Het begin van de maandagochtend werd begroet door een zere pijn in je rug en terwijl je baas denkt dat je gewoon een ander excuus vindt om niet naar je werk te komen, warm je het hete zakwater op en bedenk je manieren om van je rugpijn af te komen door morgenochtend.

Effectieve behandelingen om lage rugpijn te verminderen

Rugpijn is een veelvoorkomend gezondheidsprobleem dat, indien onbeheerd, tot iets ernstigs kan leiden. Vaak is het een spiertrekking of een slechte slaaphouding. Hoewel een slechte houding rugpijn kan veroorzaken, leiden een aantal factoren zoals spiertrekking, trauma, artritis, zwangerschap, hernia en ischias tot acute rugpijn. Lage rugpijn kan het leven belemmeren en het is erg moeilijk om met de pijn om te gaan. Als het wordt veroorzaakt door eenvoudige factoren zoals houding of belasting van de rug, zal de pijn waarschijnlijk na 1 tot 2 weken verdwijnen. Chronische rugpijn kan echter een onderliggend probleem betekenen en heeft medische aandacht nodig

Hoe lage rugpijn te behandelen:

Op dit moment zijn er een paar behandelingsremedies die u kunnen helpen uw pijnlijke spieren te verzorgen. Hier zijn onze top 7 behandelingen voor lage rugpijn met geweldige resultaten.

1. Strek de pijn uit:

rekken

Kleinschalige oefeningen thuis elke ochtend kunnen u helpen beter met uw rugpijn om te gaan dan welk medicijn dan ook. Deze oefeningen omvatten meestal normaal strekken, wat ons bij yoga brengt. Dit is een langzaam proces en het kan even duren voordat de resultaten zichtbaar zijn. Een beetje strekken in de ochtend, gecoördineerd met een goede ademhaling, kan uw rugspieren echter versterken en flexibeler maken. Dit is een van de beste behandelingen voor lage rugpijn.

2. Chiropractor:Chiropractor

Chiropractoren worden in feite lichaamsfluisteraars genoemd en het kiezen voor een chiropractische les kan u helpen de rugpijn op een meer professionele manier te verlichten. Een chiropractor is een allrounder die gespecialiseerd is in het diagnosticeren en behandelen van neuromusculoskeletale problemen. Als u ervoor kiest, kunt u rechtstreeks naar de bron van de pijn gaan, of het nu gaat om een ​​slechte pees of een zacht bot of een aantal hardnekkige spieren. Dit is een van de geweldige behandelingen voor lage rugpijn.

3. Oefening:

Groep mensen in de sportschool in een aerobicsles

Laat de slechte rug je leuke tijd niet verpesten. Kies voor aerobicslessen, een mix van dans en beweging waarbij je een goede minuut intensief traint voordat je uiteindelijk kiest voor een pauze. Aerobics lijkt veel op yoga, maar in een snel tempo met een snelle beat. Bewegend op een goed tempo muziek, rek, draai en trek je jezelf om je spieren te bevrijden van de starre knopen en banden. Dit is een van de beste behandelingen voor lage rugpijn.

4. Sluit het vast:

maak het vast

We weten dat een ernstige rugpijn u des te minder flexibel kan maken. Er zijn dagen dat bewegen moeilijk wordt en elke keer dat je moet opstaan ​​​​uit je mond een eminente kreun ontsnapt. Het is voor deze zware dagen dat je kunt kiezen voor de rugsteunriem, een brede riem die strak om je middel wordt gewikkeld en vastgemaakt om de pijn te bedwingen. Het is echter misschien niet zo’n gemakkelijke beproeving om dit uit te voeren. Dit is een van de beste behandelingen voor lage rugpijn.

5. Acupunctuur voor ernstige behandeling van de onderrug:

 

Acupunctuur

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneestechniek waarbij dunne naaldtopjes worden ingebracht en geënt in uw lichaam, het gebied van het probleem. Ons lichaam heeft een qui (chi) of energie die de functies in evenwicht houdt en zodra de vrije stroom van qui wordt belemmerd, komen de lichamelijke problemen naar voren. Door de naald in de juiste knopen en rommel te steken, bevrijden ze de hindernis waardoor de qui weer vrij kan stromen. Dit is een van de geweldige behandelingen voor lage rugpijn.

6. Compressoren:

compressor

Compressoren zijn een goede manier om u te helpen met rugpijn om te gaan, maar dat is alleen wanneer de pijn oppervlakkig is en niet te diep in uw systeem is geïntegreerd. Een kleine val op je rug kan pijn en ontsteking veroorzaken die kan worden verminderd door een koud gelkompres, terwijl een slechte spier misschien hulp nodig heeft van een warme zak. Dit is een van de meest uitstekende behandelingen voor lage rugpijn.

7. Medische hulp:

medisch

Vaak is de gemakkelijkste en meest gekozen manier om rugpijn te verminderen door een tube pijnstillende massagelotion of gel en crème te kopen en je rug grondig te masseren zodat de stijve spieren flexibel worden. Dit is een van de beste behandelingen voor lage rugpijn.

8. Ergonomische matras

Als uw matras te hard of te zacht is, kan dit leiden tot lage rugpijn. Een ergonomisch matras kan uw pijn verlichten door uw rugspieren de juiste ondersteuning te bieden. Traagschuim is een van de meest aanbevolen matrassen om een ​​natuurlijke slaaphouding te bieden en belasting van de onderrug te voorkomen.

Lage rugpijn wordt meestal verwaarloosd, aangezien het een normale pijn is. Lage rugpijn is echter een signaal dat u zich niet houdt aan de behoeften van uw lichaam. Of het nu gaat om een ​​houdingscorrectie of een verandering van matras of zelfs om medische hulp, lage rugpijn moet zo vroeg mogelijk worden behandeld. Oefening is een ander belangrijk element om de onderrug op peil te houden en je rugspieren te versterken.