Matras voor rugpijn – 7 beste tips bij het kiezen

Wat is de beste matras om rugpijn te voorkomen? Bent u op zoek naar een matras voor rugpijn? Zo ja, dan is dit artikel iets voor jou. Rugpijn is een van de belangrijkste redenen waardoor mensen op middelbare leeftijd de mobiliteit beginnen te verliezen. Het slechte bedmatras is een van de belangrijkste oorzaken waarom zoveel mensen last hebben van rugpijn. Er wordt aangenomen dat een bedmatras je rug tegenhoudt door hem plat te maken; toch, naarmate het bed ouder wordt, zijn de veren versleten waar je het meest slaapt. Dit zorgt ervoor dat het bed op een bepaald gedeelte leeg wordt, het ruw structureert. Slapen verjongt het lichaam door gescheurd weefsel plus spieren te fixeren en je onder druk staande zenuwen ook gewrichten wat los te laten.

matras voor rugpijn

Rugpijn kan vaak worden gecondenseerd door simpelweg een matras te kiezen die beter geschikt is voor uw slaapstijl, ondersteuningsvereisten en comfortvoorkeuren. Een topmatras moet uw rug de juiste ondersteuning bieden en tegelijkertijd zo comfortabel mogelijk voelen.

Matras kiezen voor rugpijn:

Hier zijn onze 7 beste tips bij het kiezen van matrassen voor rugpijn. Laten we ze eens bekijken.

1. Dichte matras voor rugpijn:

Mensen verwarren stevigheid vaak met steun; nieuwe studies tonen echter aan dat een middelzware matras een maximale steun en verlichting van rugpijn biedt. 95% van de orthopedisch chirurgen in één onderzoek zei dat ze geloofden dat een matras een rol speelt bij de behandeling van lage rugpijn. 31 miljoen Amerikanen hebben geleden aan scherpe, anders chronische rugpijn. Het is een van de beste matrassen voor rugpijn.

2. Ontdek een matras door rugsteun:

Een superieure matras moet ondersteuning bieden voor de natuurlijke rondingen en de positie van de wervelkolom. De juiste hoeveelheid rugondersteuning helpt de patiënt ook om spierpijn in de ochtend te vermijden. Hoewel er niet veel klinische gegevens zijn over matrassen, blijkt uit een herziening dat middelharde matrassen doorgaans meer rugpijn verlichten dan vaste matrassen. Dit is een goede matras voor rugpijn.

3. Lichaamstype matras voor rugpijn:

Topzwaar, anders bodemzwaar, 5 voet hoog, anders 6’5, er moet met veel factoren rekening worden gehouden. De keuze voor een zachte, medium anders stevige matras is niet relevant. Het hangt volledig af van je lichaamstype plus het niveau van de beer dat je nodig hebt.

4. Prijs associeert niet met uitmuntendheid:

Zodra u een auto koopt, kunt u het prijskaartje vaak relateren aan de uitmuntendheid van het product. Dat is eigenlijk niet het geval als het om matrassen gaat. Het vinden van matrassen die uw rugpijn zullen helpen, hoeft geen luxe voorstel te zijn. Anders gaand door een natuurlijke latexmatras, is de traagschuimmatras een groot begin. Ontwijk verenmatras, want dit is klassiek waar je wordt opgelicht. Dit is een goede matras voor rugpijn.

5. Zelfs comfortmatras voor rugpijn:

Onzeker is dat uw matras zo plat is dat er drukpunten ontstaan; u kunt de hele nacht extra vaak bewegen, wat de kwaliteit van uw slaap echt kan verminderen. Hoe meer je woelt en draait, hoe minder tijd je in de diepe slaap nodig hebt om je lichaam te revitaliseren en bovendien te herstellen. Kies een model dat de druk rustig over uw lichaam verdeelt voor een betere bloedsomloop. In Voorwaarde deel je een bed; u wilt een matras die bedoeld is om bewegingsoverdracht tussen slapende partners te verminderen voor een ongestoorde, rustgevende slaap. Dit is de populaire matras voor rugpijn.

6. Conforme steunmatras voor rugpijn:

Terwijl je winkelt voor een nieuwe matras, zoek er dan een op die volledig is aangepast aan de natuurlijke rondingen van je lichaam. Het is noodzakelijk om uw ruggengraat correct verbonden te houden terwijl u slaapt om ondersteunende, gemakkelijke rust te krijgen. Veel matrassen zijn gebouwd met stijlvolle spiraalsystemen plus geavanceerde schuimtechnologieën om ervoor te zorgen dat uw rug de juiste hoeveelheid ondersteuning krijgt voor uw behoeften. Slapen op een te stevig matras kan pijn en pijn op drukpunten veroorzaken. Een medium-hard matras kan comfortabeler zijn omdat het de schouder en heupen iets laat wegzakken. Dit is een goede matras voor rugpijn.

7. Complete randmatras voor rugpijn:

Controleer of uw nieuwe matras voldoende ondersteuning aan de omtrek heeft. Een topmatras moet comfortabele, consistente ondersteuning bieden over het hele oppervlak, plus een stevige zitrand. Matrassen door een met schuim omhulde rand ondersteunen uitstekend werk door consistent comfort over het hele slaapoppervlak te behouden. Bovendien hebben modellen die zijn ontworpen met een adequate randondersteuning gelijk aan 20% meer praktisch slaapoppervlak. Houd deze criteria in de hersenen vast terwijl u op zoek bent naar uw nieuwe matras, en u zult in een mum van tijd op uw manier zijn om rugpijn te verminderen.

Rugpijn kan vaak worden gecondenseerd door simpelweg een matras te kiezen die beter geschikt is voor uw slaapstijl, ondersteuningsvereisten en comfortvoorkeuren.