Jolen is een toonaangevend internationaal merk van huidcrèmes vervaardigd door Jolen Inc. USA. Het bestaat uit zowel persoonlijke als huidverzorgingsmerken die revolutionaire en hoogwaardige huidproducten aanbieden, namelijk bleekcrèmes, bodylotions, bodycrèmes, gezichtspakkingen, ontharingscrèmes, gezichtsreinigers, enz..

Beste Jolen Face Pack-producten voor het bleken van de huid:

Hier is het innovatieve assortiment Jolen Face-packs gelanceerd door Jolen,

1. Jolen Aesthetic Papaya Face Pack:

Jolen Aesthetic Papaya Face Pack

Deze pot Jolen Aesthetic Face Pack is een van de innovatieve producten van het internationale merk Jolen, die veel wordt gebruikt in vergelijking met andere gezichtscrèmes en lotions. Het is een soort therapie die wordt gebruikt om je huidcellen te vernieuwen. Dit Jolen Papaya Face-pack wordt gebruikt voor huidverstrakking en geeft je een relatief mooiere teint. Het hoofdbestanddeel papaya met olijfolie helpt bij een betere huidademhaling en werkt ook goed bij het verminderen van eventuele littekens op de huid. Het is speciaal bedoeld voor de vette huid, die na 2-3 keer aanbrengen een geweldig resultaat geeft . Het vertraagt ​​de afscheiding van overtollige olie op het gezicht en geeft de huid ter plekke een glans.

Belangrijkste ingredienten:

Aqua, kaolien, glycerine, paraffinum liquidium, cetenylalcohol, carcica Papaya extract, olijfolie.

Gebruiksaanwijzingen:

Bevochtig uw gezicht en hals met normaal water. Aanbrengen met natte handen en zachtjes inmasseren op de huid. Laat het pak 15-20 minuten drogen. Grondig afspoelen voor een prachtige look.

Prijs:

500 g Jolen Papaya Face-pack kost 570 INR.

2. Jolen Aesthetic Whitening Face Pack:

Jolen Aesthetic Whitening Face Pack

Dit Jolen whitening gezichtspak is een vochtinbrengend gezichtspak dat de huidtextuur bleekt, vernieuwt en verbetert. Het verhoogt de hydratatie van de huid en verzacht het met behulp van olie die eraan is toegevoegd. Hiermee heeft het ook een bijkomend voordeel van anti-aging vermogen. Deze biologische natuurlijke gezichtsverpakking is het meest geschikt voor alle huidtypes en vooral voor mannen. Dus jongens, die de gezichtshuid nodig hebben om te worden aangevuld, gebleekt en gladgemaakt en ook om eerlijk te zijn, kunnen dit Jolen-bleekmasker gebruiken.

Belangrijkste ingredienten:

Modder, bleekmiddel, bevochtigingsmiddel, vochtinbrengend middel

Gebruiksaanwijzingen:

Breng de benodigde hoeveelheid in een gladde laag aan op uw gezichtshuid en hals. Laat het 15 tot 20 minuten drogen. Masseer zachtjes met natte handen om schoon te maken. Wassen met koud water om een ​​goed gehydrateerde, hernieuwde, gebleekte huid te krijgen.

Prijs:

500 g Jolen Whitening Face-pack kost 570 INR.

3. Jolen Aesthetic Sandal Face Pack:

Jolen Aesthetic Sandal Face Pack

Het gloednieuwe Jolen sandaal gezichtspak richt zich op het verhelderen en verjongen van de huid. Dit gezichtspak helpt je schoonheidsgeheimen te verbergen. Van oudsher heeft sandaal, zoals we weten, de neiging om de huid te laten glanzen en gezond te laten glanzen. Het hoofdbestanddeel hier is sandaal die helpt om je huid te laten glanzen en ook de kleur volledig verwijdert. Heeft u medicinale klachten zoals een jeukende huid, geïrriteerde huid, droge schilferige huid, dan is dit allemaal te verhelpen door deze verpakking regelmatig aan te brengen. Dit excentrieke gezichtsmasker van sandelhout revitaliseert de huid waardoor deze jeugdig wordt.

Belangrijkste ingredienten:

Sandelextract, Olijfolie, Glycerine, Paraffinum Liquidium.

Gebruiksaanwijzingen:

Breng een zeer dunne laag aan op een gereinigd gezicht en hals. Laat het pak 15 tot 20 minuten drogen. Spoel je gezicht af met warm water en dep het droog met een katoenen doek. Ontdek de gezonde glow gezichtshuid.

Prijs:

500 g Jolen Sandal Face Pack kost 500 INR.

4. Jolen Esthetisch Fruit Face Pack:

Jolen Aesthetic Fruit Face Pack

Ontdek deze opmerkelijke formulering van exotisch fruit gezichtsmasker die werkt voor het welzijn van de huid. Dit Jolen Fruit Face Pack geeft je de voorkeursoplossing voor het verfrissen en verjongen van de huid. Het is een uitstekende oplossing met schoonheidsverhogende middelen die helpen om de littekens te verlichten, de fijne lijntjes te verminderen en ook de bruine kleur te verwijderen. Het is geformuleerd met een hoog gehalte aan antioxidanten die leiden tot het voorkomen van celbeschadiging. Bij het regelmatig aanbrengen van dit Jolen-gezichtspak ziet de huid er zo zacht, soepel en helder uit. Het bevat een internationaal assortiment exotisch fruit zoals kiwi’s, aardbeien met appels, druiven enz.

Belangrijkste ingredienten:

Aqua, kaolien, glycerine, paraffinum liquidium, multi fruit extract, olijfolie

Gebruiksaanwijzingen:

Breng een zeer dunne laag aan op het gezicht en de hals en masseer zachtjes in. Laat het pak ongeveer 15 tot 20 minuten drogen. Spoel het grondig af.

Prijs:

500 g Jolen Fruit Face-pakket kost 410 INR.

Het zijn allemaal meest waardevolle en heilzame gezichtsverpakkingen die natuurlijke ingrediënten gebruiken om de eigen innerlijke schoonheid te ontdekken. U kunt het assortiment schoonheidsproducten van Jolen Inc. bekijken in de bovenstaande beschrijving. Elk heeft zijn eigen gebruik en unieke kwaliteit die misschien niet te vinden is in andere gemoderniseerde merkproducten. Maak dus gebruik van dergelijke beoordelingen die zeker nuttig zouden zijn voor de meesten van hen die erg geïnteresseerd zijn in het verzorgen van hun huid.