Zelfgemaakte Druiven Face Packs

Druiven zijn gunstig voor de huid. Laten we enkele recepten voor gezichtsverpakkingen met druiven leren om thuis te proberen.

Druiven Face Packs:

Hier zijn 9 beste zelfgemaakte druivengezichtspakketten als volgt:.

1. Appels en druiven Face Pack:

Appels En Druiven Gezichtspak

Zowel druiven als appels zijn goede bronnen van antioxidanten en daarom doet dit gezichtsmasker wonderen voor de huid. Snijd een appel in plakjes en doe een paar van de plakjes in een blender samen met een paar druiven. Meng ze samen tot het een papperige pasta wordt. Breng het mengsel aan op je gezicht en hals en laat het een half uur intrekken. Afspoelen met koud water.

2. Kiwi en druivengezichtspak:

Kiwi En Druiven Gezichtspak

Een kiwi bevat vitamine C, E, K en antioxidanten. U kunt dit zelfgemaakte gezichtsmasker gebruiken voor een gezonde en stralende huid. Doe een paar druiven in een blender samen met een paar plakjes rijpe kiwi. Vergeet niet om de zwarte zaden van de kiwi toe te voegen, omdat deze omega 3-oliën bevatten. Voeg een eetlepel yoghurt toe en mix ze door elkaar. Als het mengsel goed is gemengd, gebruik je je vingertoppen om op je gezicht en hals aan te brengen. Laat het 20 minuten intrekken voordat je het afspoelt met lauw water. Dit is een van de beste zelfgemaakte druiven gezichtsverpakkingen.

3. Yoghurt en druivengezichtspak:

Yoghurt En Druiven Gezichtspakket

Dit is een heel eenvoudig recept om te maken met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten. Je hebt druiven, yoghurt en citroensap nodig. Maak in een mixer een vruchtvlees van enkele druiven en voeg dan een eetlepel yoghurt toe samen met een paar druppels citroensap als je een vette huid hebt. Zo niet, dan mag je het citroensap weglaten. Meng ze goed. Wanneer het tot een pasta is gevormd, brengt u het mengsel op uw huid aan en laat u het 10 minuten intrekken. Afspoelen met lauw water.

4. Honing en druiven gezichtsmasker:

Honing en druiven gezichtsmasker

Dit is nog een ander eenvoudig en gemakkelijk te maken recept dat bij regelmatig gebruik zorgt voor een heldere huid. Maak in een blender een vruchtvlees van een paar druiven. Doe de druivenpulp in een kom en voeg er een eetlepel biologische honing aan toe. Meng het goed en breng het met je vingertoppen aan op je gezicht. Laat het 20 minuten intrekken voordat je het afspoelt. Het is het goede druivengezichtsmasker voor alle huidtypes.

5. Aardbeien en druiven Face Pack:

Aardbeien en druiven gezichtsverpakking

Als je een doffe en futloze huid hebt, is dit het gezichtsmasker voor jou. Aardbeien hebben salicylzuur en druiven hebben alfahydroxylzuren die de doffe huid helpen vernieuwen en verjongen. Pureer een paar aardbeien en druiven. Voeg er een eetlepel honing aan toe en meng goed. Breng het mengsel vervolgens aan op je gezicht en hals en laat het 20 minuten rusten. Afspoelen met lauw water. Het is een van de beste gezichtsverpakkingen voor druiven.

6. Sandelhout en druiven gezichtsmasker:

Sandelhout en druiven gezichtsmasker

Pureer een paar druiven en maak er een vruchtvlees van. Voeg dan een eetlepel sandelhoutpoeder, twee eetlepels rozenwater en twee druppels citroensap toe als je huid vettig is. Meng ze goed door elkaar tot een pasta. Breng het mengsel gelijkmatig aan op je gezicht en hals en laat het 20 minuten intrekken. Als u klaar bent, afwassen met koud water. Het is een beste druivengezichtsmasker.

7. Papaya en Grape Face Pack:

Papaya And Grape Face Pack

Dit gezichtsmasker wordt aanbevolen voor het droge huidtype. Pureer een paar druiven in een blender en maak er een vruchtvlees van. Voeg er dan een eetlepel honing en een eetlepel papajapulp aan toe. Zorg dat de papaya mooi rijp is. Voeg indien nodig rozenwater toe aan het mengsel en meng goed tot een pasta.

8. Melk- en druivengezichtsmasker:

Melk en druiven gezichtsmasker

Pureer een paar druiven en maak er een vruchtvlees van. Voeg vervolgens een eetlepel olijfolie, ½ eetlepel melk en ½ eetlepel bakpoeder toe en meng goed tot een pasta. Masseer het mengsel met uw vingertoppen in uw huid en laat het 5 minuten intrekken. Was het daarna af met lauw water. Dit recept is een natuurlijke gezichtsreiniger.

9. Wortel en druiven Face Pack:

Wortel En Druiven GezichtspakJe zou het sap van een wortel moeten extraheren om dit gezichtspak te maken. Meng in een kom enkele gepureerde druiven of druivenpulp, een eetlepel zure room, een eetlepel rijstmeel en een eetlepel vers wortelsap. Meng ze samen tot het een gladde pasta wordt. Breng het mengsel vervolgens gelijkmatig op uw huid aan en laat het een half uur intrekken voordat u het afwast. Het is een van de uitstekende zelfgemaakte druivengezichtsverpakkingen.