Блясъците за устни правят устните ви по -плътни и по -пълни. Те придават сладък блясък на устните ви, който всеки от нас жадува за този сладък блясък на устните ни. Можете да получите това, ако нанесете гланц за устни правилно.

как да нанасяте гланц за устни

Следват някои съвети и насоки, които трябва да следвате, когато нанасяте гланц за устни. Имайте предвид тези съвети следващия път, когато нанасяте гланц за устни върху устните си.

1. Започнете с почистване на устните. Изтъркайте устните си с помощта на скраб за устни. В противен случай можете да нанесете овлажнител и с хартиена кърпа премахнете всички напукани части и мъртва кожа от устните си. Това ще направи устните да изглеждат чисти и гладки и ще улесни нанасянето.

Как да нанесете перфектно гланц за устни?

2. След това нанесете прозрачен балсам за устни върху устните си. Можете да нанесете и цветни, ако искате някакъв цвят на устните си. Нанесете го равномерно и след това внимателно го натрийте с пръст.

3. Можете да започнете да нанасяте гланц за устни от тази стъпка. Можете да нанесете гланц за устни след нанасяне на червило.

4. Ако нанасяте червило, започнете да лигнирате устните си с помощта на подложка за устни. Започнете от центъра на устните си и след това покрийте краищата на устните до ъгъла.

5. Ако имате по -тънки устни, можете да ги запълните, като подплатите устните за външния ръб на границата на устните.

6. След това напълнете устните с червило. Натрийте с кърпа, за да отстраните излишния продукт. Можете да отидете за второ преместване, ако искате интензивен цвят.

7. След това започнете да нанасяте гланц за устни. Можете да използвате прозрачен гланц за устни, ако искате да запазите цвета на червилото.

8. Можете да отидете за цветен гланц за устни, ако искате да подчертаете интензивността на цвета на устните си. Можете да използвате същия цвят гланц като червилото или нещо на сянка нагоре или надолу от него.

9. Започнете от центъра на устните си и след това работете към краищата. Натрийте леко с кърпа, за да премахнете лепкавия и излишния продукт.

10. Удряйте устните си една в друга. Избършете излишния продукт от ъгъла на устните с помощта на памучен тампон.

11. И сте готови с нанасянето на перфектния блясък за устни.

12. Ако искате да покажете по -плътен ефект, искрете гланц за устни. Това ще даде измерение на устните ви.

13. Винаги омекотявайте очите си, ако се стремите към искрящи устни. Не искате да изглеждате лъскави и блестящи като диско топка.

Как да нанесете перфектно гланц за устни? 2

14. Използвайте мек цветен гланц за устни за деня и по -ярки и лъскави за нощта. Дневното облекло може да има всички голи и меки лилави, които вървят добре с оригиналния цвят на устните и няма да изглеждат, тъй като към устните се добавя твърде много ненужен цвят.

15. Отидете на цветове, които са подходящи за възрастта. Също така ярките цветове са склонни да кървят повече, така че бъдете внимателни с тях