Независимо дали става въпрос за малко дете, тийнейджърка, млади жени или дори възрастни жени, глезените са за всяка жена. Гледаните са любимият аксесоар за жените. Мъжете също са спортни глезени като моден аксесоар. Традиционните златни или сребърни глезени са със стил, но модерните дизайнерски бързо наваксват. Носенето на бижута за крака на глезена има специално значение според различни обичаи и традиции.

Индийски глезени за крака в тенденция:

В тази статия ще разгледаме най -новите дизайни на глезените, които са глезените на краката.

1. Черна глезена за крака за мъже:

Черна глезена за крака за мъже

Това е черен шнур, фиксиран с бронзов чар. Чарът е символ на Ом. Ом е много символичен за абсолютния в индуистката митология. Черният шнур с бронзовия чар изглежда много елегантен, но има хубаво класическо докосване на глезена. Глезенката може да бъде чудесен подарък за мъж.

2. Гъвкаво стъпало за мъже:

Гъвкав камък на крака за мъже

Това е уникален нокът за крака от скъпоценен камък за мъже. USP е, че няма два еднакви скъпоценни камъка. Те са много леки и човек може да носи това удобно през целия ден. Ангелите имат многоцветни скъпоценни камъни за хладен външен вид.

3. Черупки на крака за мъже:

Черупки на крака за мъже

Този крачол е красиво ръчно изработен от конопена материя с черупки, завързани на равни интервали. Всички черупки не са с еднакъв размер, което прави този глезен много различен. Конопът глезен сам по себе си е много уникален и не е обичайният. Мъжете могат да разтърсят това със стил.

4. Гъвкав крак от бронзова верига за мъже:

Гъвкав крак от бронзова верига за мъже

Това е елегантен нокът за крака за мъже с единичен бронзов чар с плоска верига. Кабелът е светлокафяв и изглежда страхотно. Това има прост дизайн и върви добре с всяко облекло, като ежедневни карго панталони, деним и т.н. Това може да бъде една отлична идея за подаръци за мъже.

5. Гъвкав крак за мъниста за жени:

Гъвкав крак за мъниста за жени

Този прекрасен глезен за крака е изработен от тюркоазени камъни от скъпоценни камъни, закрепени красиво в изкуствени велурени струни. Това изглежда страхотно за летни фестивали, разходка по плажа или дори танцов клас. Шнурите от изкуствен велур могат да се регулират и връзват според дължината и прилягането.

6. Антична глезена за крака за жени:

Антична глезена за крака за жени

Този е просто различен сред многото, тъй като когато перфектните крака са украсени с това антично парче, една жена просто ще изглежда по -красива. Този античен глезен на крака е изработен от цинков метал и има прекрасен гравиран монетен модел в целия глезен. Античните бижута са толкова на мода и това е идеално както за етнически тоалети, така и за фюжън тоалети.

7. Флорални глезени за боси за жени:

Гъвкави боти на цветя за жени

Това е човек, който трябва да има глезена за жена. Гъвкав бос с цветя е ръчно изработен глезен, изработен от сладководни перли, кристални мъниста и има хубав флорален кристален декор, свързващ глезена с пръстите на краката. Това е деликатно и перлите в бяло изглеждат красиви на краката. Този прекрасен глезен със сигурност ще бъде нещото, което ще привлече цялото внимание.

8. Ангели за крака от кристал за жени:

Ангели за крака от кристал за жени

Това е един ослепителен, лъскав и искрящ глезен за крака за жени, изработен от кристали. Този глезен на крака се прикрепя към пръстена на пръстите на краката. Пръстенът на пръстите на краката е обсипан с голям кристал. Веригата, свързваща глезена с пръстена на пръстите, има камъни от двете страни за допълнителна елегантност. Това прави краката да изглеждат адски красиви и стилни. Би било, че булките определено могат да експериментират с този нов стил на крака.

9. Гледани за крака от златна верига за жени:

Женски глезени за крака със златна верига

Това е перфектен многопластов златен глезен, покриващ стъпалото. Глезенът има много златни вериги в глезена, а златната верига е свързана с първия пръст с абстрактен дизайн в центъра. Това е перфектен глезен за сватби, фестивали или за специални функции с традиционно облекло. Булката може да носи този уникален златен глезен на крака вместо традиционните глезени.

Бижутата за глезените на краката са това, което прави краката да изглеждат различно и стилно. Елегантността на тези глезени за крака е подчертана с вариациите в дизайна, шарки и цветове и разнообразието, което предлагате. Гъвките за крака свързват пръстите на краката, краката и глезена красиво в произведения от мъниста, метали, плетене на една кука, конци или дори с прекрасни прелести. Поводите не са по -малко, когато човек може да се похвали с тези прекрасно изглеждащи бижута за крака.