Vrouwen zijn altijd op zoek naar manieren om onze teint te verbeteren. Door de toenemende vervuiling heeft onze gezichtshuid de neiging beschadigd en dof te worden. Af en toe naar een melkstal gaan is door tijdsdruk niet haalbaar, afspraken en zelfs de melkstaltarieven worden steeds hoger. De beste manier om voor het gezicht te zorgen is door het thuis te behandelen – zoals het ons uitkomt. Pearl Facial kits zijn beschikbaar om thuis voor onze huid te zorgen.

9 Beste lijst met Pearl Facial Kit en hoe te gebruiken:

Hier zijn een paar beste lijst met parelgezichtskits die trendy, goedkoop zijn en uitstekende resultaten hebben,

1. VLCC Pearl-gezichtsset:

VLCC Pearl gezichtskit

KOOP HET HIER

Dit is de beste vlcc-parelgezichtsset voor de vette huid. Het product maakt de huid gehydrateerd en ziet er fris uit. Het is erg zuinig. Het verstevigt de huid en verbetert ook de textuur van de huid.

Gebruik maken van:

Was voordat u begint uw gezicht met een milde gezichtswas of gebruik watten gedrenkt in rauwe koude melk. Gebruik een kleine hoeveelheid parellotion en masseer zachtjes gedurende 5 – 10 minuten. Voor het aanbrengen van dit pakket, meng een hoeveelheid parelpoeder samen met rozenwater. Je kunt rozenwater ook vervangen door melk. Meng de ingrediënten uiteindelijk en breng aan op het gezicht en de hals. Laat het pak een minuut of 2 intrekken. Masseer daarna het pak op het gezicht in een cirkelvormige beweging gedurende bijna 2 minuten en was het weg met koud water.

Prijs: INR 1000/-

2. Lotus Radiant Pearl-gezichtsset:

Lotus Pearl gezichtskit

KOOP HET HIER

De doos heeft de instructies duidelijk geschreven voor gemakkelijk gebruik. Er zijn 3 plastic buizen en een pot. De belangrijkste en belangrijkste ingrediënten zijn – tea tree extract, zoethout extract en parelstof.

Gebruik maken van:

Deze kit heeft de reiniger en scrub gemengd in één tube en niet apart. Masseer zachtjes om het vuil, de dode huid, witte koppen en zwarte koppen te verwijderen. Gebruik een kleine hoeveelheid Activator om de verstopte poriën te sluiten. Masseer met de Massage Cream gedurende 10 – 15 minuten. Wrijf elke 2-3 minuten ijsblokjes op je handen terwijl je de crème masseert

Prijs: INR 950/-

3. Biotique Pearl-gezichtsset:

Biotique Pearl gezichtskit

KOOP HET HIER

De Biotique Pear Facial-box heeft de 5 inhoud verpakt in kleine bakjes. De kit wordt geleverd met een massagegel, scrubcrème, pack, crème voor eerlijkheid, een corrector voor donkere vlekken, enz. De kit bevat geen reinigingsmiddel en daarom, als u er naar op zoek bent, kunt u deze op de markt kopen.

Gebruik maken van:

Breng de scrub aan op het hele gezicht en hals. Dompel je vingers in water en masseer in een opwaartse cirkelvormige beweging vanaf de nek, gedurende ongeveer 30 seconden en spoel af. Breng een dikke gelijkmatige laag van het gezichtsmasker aan. Het wordt aangeraden om de verpakking 15 tot 20 minuten aan te houden en kan gemakkelijk worden afgewassen. Gebruik de dark spot corrector op de aangetaste plekken en laat het intrekken. Breng voor de laatste stap de Fairness Cream aan en laat deze aan.

Prijs: € 235/-

4. Aroma Magic Pearl-gezichtsset:

Aroma Magic Pearl gezichtskit

KOOP HET HIER

De Aroma Pearl gezichtskit is speciaal samengesteld om de teint lichter te maken en donkere kringen te verminderen. Het verstevigt de huid en herstelt de helderheid. Het is geschikt bevonden voor alle huidtypes.

Gebruik maken van:

Een enkele gezichtskit bevat – een gezichtsreiniger, een proteïnebleekmiddel en AHA-gel, huidserum, zuurstofgevende gel, gezichtsmasker en zonnebrandcrème, die in dezelfde volgorde moeten worden gebruikt. Meng het eiwitbleekmiddel samen met de AHA-gel en breng aan. Laat 15 minuten intrekken en masseer vervolgens 2 – 3 minuten met vochtige vingers.

Prijs: INR 1050/-

5. Jovees Pearl Whitening gezichtskit:

Jovees Pearl Whitening gezichtskit

KOOP HET HIER

De Jovees Pearl Whitening Facial Kit is zeer nuttig bij het verjongen van de huid. Het verbetert ook de huidtextuur en helpt de glans te herstellen.

Gebruik maken van:

De kit wordt gebruikt voor het reinigen en exfoliëren van het gezicht met behulp van de Pearl Whitening-scrub. Daarna heeft het gezicht wat massage van het gezicht en de hals nodig met de vitamine A-crème voor massage. De volgende stap is het aanbrengen van een dikke laag van het gezichtsmasker op het gezicht. Laat de verpakking bijna 20 minuten op het gezicht liggen. Neem ongeveer 2 tot 3 druppels van het serum en giet het op het gezicht en de hals en laat het op de huid zitten.

Prijs: INR 490/-

6. Nature’s Essence Magic Pearl gezichtskit:

Nature's Essence Magic Pearl gezichtskit

KOOP HET HIER

De Nature’s Pearl gezichtskit is een ware vermomde zegen voor personen met een donkere huidskleur. Het heeft een goed huidblekend effect bij regelmatig gebruik. Deze gezichtskit heeft 4 tubes die uit vier stappen bestaan: een reinigingsgel, scrubpeeling, huidblekende crème en een hydraterende glow pack.

Gebruik maken van:

Gebruik een paar druppels van de reinigingsgel en breng aan over het hele gezicht. Wrijf een paar minuten en was af. Breng de Scrub aan op hals en gezicht, masseer zachtjes in en reinig na 5 minuten met vochtig katoen. Massage met Pearl Whitening Cream. Deze crème kan worden gebruikt als een dagelijkse crème of zelfs voor een zachte massage eenmaal per week gedurende 5 – 10 minuten.

Prijs: INR 260/-

7. Shahnaz Pearl-gezichtsset:

Shahnaz Husain Pearl gezichtskit

KOOP HET HIER

Het bevat de Shahnaz Husain Pearl Cream en Shahnaz Husain Pearl Mask. De Crème heeft het poeder van echte parels dat de huid beschermt tegen uitdrogen en de huid hydrateert. Het Pearl Mask verstevigt de huid en maakt deze stevig en glanzend. Het is geschikt voor alle huidtypes.

Gebruik maken van:

Was het gezicht met een milde reiniger of veeg het vuil weg met een vochtige watten of watten gedrenkt in koude melk. Breng het masker gelijkmatig aan over het hele gezicht en de hals en laat de ogen achter. Laat het volledig drogen en was eerst af met melk bij voorkeur en daarna met water. Breng vervolgens de crème over het hele gezicht aan.

Prijs: INR 435/-

8. Asta Berry Pearl-gezichtsset:

Asta Berry Pearl gezichtskit

KOOP HET HIER

De Asta berry Pearl Facial kit hydrateert de huid en zorgt ervoor dat deze er stevig en jeugdig uitziet. De belangrijkste elementen van dit product zijn parelpoeder en soja-extract. Deze kit geeft direct glans en een mooiere huid. Het geeft waar voor het geld waar je voor betaald hebt.

Gebruik maken van:

Deze kit heeft een Gel Cleanser, een scrub, een massagecrème en een gezichtspakking. Deze moeten in dezelfde volgorde worden gebruikt voor ongeveer 5 – 10 minuten massage met elk behalve het gezichtsmasker. Was na elk proces af met koud water en dep droog met een zachte handdoek of tissuepapier. Houd het gezichtspak gedurende 10 minuten en was het af.

Prijs: € 225/-

9. Oxyglow Pearl-gezichtsset:

Oxyglow Pearl gezichtskit

De Oxyglow Pearl Facial kit maakt de huid melkwit zonder vlekken. Dit is een van de beste gezichtskits die u helpen bij het verkrijgen van een langdurige natuurlijke glans. Deze parel gezichtskit is goed voor de vette huid of de gecombineerde huid.

Gebruik maken van:

Deze kit wordt geleverd met reinigingsmelk, een scrub, een massagecrème, een gezichtspakking, een vochtinbrengende crème en tot slot een huidserum. Na het gebruik van de inhoud in de volgorde zoals vermeld en zorg ervoor dat ze elk ongeveer 10 – 15 minuten worden gebruikt, neem een ​​paar druppels van het serum op je handpalm en verdeel het over je hele gezicht en hals. Het serum sijpelt in je huid.

Prijs: INR 950/-

Een salon rekent over het algemeen minimaal INR 1000/- voor een gezichtsbehandeling. Als de basisprijs van het product hoog is, zijn de melkstaltarieven ook hoog. Koop in plaats daarvan gewoon een goed product en je kunt de gezichtsbehandeling thuis niet één keer maar minstens twee keer doen met hetzelfde product.