op de volgende manieren:

 • Helpt de lichaamsvetmassa (BFM) te minimaliseren
 • Helpt de vetvrije massa (LBM) te vergroten

Glucomannaan:

Glucomannaan

Dit supplement wordt gewonnen uit de konjac-plant. Het helpt de opname van vet te blokkeren en helpt je daardoor om het extra gewicht te verliezen. Dit supplement moet worden ingenomen met ten minste 6-8 ounces water.

guargom:

guargom

Dit supplement is gemaakt van de guarplant. Dit helpt ook bij het blokkeren van de opname van vet door ze in de darmen op te slaan, waardoor een persoon een vol gevoel krijgt.

Hoodia:

Hoodia

Dit supplement bevat een bepaald extract dat bekend staat als P 57, dat helpt bij het onderdrukken van de eetlust en daardoor helpt om de illusie van volheid te creëren.

Senna:

Dit is door de FDA goedgekeurd als een zeer krachtig laxeermiddel. Er zijn echter enkele personen die het consumeren als supplement voor gewichtsverlies. Dit moet echter minstens één keer per maand worden ingenomen.

Bittere sinaasappel:

Bittere sinaasappel

Dit supplement bevat synephrine, een bepaald stimulerend middel dat nauw verband houdt met efedrine. Het helpt bij het verhogen van de hoeveelheid verbrande calorieën.

Vezel:

Vezelsupplement

Vezels worden beschouwd als een van de meest effectieve supplementen voor gewichtsverlies, omdat het helpt de eetlust te onderdrukken, waardoor je een vol gevoel krijgt. Het is bewezen dat wanneer zwaarlijvige mensen een vezeldieetsupplement nemen, hun voedselinname drastisch vermindert. U moet echter ook veel water drinken om constipatie te voorkomen.

Hydroxycitroenzuur:

Hydroxycitroenzuur

Dit helpt bij het minimaliseren van de vetopname, bouwt het vetmetabolisme op en onderdrukt de eetlust, wat helpt het cholesterol te verlagen.

Whey Proteïne:

Whey eiwit

Dit helpt bij het onderdrukken van de eetlust en helpt ook bij het opbouwen van spieren voor degenen die een zwaar trainingsregime hebben.

Bèta-glucaan:

Beta-glucaansupplementen

Ze zijn buitengewoon effectief als het gaat om het minimaliseren van cholesterol en om diabetes onder controle te houden.

Mangozaadvezel:

Mangozaadvezels

De vezels van het Afrikaanse mangozaad kunnen alleen worden geconsumeerd of kunnen worden gemengd met andere supplementen. Het helpt het cholesterol te verlagen en vet te verminderen.

Capsaïcine:

Het is de verbinding die hete pepers hun vurige smaak geeft. Het helpt bij het verbranden van behoorlijk veel calorieën en helpt bij het afvallen.

Alfa-liponzuur:

Alfa-liponzuur

Dit zuur is te vinden in lees- en orgaanvlees. Dit helpt bij het verminderen van ontstekingen en zal u helpen al het extra gewicht te verliezen. Studies hebben aangetoond dat mensen die dit supplement gebruiken, hun calorie-inname met ten minste 600 calorieën hebben verminderd.

Alli:

Alli-supplementen

Dit vrij verkrijgbare supplement is goedgekeurd voor gebruik door de FDA. Het bevat een enzym dat helpt bij de afbraak van vet in de maag en daardoor voorkomt dat ten minste 25% van de calorieën wordt opgenomen. Door dit specifieke supplement te consumeren, kunt u er daarom zeker van zijn dat u bijna 40% meer gewicht verliest dan alleen door een strikt dieet en trainingsregime..

Fucoxanthine:

Fucoxanthine-supplementen

Dit is een bepaald soort anti-oxidant dat je kunt vinden in eetbaar bruin zeewier. Dit supplement is effectief bij het verminderen van buikvet, wat voor de meeste mensen het grootste punt van zorg blijkt te zijn.

Witte bonen extract:

Witte bonen extract

Phaseolus vulgaris, dat gewoonlijk wordt aangeduid als extract van witte bonen, kan worden omschreven als een natuurlijke stof die meestal in de vorm van een supplement wordt verkocht. Het helpt bij het blokkeren van de ophoping van zetmeel in de maag. Er zijn andere onderzoekers die ook geloven dat het kan worden gebruikt om koolhydraten af ​​te breken tot suiker (glucose).

Vitamine D:

Vitamine D

Er zijn een paar onderzoekers die ook van mening zijn dat vitamine D-supplementen mensen kunnen helpen die deze specifieke vitamine missen vrij gemakkelijk gewicht te verliezen.

HCG:

hCG-supplement

Dit wordt vaak als supplement gebruikt en kan worden omschreven als een menselijk hormoon dat gewoonlijk door de placenta wordt geproduceerd tijdens de zwangerschap van een vrouw. Het helpt bij het zorgen voor gewichtsverlies omdat het werkt als een eetlustremmer, waardoor het metabolisme wordt verhoogd en ook helpt bij het verminderen van vet in het lichaam. Het kan ook in een persoon worden geïnjecteerd; het heeft echter de voorkeur dat het in de aanvullende vorm wordt gebruikt, omdat het als veiliger wordt beschouwd.

Resveratrol:

resveratrol

Dit is een populaire antioxidant die kan worden gevonden in de schil van de rode druivensoort. Het helpt bij het verhogen van het metabolisme en belemmert de groei van vetcellen, waardoor een persoon snel kan aankomen.

Chia:

Chia

Een ander populair voedingssupplement dat helpt bij het afvallen is Chia. Het is een plant die te vinden is in olie-, capsule- en zaadvorm. Dit specifieke supplement bevat naast vezels ook omega-3-vetzuren en antioxidanten en wordt door veel onderzoekers als een geweldig supplement voor gewichtsverlies beschouwd..

Kokosnootolie:

Kokosnootolie

Beschouwd als een van de meest bescheiden supplementen voor gewichtsverlies, helpt kokosolie, wanneer geconsumeerd als voedingssupplement, het metabolisme te verhogen en het gewicht te verminderen. Het bezit middellange-keten triglyceriden die helpen bij de afbraak van vet in het lichaam.

Hoe afvallen?