Luchtvervuiling! Ben je geïrriteerd door luchtvervuiling? Doe iets om luchtvervuiling te voorkomen. Het vermijden van luchtvervuiling is een essentiële stap om groen te worden. Vervuiling verduistert nu de hemel in steden over de hele wereld, samen met de lucht die we allemaal ademen is de hele tijd meer verontreinigd door fijnstof, samen met koolmonoxide. Hoewel transport de bijna geheel duidelijke veroorzaker van luchtvervuiling is, manipuleert een extra kenmerk van je bestaan ​​bovendien het aantal releases dat je het hele ding creëert vanaf de goederen die je koopt.

Hoe luchtvervuiling te voorkomen?

Alle verontreinigende stoffen zijn gevaarlijk voor de gezondheid van mens en milieu. Dus hoe kunt u individueel de luchtvervuiling vermijden? Je zult er misschien versteld van staan ​​​​hoeveel je harde werk kan helpen. Daarom heb ik in dit artikel bepaalde nuttige tips onderzocht die nuttig zijn om luchtvervuiling te voorkomen.

Tips om luchtvervuiling te voorkomen:

1. Kom in beweging in de zonsopgang:

Ozon is normaal gesproken laag op dit moment, vanaf ongeveer 6 uur in afwachting van 10 uur, plus het stijgt de hele dag als daglicht de koolwaterstoffen van autoslijtage afbreekt, waardoor het in mist verandert.

2. Plant bomen:

Je moet weten dat bomen luchtvervuiling tegengaan; bovendien is het planten ervan een van de meest actuele, bevredigende acties die u kunt ondernemen om het luchtvoordeel in uw regio te helpen. Bomen genereren zuurstof en nemen koolstofdioxide op dat ze in voedsel rollen.

3. Reorganiseer uw verwarmings- en koelroutine:

Probeer uw lichaam toe te staan ​​zich aan te passen aan de veranderende seizoenen in plaats van door uw verwarming en airconditioning om de temperatuur het hele jaar door stabiel te houden. Blaas de hitte plus lucht is een hoofdafvoer van energie, dus ontsnappen aan je handventilatoren plus warme truien om je te helpen sneller te veranderen aan weersveranderingen dan te vertrouwen op je thermostaat.

4. Gebruik milieuvriendelijke verven:

om luchtvervuiling te ontwijken kunt u ook op elk gewenst moment gebruik maken van de schoonmaakmiddelen. Dergelijke verven plus reinigingsproducten produceren minder smog-producerende deeltjes in de lucht, bovendien zijn ze ook beter voor uw ademkracht.

5. Hergebruik, herverwerking en mest:

Het succesvol organiseren van uw huishoudelijk afval is nog een superieure manier om luchtvervuiling te verminderen. Hergebruik, recyclen en composteren kan een enorm resultaat opleveren voor uw afvalproductie, wat betekent dat er minder afval beschikbaar komt op de stortplaatsen – een enorme bron van luchtvervuiling.

6. Vermijd het nemen van lange warme douches of andere baden:

Houd er rekening mee dat het verwarmen van water veel energie vereist, dus het is een belangrijke gewoonte om op te letten hoeveel warm water u gebruikt. Je kunt creëren door kortere douches te nemen en baden over te slaan; terwijl ze samen een overvloed aan warm water nodig hebben. Draai uw boiler naar 120 °F (49 °C), zodat het water in geen geval van die temperatuur afkomt.

7. Analyse van uw huis:

U moet controleren op radon, een gevaarlijk, radioactief gas dat zowel geur- als smaakloos is. In voorwaarde, de test toont belangrijke niveaus van radon, kan de moeilijkheid met succes vaste kosten zijn. Protract houtkachels plus open haarden goed onderhouden. Overweeg om oude houtkachels te vervangen door EPA-gecertificeerde modellen. Bezoek www.epa.gov/burnwise.

8. Zomerwerk:

Sluit de gastank af tijdens koelere avonduren om verdamping te verminderen. Blijf uit de buurt van morsen van gas en vul de tank niet bij. Herstel de dop van de benzinetank krachtig.

9. Instrueer uzelf over luchtvervuiling:

Verschillende regio’s hebben verschillende problemen met luchtvervuiling. Er kan een fabriek in de buurt zijn die de lucht in uw stad vervuilt; anders is misschien de plaatselijke vuilstort de hoofdschuldige in uw omgeving.

10. Liever minder verpakking:

Begrijp dat het plastic, de folie en het karton die in verpakkingen worden gebruikt, door de mens zijn gemaakt volgens praktijken die een schadelijke invloed hebben op de superioriteit in de lucht. Dus, haal je eigen stoffen boodschappentas naar de winkel in plaats van papier dat anders plastic is.