Royal Indulgence Lodhradi is een ayurvedische kruidenremedie die de huid ontgift en herstelt. Het helpt huidproblemen zoals pigmentatie, acne, puistjes enz. te genezen. De formule maakt gebruik van een unieke mix van kruiden en helpt de huid te beschermen. Lodhradi is uniek gemengd met drie ingrediënten Lodhra, dhanyaka en vacha. Deze kruiden helpen rimpels, puistjes en acne te verminderen. Het voorkomt vroegtijdige veroudering.

Beste Lodhardi Face Pack-producten voor beschadigde huidreparatie:

Hier zijn enkele Lodhradi Face-packs die beschikbaar zijn in India, kies uit de onderstaande Face-packs,

1. Lodhradi Skin Repair Face Pack:

Lodhradi Skin Repair Face Pack

Het is een combinatie van kruiden die rijk zijn aan antioxidanten en vitamines die helpen om een ​​vlekkeloze huid te krijgen. Het bevat dhanyaka en vacha die rijk is aan vitamine C. Een geheime samenstelling van drie ingrediënten zoals lodhra, dhanyaka en vacha. Deze zijn met de hand geplukt uit het Himalaya-woud en dit product is dierproefvrij en 100% veganistisch. Het irriteert de huid niet. Dhanyaka is een samentrekkend middel met antiseptische en antibacteriële eigenschappen. Vacha verbetert de bloedcirculatie. Het geneest irritatie door vervuiling. Er zijn ook antioxidanten aanwezig die de gifstoffen in de huid verwijderen. Het helpt de puistjes te verwijderen en beschermt de huid tegen verschillende infecties. Vacha stimuleert de doorbloeding en draagt ​​bij aan een gezonde huid. Het is het beste Lodhradi-gezichtspak.

Dit Lodhradi Skin repair gezichtsmasker is een 100% biologische en Ayurvedische schoonheidsoplossing voor een vlekkeloze huid. Het helpt bij het aanspannen en verstevigen van de huid. Het werkt met zowel vette als droge huidtypes.

Gebruik maken van: Meng een goede hoeveelheid Lodhradi-gezichtsmasker met melk en krijg een dikke, consistente pasta. Op een pas gewassen gezicht de pasta gelijkmatig op het gezicht aanbrengen en laten drogen.

Prijs: Het kost Rs.1499 voor 50g.

2. Royal Indulgence Lodhradi Ontgiftend gezichtsmasker:

Royal Indulgence Lodhradi Ontgiftend Gezichtsmasker

Het bevat verschillende kruiden, kruidenremedie die rijk is aan dhanyaka en vacha. Ayurveda gezichtsmasker dat de huid reinigt en herstelt. Kruiden zijn rijk aan vitamines die de gezondheid van de huid verbeteren. Voorkomt vroegtijdige veroudering. Geeft een vlekkeloze huid. Ontgift de huid. Verwijdert vuil uit de poriën. Het is een ideaal Lodhradi gezichtsmasker. De prijs van het Lodhradi-gezichtspak in India is nominaal in vergelijking met andere ayurvedische gezichtsmaskers.

Dit ontgiftende gezichtsmasker van Lodhradi is geschikt voor elk huidtype. Het helpt om collageenverlies onder controle te houden. Het helpt de huid te ontkleuren en beschermt je tegen schadelijke zonnestralen. Lodhra stimuleert collageen en lift de huid. Het is rijk aan anti-aging eigenschappen. Het ontgift de huid. Doodt de bacteriën en schimmels uit de diepe poriën van de huid en geeft een onmiddellijke uitstraling door zachte exfoliatie van het oppervlak. Het vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

Gebruik maken van: Meng een kleine hoeveelheid gezichtsmasker met melk en breng het gelijkmatig op het gezicht aan. Laat het drogen en maak het schoon met water. Medicinale stengel met lodhradi is gunstig. Gebruik draagolie en masseer deze gedurende één tot twee minuten. Het maakt de huid licht en zacht. Er is nog een ander type gebruik van dit gezichtspak. Probeer voor een huid met acne en puistjes een medische kruidenstoom. Voeg een kleine hoeveelheid van het lodhra-gezichtspak toe aan heet water en stoom je gezicht. Laat het drogen en was met water!.

Prijs: Het kost RS.1499voor 50g.

Deze ayurvedische behandeling voor de huid is erg populair. Ze hebben geen bijwerkingen. Deze Lodhardi-gezichtspakkingen zijn rijk aan dhanyaka, vacha en lodhra die helpen om een ​​vlekkeloze huid te behouden. Het verbetert de gezondheid van de huid door je te beschermen tegen pigmentatie, acne etc. Deze worden geplukt uit het Himalaya gebergte. Het heeft een geheime samenstelling die is doorgegeven van de Kerala Vaidya-lijn.