19 beste multivitaminen voor mannen in 2021: een korte handleiding

Vitaminetekort is een steeds groter deel van ieders leven geworden. Er is een bewustzijn geweest over vitaminetekorten en hoe het te overwinnen groeit in de huidige tijd! Vitaminen en mineralen zijn een fundamenteel onderdeel van ons leven als ademhaling. Verschillende onderzoeken bewijzen dat ze essentieel zijn om ons lichaam gezond te houden en om ziekten te bestrijden. Mannen zijn enkele van de slachtoffers van onvoldoende vitamines en mineralen in hun lichaam. Het is noodzakelijk om een ​​idee te hebben van de essentiële multivitamine voor mannen en de bronnen waar je het kunt krijgen.

Essentiële vitaminen en mineralen die mannen nodig hebben:

De organische stoffen die door planten of dieren worden geproduceerd, worden vitamines genoemd en worden niet in ons lichaam gesynthetiseerd (behalve vitamine D) en moeten daarom uit voedsel worden gehaald. Terwijl mineralen anorganisch zijn en verkrijgbaar zijn uit aarde, gesteente of water, en je kunt mineralen uit de omgeving opnemen. Vitaminen zijn twee soorten, in water oplosbaar en bevatten acht B-vitamines en vitamine C. Vitaminen A, D, E en K zijn in vet oplosbaar.

 • Perfecte huid en goed zicht – Vitamine-A.
 • Produceert energie – Vitamine B1 (thiamine).
 • Beschermt je lichaam tegen Radicles – Vitamine B2 (riboflavine).
 • Vermindert potentiële hartrisico’s – Vitamine B3 (niacine).
 • Verhoogt de immuniteit – Vitamine B5 (pantotheenzuur).
 • Myeline en celproductie – Vitamine B6 (Pyridoxine).
 • Verhoogt de stofwisseling en de gezondheid van de huid – Vitamine B7 (Biotine)
 • Verbetering van het zenuwstelsel – Vitamine B9 (folaat).
 • RBC-productie – Vitamine B12 (Cobalamine).
 • Groei van lichaamsweefsel – Vitamine-C.
 • Sterkere botten – Vitamine-D.
 • Immuniteit – Vitamine E.
 • Gezondheid van hart en botten – Vitamine-K
 • Schildkliergezondheid – Jodium.
 • Magnesium voor biochemisch functioneren van het lichaam
 • Omega 3-vetzuren voor de gezondheid van de hersenen
 • Calcium voor botgezondheid.
 • IJzer voorkomt bloedarmoede.
 • Choline voor leverfuncties.

Beste voedselbronnen voor essentiële vitamines:

Veel voedingsmiddelen zijn rijk aan vitamines en mineralen die essentieel zijn voor het gezond functioneren van uw lichaam. Door een paar veranderingen in het dieet aan te brengen door wat gezond fruit, groenten en melkproducten toe te voegen om een ​​gezonde verandering aan te brengen. Hier is een lijst met voedingsmiddelen, vitamines en mineralen die ze je bieden om fit te blijven en die gemakkelijk toegankelijk zijn.

19 beste multivitaminen voor mannen:

Zelfs met alle inname via de voeding, zal het soms nodig zijn om supplementen te nemen voor een specifiek tekort, afhankelijk van uw lichaam. Bekijk deze multivitaminesupplementen, speciaal voor mannen, die direct op de markt verkrijgbaar zijn.

1. GNC Mega Men 50 Plus één dagelijkse multivitamine:

Gnc Mega Men 50 Plus

NU KOPEN

De ultrageconcentreerde multivitaminetablet van Gnc mega men 50 plus one levert dagelijks 39 essentiële voedingsstoffen, waaronder 18 vitamines en mineralen in één capsule. Het bestrijdt de kiemwortels uit je lichaam omdat het vol zit met antioxidanten. Het heeft ook foliumzuur en vitamine B1 die helpen het metabolisme en de productie van energie te verhogen. GNC mega men multivitamine heeft ook L-arginine dat de seksuele gezondheid verbetert, aangezien lycopeen een optimale prostaatfunctie en een goede urinestroom bevordert.

Bijwerkingen: Onaangename smaak, maagklachten, misselijkheid en blozen zijn enkele van de bijwerkingen, en als deze symptomen aanhouden, neem dan contact op met een arts.

2. Essattovite-mannen:

Essativite mannen

NU KOPEN

Deze multivitamine-tabletten bevatten 300 mcg lycopeen dat helpt de gezondheid van het hart te verbeteren, een mix van vitamine A, E en zink met antioxiderende eigenschappen die uw lichaam helpen genezen. 15 mcg mcg Brahmi, dat de vitaliteit en reproductieve gezondheid bij mannen verhoogt. vitamine D3 maakt je botten sterk, en ashwagandha helpt bij een goede spijsvertering en vermindert ook vermoeidheid.

Bijwerkingen: Er zijn geen specifieke bijwerkingen.

3. Naturyz Sport Multivitamine voor heren:

Naturyz Heren Sport

NU KOPEN

Dit is een sport-multivitamine voor heren van Naturyz. Het heeft een mix van 55 vitale voedingsstoffen en krachtige boosters, waaronder vitamines, testosteronboosters, mineralen, antioxidanten, sportaminozuren, vitaliteitsfytonutriënten, spijsverteringsenzymen die uw lichaam helpen de noodzakelijke vitamines en mineralen aan te vullen. Het ondersteunt ook de gezondheid van botten en ogen.

Bijwerkingen: Er zijn geen specifieke bijwerkingen.

4. MuscleXP MultiVitamin Mannen Dagelijks sporten met 47 voedingsstoffen:

Muclex Mannen Dagelijkse Vitale Sporten

NU KOPEN

Muscle XP multivitamine mannen dagelijkse sporten hebben een allesomvattende en complete formulering die 47 mineralen, vitamines, fytonutriënten, antioxidanten, aminozuren, spijsverteringsenzymen levert die in één tablet passen. Het voldoet aan en stelt alle eisen waarmee mannen worden geconfronteerd.

Bijwerkingen: Hoewel er geen bijwerkingen zijn, is het noodzakelijk om de dosering te handhaven.

5. Optimale voeding, ON Opti-Men Multivitamine:

Op Opti Men

NU KOPEN

Als u op zoek bent naar een multivitamine die een gezond leven bevordert, dan is Opti-men multivitamine de beste keuze voor u. Het is een perfect voedingssupplement dat klein van formaat is en helpt om onnodig vet te verliezen. Het is een mix van ingrediënten met antioxidanten, vitamines en extracten die een basis leggen en een gezond lichaam helpen bevorderen.

Bijwerkingen: Obstipatie, maagklachten en diarree zijn enkele van de bijwerkingen, en ze verminderen zodra uw lichaam aan de tabletten gewend is.

6. One-A-Day One-A-Day Multivitamine-tabletten voor de gezondheid van mannen:

One A Day mannen

NU KOPEN

Het is een multivitamine- en multimineraalsupplement dat zo is geformuleerd dat het de gezondheid van het hart ondersteunt en uw bloeddruk op een gezond niveau houdt en immuniteit biedt aan uw lichaam dat helpt bij het bestrijden van ziekten.

Bijwerkingen: Enkele kleine bijwerkingen zijn maagklachten, onaangename smaak en hoofdpijn. Als er ernstige effecten zijn zoals netelroos, is het beter om een ​​arts te raadplegen.

7. Centrum Zilver Heren:

Centrum Zilver Heren 50

NU KOPEN

Centrum silver men is een multivitaminesupplement dat u voorziet van voedingsstoffen zoals magnesium, vitamine D en B6 die de spierfunctie helpen. Zink en vitamine B ondersteunen de gezondheid van de hersenen, vitamine A, C, E en luteïne helpen je ogen gezond te houden. Alle voedingsstoffen in deze tabletten helpen een gezond lichaam te behouden.

Bijwerkingen: Misselijkheid, maagklachten, onaangename smaak en blozen zijn enkele van de bijwerkingen. Het is beter om uw arts te raadplegen als u allergisch bent voor ingrediënten.

8. TrueBasics Multivit Heren:

Truebasics Multivit Heren

NU KOPEN

True basics multivitamine voor mannen is een mix van voedingsstoffen die verschillende voordelen biedt. Saberry, lutemax helpen een actieve levensstijl vol energie en immuniteit. Omega-3, ginkgo Biloba, choline, Celastrus paniculatus helpen je geheugen te verbeteren. De potentie bij mannen wordt versterkt met ingrediënten als Tribulus, ashwagandha, extracten van mucunazaad, Safed Musli.

Bijwerkingen: Mensen houden misschien niet van de sterke smaak.

9. Swisse Ultivite Daily Multivitamine voor heren:

Swisse Mens Ultivite Multivitamine

NU KOPEN

Dagelijkse multivitamine van Swisse men’s ultivite is een formulering die meer dan 40 ingrediënten combineert met verschillende vitamines en mineralen en natuurlijke kruidenextracten en andere voedingsstoffen, wat een uitstekende manier is om een ​​goede gezondheid te behouden. Dit is een manier waarop één tablet voorziet in meer dan 40 voedingsbehoeften van mannen. Het helpt ook bij de productie van energie, cognitieve fitheid en een goede spierfunctie.

Bijwerkingen: Check bij de ingrediënten of je nergens allergisch voor bent.

10. Rainbow Light Men’s One Multivitamine:

Rainbow Light Heren One

NU KOPEN

Dit is een multivitaminesupplement dat een mix van groentesappen, probiotica en spijsverteringsenzymen bevat, waardoor het een op voedsel gebaseerd vitaminesupplement is. Het verbetert de hart-, prostaat- en reproductieve gezondheid. Dit is een perfecte keuze voor mannen met voedselallergieën omdat het vrij is van gluten, zuivel, pinda’s, eieren, vis.

Bijwerkingen: Geen specifieke bijwerkingen als u het in de vereiste dosering neemt.

11. Now Foods ADAM Superior Men’s Multiple Vitamin:

Now Food Adam Superior Heren Multi

NU KOPEN

Deze multivitaminecapsule voor mannen bevat zaagpalmetto, lycopeen, alfaliponzuur en CoQ10, samen met druivenpitextracten en natuurlijke resveratrol, de noodzakelijke voedingsstoffen die helpen een perfecte gezondheid te behouden. De specialiteit van deze multivitamine is dat het geen onnodige ingrediënten gebruikt die mannen nodig hebben voor het onderhoud van hun conditie.

Bijwerkingen: Er zijn geen gespecificeerde bijwerkingen.

12. Nature Made Multi voor hem Vitamine en mineraal:

Naturemade Multi voor hem

NU KOPEN

Het bestaat uit 22 essentiële voedingsstoffen die je lichaam de nodige voedingsondersteuning geven. Vitamine A is essentieel voor een gezonde oogfunctie en bouwt een robuust immuunsysteem op. Het heeft vitamine D dat helpt de gezondheid van botten, tanden, spieren en het immuunsysteem te versterken. Dit is glutenvrij, heeft geen toegevoegde kleurstoffen en geen kunstmatige smaakstoffen.

Bijwerkingen: Genomen in de juiste doseringen, heeft het niet veel bijwerkingen.

13. Vitafusion Gummy-vitamines voor mannen:

Vitafusion Multivites

NU KOPEN

Het is een gummy-vitamine voor mannen van Vitafusion die gedurfde smaken en kleuren gebruikt die een voedzaam en lekker alternatief zijn voor moeilijk door te slikken pillen. Ze geven je een plezierige manier om dagelijks multivitaminen in te nemen die essentieel zijn voor mannen. Energieproductie, gezondheid van de prostaat en een boost van het immuunsysteem zijn enkele van de voordelen van deze multivitamine-gummies. Het is glutenvrij en vrij van melk, pinda’s, noten of soja.

Bijwerkingen: Obstipatie, diarree, maagklachten zijn enkele van de bijwerkingen totdat uw lichaam zich aanpast aan deze multivitaminen.

14. Nature’s Way, levend! Eenmaal daags, multivitamine voor mannen:

Nature's Way Alive Once Daily Heren

NU KOPEN

Het bevat premium B-vitamines, een actieve vorm van B12, Quatrefolic L-Methylfolaat, de actieve vorm van foliumzuur die de voeding van uw hele lichaam ondersteunt. De voedingsstoffen helpen de gezondheid van hart en ogen te behouden. Het helpt ook bij spierbotten, cellen, spijsvertering, immuniteit en metabolisme. Het heeft ook een krachtig effect op haar, huid en nagels.

Bijwerkingen: Vaak voorkomende bijwerkingen zijn maagklachten, hoofdpijn en een onaangename smaak.

15. Garden of Life, my kind Organics, Men’s Once Daily, Whole Food Multivitamin:

Mykind Heren eenmaal per dag

NU KOPEN

Dit is een multivitaminesupplement met volledig natuurlijke en essentiële voedingsstoffen die u helpen een gezond lichaam te behouden. Het verhoogt de snelheid van het metabolisme in uw lichaam en houdt de energie voor een langere periode vast. Het is ook geschikt voor de gezondheid van hart en prostaat. Alle ingrediënten die hierin worden gebruikt, zijn biologisch en GMO-geverifieerd.

Bijwerkingen: Het is noodzakelijk om deze multivitaminen in de juiste dosering in te nemen, als ze te veel worden ingenomen, kan dit ernstige allergieën veroorzaken.

16. Mega Food Balanced Whole Multivitamin voor mannen:

Megafood Multi voor mannen

NU KOPEN

Het is een uitgebalanceerde multivitamine voor mannen die een optimale gezondheid bevordert voor mensen die het nemen. Het bestaat uit natuurlijke en biologische ingrediënten zoals wortelen, broccoli, sinaasappels, bruine rijst met toegevoegde voedingsstoffen die een gezonde prostaatfunctie en botgezondheid ondersteunen met vitamine

Bijwerkingen: Maagklachten, diarree en constipatie zijn enkele van de bijwerkingen die tijdelijk zijn en verdwijnen zodra uw lichaam eraan gewend is geraakt.

17. Nieuw hoofdstuk Every Man’s One Daily 40+ Multivitamine:

Nieuwhoofdstuk Every Mans One Daily Multi

NU KOPEN

Het is een multivitaminesupplement dat zacht is en biologische ingrediënten bevat. Het is in een gefermenteerde vorm om de opname van voedingsstoffen te maximaliseren. Dit nieuwe hoofdstuk multivitaminen bevatten superfoods zoals gember, kurkuma en zaagpalmetto, biologische groenten en kruiden die helpen de gezondheid van hart en prostaat te behouden en je immuniteit te verbeteren. Alle ingrediënten bevorderen een optimale gezondheid.

Bijwerkingen: Er zijn geen specifieke bijwerkingen.

18. Smarty Pants Gummy Vitamins All-in-One Multivitamine:

Smarty Pants-formule voor volwassenen

NU KOPEN

Het heeft 15 essentiële voedingsstoffen voor mannen in verschillende smaken en is een kauwbare multivitamine. Het heeft vitamine B12 en foliumzuur maakt de opname van voedingsstoffen veel toegankelijker. Deze multivitaminen zijn ook geschikt voor de gezondheid van het hart, omdat het CoQ10- en omega-3-vetzuren en zink bevat, en lycopeen bevordert de gezondheid van de prostaat. Het is niet-GMO en vrij van allergenen.

Bijwerkingen: er zijn geen specifieke bijwerkingen.

19. INNATE Response Formulas – Mannen boven de 40 Eén dagelijkse ijzervrije, fundamentele multivitamineformule voor mannen:

Aangeboren mannen boven de 40 Eén dagelijkse strijkvrij

Eén tablet geeft je ultieme energieniveaus en is een op voedsel gebaseerde multivitamine. Het bevat echte groenten en fruit als ingrediënten die het immuunsysteem helpen ondersteunen en de gezondheid van het hart bevorderen. Deze multivitamine-formule is veel gemakkelijker te verteren dan de synthetische vitamines die op de markt verkrijgbaar zijn. Het bevat essentiële 20 voedingsstoffen die mannen nodig hebben om een ​​gezond leven te behouden.

Bijwerkingen: Geen specifieke bijwerkingen.

Multivitaminen voor mannen zijn essentieel om ons lichaam te compenseren met tekorten aan voedingsstoffen. Verschillende voedselbronnen voorzien ons van de benodigde vitamines en mineralen, maar soms is aanvullende suppletie nodig om wat kwetsbaarheid te overwinnen. Maar het is ook belangrijk om te onthouden dat u een arts moet raadplegen voordat u een van deze multivitaminen gaat gebruiken. Kies er een en begin een gezond leven te leiden!

Vrijwaring: Het artikel belooft of verzekert u op geen enkele manier om vitaminetekorten te verhelpen. Het is slechts een beschrijving van de producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Het is altijd het beste om een ​​arts te raadplegen voordat u multivitaminen gaat gebruiken of als u ernstige reacties krijgt.

FAQ:

1. Werken vitaminesupplementen??

Ans. Vitamine- en mineralensupplementen werken alleen goed als ze gepaard gaan met een goed dieet en lichaamsbeweging die helpen de supplementen snel op te nemen en een gezonde manier van leven hebben.

2. Zijn alle multivitaminen vegetarisch??

Ans. Sommige vitamine- en mineralensupplementen zijn vegetarisch. Op de achterkant van het blik staan ​​de ingrediënten vermeld en wordt bepaald of het vegan is. Dus wil je vegetarische multivitaminen slikken, check dan eerst de ingrediënten.

3. Hoeveel tijd kost het om de multivitaminen te laten werken??

Ans. Het duurt een paar uur voordat de multivitamine is afgebroken en onmiddellijke energie produceert. Andere beloofde voordelen ster