Top 15 schoonheidsgewoonten voordat je naar bed gaat

In een menselijk lichaam is de huid het meest gevoelige deel van het lichaam, het is het deel dat wordt blootgesteld aan stof, UV-stralen en uitgebreide schade aan de huid veroorzaakt, waardoor deze er dof uitziet, u vroegtijdige veroudering kunt zien en fijne lijntjes kunnen zichtbaar zijn als de juiste verzorging wordt niet genomen. Nu kunnen we de huid beschermen en er levendiger uit laten zien dan voorheen door enkele schoonheidstips te oefenen voordat we naar bed gaan.

Omdat de nacht het beste deel van de dag is voor de huid, kan uw huid verjongen en alle hardheid die het de hele dag heeft doorstaan, herstellen. Net als wanneer we slapen, genereert het lichaam een ​​groeihormoon en herstelt het alle cellen en weefsels sneller dan overdag. Dus niet alleen een goede nachtrust is voldoende om de glorieuze look terug te brengen die je nodig hebt om bepaalde schoonheidstips en -gewoonten te volgen, zodat je er tientallen jaren jonger uitziet en altijd fris wakker wordt en er prachtig uitziet.

Schoonheidsgewoonten voor het naar bed gaan

Schoonheidsslaaptips voor gezicht en huid:

Dus laten we eens kijken naar de top 15 verschillende schoonheidsgewoonten voordat we naar bed gaan om er de hele dag mooi uit te zien.

1. Diepe reiniging van het gezicht voordat u naar bed gaat:

Om er slim, glamoureus en mooi uit te zien, brengen we make-up op ons gezicht aan voordat we uitgaan. Maar zorg ervoor dat je voor het slapengaan de volledige make-up van het gezicht verwijdert, zodat je de volgende dag fris wakker wordt en de poriën schoon zijn en ‘s nachts goed kunnen ademen. Zonder excuses het gezicht wassen met een diep reinigende gezichtsreiniger of scrubber zodat al het vuil, puin wordt verwijderd en je een gezonde schone huid krijgt. Je kunt het gezicht zelfs reinigen met een reinigingsmelk of rauwe melk.

2. Breng toner aan op het gezicht:

Na het reinigen van het gezicht is het verplicht om toner aan te brengen, omdat het helpt de poriën te verstevigen en de pH-balans van de huid te behouden, waardoor je er fris en ontspannen uitziet. Er zijn veel soorten toner verkrijgbaar, maar u kunt ook rozenwater gebruiken, dat is natuurlijk en kan na gebruik worden gekoeld..

3. Gebruik voor zachte handen handcrème:

Aangezien de handen van de persoon de hele dag door werken, moet u ze dus zacht houden en ‘s nachts goed verzorgen. Voordat u naar bed gaat, moet u de handen wassen met warm water en een milde zeep en droogdeppen met een schone handdoek. Breng vervolgens een handcrème of zelfgemaakte verse room aan en wrijf zachtjes over de handen en handpalmen en leg ze vervolgens onder zachte handschoenen zodat je ‘s ochtends weer zachte, gladde handen hebt.

4. Gebruik onder oogcrème:

De huid onder de ogen is erg gevoelig en het is het deel dat de tekenen van veroudering weerspiegelt. Dus breng als dagelijkse schoonheidsroutine voor het slapengaan vitamine E verrijkt onder de oogcrème aan om die mooie en verrassende jeugdige uitstraling te behouden.

5. Schakel de luchtbevochtiger in:

Dit is een andere coole en gemakkelijke manier om de huid te herstellen en te hydrateren door ‘s nachts de luchtbevochtiger aan te zetten. Het doordrenkt de lucht in de slaapkamer met vocht en helpt de huid vochtig te blijven en is gunstig voor mensen met jeukende en gebarsten huidproblemen. Wanneer de huid ‘s nachts wordt gehydrateerd, kunt u desgewenst ook de dagcrème overslaan.

6. Gebruik Petroleum Jelly voor zachte voeten:

We zorgen allemaal goed voor ons gezicht en negeren voeten tijdens werkuren, maar vooral tijdens het slapengaan moet speciale aandacht worden besteed. Na het wassen van de voeten, droog ze en breng vaseline of een voetcrème aan en masseer gedurende twee minuten. Draag dan lichte katoenen sokken en de volgende ochtend krijg je zachte voeten als een baby.

7. Slaap op twee zijden kussens:

We slapen allemaal met een enkel kussen onder ons hoofd, maar volgens veel huidspecialisten wordt aangeraden om twee kussens te gebruiken. Net als wanneer u slaapt, helpt de zwaartekracht de bloedstroom en vloeistoffen om zich niet onder de ogen en op het gezicht af te zetten en u een helder gezicht te geven. Probeer een zijden kussen te gebruiken, zijde is gemaakt van dieren die aminozuren bevatten die de schoonheid van de huid verbeteren. Omdat zijden kussens de wrijving op de haren verminderen en de huid laten vasthouden, is het een natuurlijke vochtinbrengende crème, aangezien een katoenen kussen wat krassen op de gezichtshuid kan veroorzaken. Dus pak meteen twee zijden kussens en voeg meer sprankelende look toe aan je schoonheid.

8. Tanden poetsen zonder tandzijde:

Aangezien u goed voor elk deel van het gezicht en lichaam zorgt, laat u de tanden niet uit elkaar als glinsterend en terwijl tanden uw glimlach een betere uitstraling kunnen geven. Zorg ervoor dat u elke dag voor het slapengaan slechts twee minuten uw tanden poetst, zodat u de frisse adem kunt voelen en deze goede gewoonte kan de ziektekiemen en gaatjes uit de buurt van uw tanden houden. Doe dit dagelijks en krijg parelwitte stralende tanden.

9. Let op nagelriemen:

Lange nagels versterken het uiterlijk van een persoon, dus zorg goed voor de nagelriemen. Breng voor het slapengaan kokosolie aan op de nagelriemen, zodat deze de hele nacht gehydrateerd blijft en ook de nagels versterkt.

10. Bind de haren vast voordat je naar bed gaat:

Maak er een gewoonte van of volg een routine dat je je haren goed vlecht voordat je naar bed gaat, omdat tijdens de slaap schade aan haren wordt veroorzaakt. Wanneer je in diepe slaap bent, hebben de haren te maken met constante wrijving en wrijving, dus als het gevlochten is, zou het ervan worden gered. Een ander goed punt zou zijn dat het volumineus en veerkrachtig in het haar de volgende dag behouden zou blijven.

11. Zorg ervoor dat u puistjes behandelt voordat u naar bed gaat:

Als je huid vatbaar is voor puistjes wanneer bedtijd de beste tijd is om ze te behandelen en je ze kunt verwijderen zonder littekens en vlekken op het gezicht. Je kunt lavendelolie op de puistjes aanbrengen en ze ‘s nachts laten krimpen. Voor het beste resultaat kunt u een behandeling tegen vlekken of serums ‘s nachts gebruiken. Dus verbeter de schoonheid terwijl je diep in slaap bent.

12. Behandel je lippen en wimpers voordat je naar bed gaat:

We zorgen allemaal goed voor de huid, en onbewust gaan we voor lippen, wimpers en wenkbrauwen en besteden er niet veel aandacht aan. Maar net als andere lichaamsdelen moeten we ze ook goed verzorgen. Als je dikke, zwarte en lange wimpers samen met wenkbrauwen wilt, zorg er dan voor dat je voor het slapengaan regelmatig ricinusolie met behulp van een knop of watten erop aanbrengt. Na verloop van tijd kun je met strikjes dikkere en vollere wimpers krijgen. Om mooie lippen te krijgen, moet je een lippenbalsem aanbrengen die de lippen de hele nacht hydrateert.

13. Breng olie aan op haren:

Een dame of een persoon kan er mooier uitzien als het haar dik en dicht is en vrij is van hoofdhuidproblemen. Maak er dus een gewoonte van dat u, voordat u naar bed gaat, met een draaiende beweging lauwe olie op de haarwortels masseert om het gezond te maken. U kunt een paar druppels lavendelolie toevoegen voor een goede nachtrust en zelfs voor glanzende haren laat je er mooier uitzien dan anderen zonder in de zakken te knijpen.

14. Geen donkere cirkel en gezwollen ogen meer:

Omdat we nu allemaal een stressvolle levensstijl leiden en de meeste tijd achter de computer en smartphone doorbrengen, moeten we speciale aandacht en zorg besteden aan onze ogen voordat we naar bed gaan. Om gezwollen ogen en donkere kringen te verwijderen, moet u amandelolie rond de ogen masseren met uw vingertoppen, zodat deze langzaam verdwijnt met het verstrijken van de tijd.

15. Slaap lekker om een ​​nieuwe verrassende dag te beginnen:

Een van de belangrijkste dingen om je schoonheid te verbeteren, is door ‘s nachts minstens acht uur te slapen. Een goede nachtrust is de beste remedie om zonder enige moeite vlekken en donkere kringen van het gezicht te verwijderen en wanneer u slaapt, worden de weefsels en cellen hersteld en verjongd. Gebrek aan slaap heeft een enorme impact op het gezicht, dus slaap goed en zie er mooier uit dan voorheen.

Als je er mooi en verrassend uit wilt zien, is het verplicht om deze tips te volgen, zodat je een natuurlijke schoonheid op je gezicht kunt hebben en de gloed ervan geluk in je leven verspreidt. Deze tips moeten niet worden beschouwd als alleen schoonheidstips, ze moeten als gewoonte worden ingeprent en deel uitmaken van de routine, zodat ze religieus worden gevolgd om u te helpen de huidskleur te verbeteren, onzuiverheden te verwijderen en de huid elke dag te verjongen. Dus volg nu deze gewoonten en krijg elke dag een stralende huid en wees een praatje van de stad en word gemakkelijk geprezen over je mooie huid.

Schoonheidstips voordat je naar bed gaat