10 beste multivitaminen voor vrouwen: wat te nemen, voedselbronnen en meer!

Vitaminetekort is een veel voorkomend scenario voor vrouwen van veel leeftijdsgroepen. Van calcium tot mineralen en vitamines, vrouwen missen deze doseringen vaak voor een goede gezondheid. Of het nu komt door lichamelijke ziekte en ziektes, of dieetbeperkingen en speciale diëten, of stress en drukke levensschema’s gezien iemands carrièredruk, een gebrek aan vitamines heeft vaak invloed op de algehele gezondheid van vrouwen. Dat is de reden waarom men het belang van multivitaminen voor vrouwen moet kennen!

Verschillende onderzoeken en onderzoeken hebben aangetoond dat vitamines, voedingsstoffen en mineralen essentieel zijn voor het algehele welzijn van vrouwen (1). Dus, hier is de gids voor u om te begrijpen welke vitamines vrouwen moeten nemen, hoe ze ze uit de juiste bronnen kunnen halen, en meer.

Waarom zijn vitamines nodig en wat zijn de essentiële vitamines en mineralen die vrouwen nodig hebben?:

Vitaminen en mineralen zijn vrij essentieel en essentieel voor het algehele welzijn. Er zijn in totaal 13 essentiële vitamines, die cruciaal zijn voor een goede gezondheid en energie in ons lichaam. Deze vitamines en mineralen samen helpen de kans op ziekte te verkleinen, ons gezond te houden, infecties te verminderen, te beschermen tegen bloedstolsels en verlies, en de immuniteit te verhogen (2). Aangezien uit verschillende onderzoeken is gebleken dat vrouwen meer vatbaar zijn voor vitaminetekorten dan mannen (3), hier is waarom ze van vitaal belang zijn voor een gezond leven. Hier is de lijst met essentiële voedingsstoffen die vrouwen nodig hebben:

 • Goed zicht en huid – Vitamine A.
 • Energie opwekken – Vitamine B1 (ook bekend als Thiamine).
 • Het lichaam beschermen tegen radicalen – Vitamine B2 (riboflavine).
 • Bescherming tegen en hulp bij hartrisico’s – Vitamine B3 (niacine).
 • Verhoging van het immuniteitsvermogen – Vitamine B5 (pantotheenzuur).
 • Produceer myeline en bescherm cellen – Vitamine B6 (Pyridoxine).
 • Betere stofwisseling en gezondheid van de huid – Vitamine B7 (Biotine).
 • Beter zenuwstelsel – Vitamine B9 (Folaat).
 • Juiste rode bloedcellen – Vitamine B12 (Cobalamine).
 • Groei van lichaamsweefsels – Vitamine C.
 • Calcium en sterkere botten – Vitamine D.
 • Immuniteitskracht – Vitamine E.
 • Betere gezondheid van hart en botten – Vitamine K.
 • Schildkliergezondheid en een goede zwangerschap – Jodium.
 • Helpen bij de biochemische functies van het lichaam – Magnesium.
 • Omega 3-vetzuren voor de gezondheid van de hersenen.
 • Calcium voor de gezondheid van de botten en het voorkomen van diabetes.
 • IJzer voor het voorkomen van bloedarmoede.
 • Choline voor leverfuncties.

Voedselbronnen voor essentiële vitamines:

Hier zijn de beste en toegankelijke voedselbronnen die vrouwen kunnen helpen om dagelijks de meeste van deze cruciale vitamines in handen te krijgen. De gemakkelijkste manier om deze vitamines in het lichaam te krijgen, is door een uitgebalanceerd en gezond, schoon dieet te volgen. Het gaat om goed fruit, meer groenten, volle granen, zuivelproducten en magere eiwitten. De primaire voedingsmiddelen die een goede bron van deze voedingsstoffen kunnen zijn, zijn (4),

Voedselbronnen voor essentiële vitaminen

10 Beste multivitaminen voor vrouwen – 2020:

Ondanks deze voedingsmiddelen zijn er omstandigheden die het gebruik van multivitaminen kunnen vereisen voor een beter welzijn. Hier zijn de top tien essentiële multivitamineproducten en -tabletten voor vrouwen, die tegenwoordig hoog aangeschreven staan ​​op de markt.

1. Inlife-supplementen met multivitaminen en mineralen voor vrouwen:

Inlife-supplementen met multivitaminen en mineralen voor vrouwen

NU KOPEN

Deze doos met 60 capsules Inlife multivitaminen en mineralensupplementen voor vrouwen is een van de meest populaire op de markt. Het heeft 24 essentiële vitamines en andere natuurlijke formules zoals druivenpit, cranberry en ginseng die de immuniteit, ondersteuning en de gezondheid van botten en hart enorm helpen verhogen. De algehele voedingsbalans wordt verzorgd met deze capsules.

2. One A Day Women’s 50+ Multivitamine:

One A Day 50+ multivitamine voor vrouwen

NU KOPEN

The One A Day Company is een vrij populaire capsule in het westen, vooral in de Verenigde Staten, en is nu zelfs op de Indiase markt en in andere landen terechtgekomen. Deze goede vitamines voor vrouwencapsules zijn speciaal nuttig voor mensen boven de 50 jaar en bevatten de goedheid van alle vitamines en mineralen. Deze capsules zijn verder vrij van kunstmatige zoetstoffen en conserveermiddelen of siropen, waardoor ze de meest gewilde supplementen op de markt zijn voor vrouwen met een algehele gezondheid.

3. OZiva Protein en Herbs Multivitaminen voor vrouwen:

Oziva Proteïne En Kruiden Multivitaminen Voor Vrouwen

NU KOPEN

De multivitaminen van Oziva bevatten niet alleen de goede eigenschappen van Multivitaminen, maar bevatten ook natuurlijke kruiden zoals gember, tulsi en Shatavari. Voor iedereen die regelmatig en actief is in het sport- en trainingsleven, zijn deze capsules perfect gezien de hulp die ze bieden bij het leveren van grote eiwitten en het verbeteren van de stofwisseling.

4. De natuur heeft multi voor haar gemaakt met ijzer en calcium:

De natuur heeft multi voor haar gemaakt met ijzer en calcium

NU KOPEN

Deze capsule van Nature Made is een voedingssupplement met 23 voedingsstoffen voor dagelijkse algehele voedingsondersteuning. Dit zijn populaire multivitaminetabletten voor vrouwen met ijzer en calcium erin en bevatten geen kunstmatige smaakstoffen. Naast de natuurlijke voedingsstoffen heeft het ook andere goedheid van mineralen zoals gelatine, glycol, natrium en cellulose.

5. Rainbow Light Women’s One Multivitamin-tablet:

Rainbow Light Multivitamine-tablet voor dames

NU KOPEN

De multivitaminen voor vrouwen van Rainbow light bevatten niet alleen de goede eigenschappen van multivitaminen en voedingsstoffen, maar bevatten ook natuurlijk fruit, groenten en probiotica die helpen bij het ondersteunen van de algehele gezondheid van hart en botten. Ze zijn glutenvrij en zijn het beste om de kracht van het immuunsysteem te versterken en een gezond botsysteem te ondersteunen.

6. Garden of Life Vitaminecode voor vrouwen:

Garden Of Life Vitaminecode voor vrouwen

NU KOPEN

De Vitamin Code-capsules van Garden of Life zijn vegetarische capsules die speciaal zijn gemaakt voor het verbeteren van de gezondheid van het hart, een beter voortplantingssysteem en het welzijn van vrouwen. Naast de natuurlijke voedingsstoffen en mineralen bevat het product ook biologische groenten en fruit zoals rode biet, broccoli, appel, spinazie, tomaat, aardbei, braam, komkommer, selderij en andere groene groenten. Het helpt bij het leveren van antioxidanten aan het lichaam en ondersteunt het algehele immuunsysteem.

7. Centrum Silver Volwassenen 50+ Multivitaminen voor vrouwen:

Centrum Zilver Volwassenen 50+

NU KOPEN

De Centrum Silver-capsule is een andere populaire en beste multivitamine voor vrouwen boven de 50. De capsules bevatten alle vitamines en mineralen, samen met antioxidanten om de algehele gezondheid en het welzijn te helpen verbeteren, het energieniveau te verhogen en de immuniteit te ondersteunen voor de gezondheid van hart en botten.

8. Kirkland dagelijkse multivitaminetabletten:

Kirkland dagelijkse multivitaminetabletten

NU KOPEN

De dagelijkse multivitamine- en mineraalcapsules van Kirkland zijn populair vanwege het leveren van algemene voedingsstoffen en antioxidanten die het lichaam nodig heeft. ze zijn zelfs populair als voedingssupplementen en helpen bij het geven van een uitgebalanceerd dieet, met energie- en immuniteitsniveaus. Deze capsules helpen vrouwen om een ​​goede bot- en hartgezondheid te krijgen, met meer energie in het dagelijks leven.

9. True Basics Multivitamine voor vrouwen:

True Basics Multivit Dames

NU KOPEN

De True Basics multivitaminen en capsules voor vrouwen helpen bij een betere en actievere levensstijl, verhogen het energieniveau en bieden ondersteuning aan het algehele welzijn en de gezondheid. Naast alle vitamines en mineralen bevatten de True Basics-capsules ook druivenpitextract, granaatappel en andere antioxidanten om de immuniteit en kracht te verhogen. Ze helpen ook bij een betere gezondheid van haar en huid door ingrediënten zoals groene thee en soja erin.

10. Health Kart Multivitamine voor vrouwen:

Health Kart Multivitamine

NU KOPEN

Deze vrouwenspecifieke multivitaminecapsules van Health Kart bevatten mogelijk verschillende mineralen en voedingsstoffen, naast de natuurlijke ingrediënten zoals ginseng, soja, lycopeen en Ginkgo Biloba. Deze natuurlijke voedingsstoffen helpen samen met de gezonde vitamines en mineralen bij het stimuleren van het energieniveau, het verhogen van het immuunsysteem, het helpen van de bloedcirculatie en het bevorderen van een gezond wezen. Ze zijn de beste multivitamine voor vrouwen ouder dan 40.

Naast deze gegeven capsules, zijn er nog andere populaire en bekende capsules, waaronder Rainbow Light Women’s One, Live Women’s Energy Capsules, Vitafusion Women’s Gummy Vitamins, Swiss Women’s Ultivite, Olly Women’s Multivitamin en Nature’s Bounty Women’s Multivitaminecapsules..

Wanneer is een multivitamine nodig??

Er kunnen verschillende gevallen zijn waarin multivitaminecapsules zoals deze vermeld nodig kunnen zijn om het lichaam te helpen. Enkele van de factoren die een vereiste van deze multivitaminen kunnen vereisen, zijn:,

 • Lichaamsziekte en zorgen zoals bloedarmoede, vitaminetekort.
 • ondergewicht.
 • Specifiek dieetsysteem.
 • Leeftijd boven de 60 jaar.
 • Zwangerschap en reproductiefase.

Het is echter van vitaal belang om een ​​arts en arts te raadplegen voordat u zelf een beroep doet op deze vitaminecapsules.

Men moet er rekening mee houden dat tijdens het gebruik van deze multivitamine-capsules voor vrouwen, men altijd een uitgebalanceerd en gezond dieet moet hebben voor algeheel welzijn. Dit zijn slechts supplementen die het energieniveau kunnen helpen en verhogen en het immuniteitssysteem kunnen verhogen, maar kunnen geen alternatief voor de lange termijn zijn. We raden dus altijd aan om een ​​gezonde en schone levensstijl te volgen voor een betere gezondheid.

Vrijwaring: Maak er altijd een punt van om uw zorgverzekeraar te raadplegen voordat u besluit een van deze multivitamine- en mineraaltabletten in te nemen. Afhankelijk van uw lichamelijke toestand en specifieke gezondheidsproblemen, kan de arts u zo nodig adviseren over alternatieven of betere opties.

Veelgestelde vragen:

1. Wat kunnen de voordelen zijn van het regelmatig innemen van multivitamine??

Er zijn verschillende voordelen van het regelmatig innemen van multivitaminen, zoals het verhogen van de algehele gezondheid en het immuniteitsniveau, het verhogen van het energieniveau, het verminderen van vermoeidheid en vermoeidheid, het helpen bij het slapen en het helpen bij het voortplantingssysteem.

2. Hoe lang duurt het voordat deze beste multivitaminen voor de gezondheid van vrouwen werken??

Over het algemeen zou je minstens twee tot vier weken nodig hebben voordat multivitaminecapsules werken en je de resultaten laten zien.

3. Wanneer is de juiste tijd om multivitamine overdag te nemen??

Gebruik multivitaminen nooit op een lege maag. Je kunt altijd overwegen om deze capsules in te nemen als na de dagelijkse maaltijd.