Een goede huidverzorgingsroutine omvat altijd het wassen van het gezicht met milde zeep of een reinigingsmiddel en het vervolgens schrobben met een gezichtsscrub. Hierdoor worden alle dode huidcellen en de onzuiverheden in de huid verwijderd. Dit proces in twee stappen kan altijd worden gedaan. De volgende stap is het gebruik van een gezichtsmasker dat een tijdje op de huid kan worden gehouden om op te drogen. Dit prachtige gezichtsmasker is gemaakt met producten die de gloed in de huid naar voren brengen en er fris uit laten zien. U kunt een bepaald gezichtsmasker kiezen op basis van uw huidtype.

Indulekha is een merk van Ayurvedische producten dat is gemaakt van de beste ingrediënten en vrij van chemicaliën. Ze produceren verschillende artikelen voor huidverzorgingsroutines die niet alleen gunstig zijn voor vrouwen, maar ook voor mannen. Indulekha gezichtsmasker voor mannen is ook iets dat ze kunnen gebruiken.

Beste Indulekha Face Pack-producten in India:

Laten we de weddenschapspakketten van Induleka in India zoeken.

Indulekha Akrot-gezichtspak:

Indulekha Akrot-gezichtspak

Dit prachtige product heeft de goedheid van pure walnootextracten. Het product is een natuurlijk gezichtsmasker dat authentiek Ayurvedisch is. De ingrediënten in het product kunnen ook donkere vlekken en rimpels behandelen. Dit geeft je huid de uitstraling en teint waar je naar op zoek bent. Het gebruik van Indulekha-gezichtsmaskers is het beste voor alle huidtypes.

Ingrediënten: Walnoten – De antioxiderende eigenschap van walnoot en zijn Omega 3-vetzuren helpen de teint te versterken en te voorkomen dat de huid vroegtijdig veroudert.

  • Licorice skin whitening – Dit helpt voorkomen dat de UVB-stralen de huid beschadigen.
  • Rood sandelhout – Dit bestrijdt acne en zonnebrand samen met puistjes.
  • Citroenextracten – Dit verlicht de donkere vlekken en controleert huidpigmentatie.
  • Kurkuma – Het voorkomt de vorming van acne vanwege zijn antibacteriële en antiseptische aard.
  • Kokosmelkextract – Het heeft vitamine A en C, evenals calcium en ijzer. Het maakt de huid glad en stralend.
  • Vetiver – Het hydrateert de huid en is het beste voor droge huidaandoeningen.

Gebruik maken van: Was het gezicht met een reinigingsmiddel. Voeg 1 eetlepel van het gezichtsmasker toe met tomatensap/sinaasappelsap voor de vette huid, honing/wrongel/rozenwater voor de droge huid of normaal water voor een normale huid. Meng dit en breng het vervolgens aan op het gezicht en laat het 3 minuten intrekken. Masseer met water terwijl u het gezichtspak schoonmaakt en afwast.

Prijs:Het gezichtspakket kost Rs. 198 voor een verpakking van 75 gram.

Indulekha Satapatri Huidverzorgingscrème:

Indulekha Satapatri Huidverzorgingscrème

Dit prachtige product wordt gebruikt met de gezichtsverpakking om de beste resultaten te krijgen. Het is een natuurproduct dat gevuld is met saffraan en rozenbloem voor al het goede. Dit verlicht de donkere vlekken en maakt de huid soepel. U kunt ook donkere kringen rond de ogen verwijderen. Het is een perfecte dagelijkse huidverzorgingscrème.

Ingrediënten: Saffraan Rozenbloemblaadjes Zoethout Kumkum

Gebruik maken van:Dit is een kruidenproduct dat zo handig is voor alle huidtypes

Prijs:De crème is geprijsd op Rs. 198 voor een pak van 50 gram.

Indulekha komkommer gezichtswas:

Indulekha Komkommer Gezichtsreiniging

De Indulekha face wash is gemaakt van komkommer wat goed is om je huid soepel te houden. De ph-balans van je huid wordt op peil gehouden door de face wash. De rustgevende effecten van de wasbeurt zijn het beste om je een ontspannen gevoel te geven.

Gebruik maken van: Je kunt het twee keer per dag gebruiken voor het beste resultaat.

Prijs: Het product is geprijsd op Rs.45 voor 50 gm.

Indulekha Fairness Face Pack heeft een aantal prachtige producten die ervoor zorgen dat je er jeugdig uitziet. Elk van deze items geeft je een complete gezichtservaring in het comfort van je eigen huis. Dus ga je gang en koop deze natuurlijke producten die betaalbaar en het beste zijn voor alle huidtypes.