Глезените са този моден аксесоар, носен около глезена. Глезените са част от модните бижута и има официални видове глезени, които могат да се носят дори в офиса. Гледаните могат да бъдат от всякакъв метал като злато или сребро, могат да бъдат фънки с мъниста или талисмани или дори като обикновена гривна.

Нови глезени от мъниста в Trend:

Сега ще разгледаме първите 9 глезена с мъниста.

1. Мъжки глезени с възел от мъниста:

Мъжки глезени с възел от мъниста

Това е глезен от мъниста с скъпоценни камъни от ахат, антични пръстени, дървени мъниста, подредени блестящо в антична верига. Това е идеално за мъж, който обича да се отпусне и да се отпусне на плажовете или уикендите. Това е фин глезен, който всеки мъж може да разтърси със стил.

2. Дървени глезени от мъниста за мъже:

Дървени глезени от мъниста за мъже

Това е прекрасен глезен с мъниста от борова дървесина. Най -важното в този мъжки глезен е скъпоценният камък Jasper, който е монтиран заедно с дървените мъниста от бор. Скъпоценният камък от яспис е символ на мир, физическа сила и енергия, които са качествата, приписвани на мъжа. Това е онази специална глезена за мъж, която се съгласява винаги да следва мечтите им.

3. Кожени глезени за мъже:

Кожени глезени за мъже

Мъжете обичат кожени аксесоари. Така че защо да не експериментирате и с кожени глезени. Това е мъжки глезен, изработен от Zak, който всъщност е сплав от мед, цинк, алуминий и магнезий и кожа, направена на плитка. Това има висока устойчивост на окисляване и винаги изглежда ново.

4. Терапевтични глезени за мъже:

Терапевтични глезени за мъже

Това е уникално парче ръчно изработен глезен за мъже. Гледането е изработено от магнитни хематитни мъниста, което придава вид на мощното терапевтично парче и има цвета на металния пистолет. Глезето е изработено от мед с магнитна закопчалка. Магнитната закопчалка и Gauss в този глезен придават тази терапевтична стойност.

5. Булчински глезени от мъниста:

Булчински глезени от мъниста

Червеното е цветът, широко избран от индийските булки и те изглеждат блестящо в червено на специалния си ден. Този червен цвят на огърлица, изработен от мъниста, е подходящ за булката. Това не е обичайният деликатен глезен, а е глезена с мъниста, направени като огърлица. Червените мъниста са вързани във веригата и са малко тежки глезени.

6. Перлени глезени с перли:

Перлени глезени от мъниста

Това са глезени, изработени от сребро за жени във верижен модел. Глезенът има три малки перли на еднакви интервали, вързани на сребърната верига. Всеки глезен има седем от тези перлени комплекти. Глезецът трябва да бъде затворен със сребърна S верига. Това е идеално за сватба и може да се носи от булка.

7. Фънки глезени от мъниста:

Фънки Ангели от мъниста

Това са красиви глезени, изработени от цветни небесносини мъниста, направени върху дебел кафяв шнур. Младите момичета и тийнейджърите и момичетата от колежа могат да сдвоят този глезен с дънки, поли или друго модерно облекло. Краят има лист като чар на глезена и метална монета с роза в центъра. Този фънки глезен може да се използва и за модата на един крак.

8. Ръчно изработени глезени от мъниста:

Ръчно изработени глезени от мъниста

Всичко ръчно изработено изглежда красиво и е наистина очарователно. Този кафяв кристален ръчно изработен глезен е изработен от тънка тел, а не струните са идеални за една жена да се похвали на плажа, лятно парти или просто за небрежна разходка. Една жена със сигурност ще обърне много глави с този глезен на краката си.

9. Кристални и медни глезени:

Кристални и медни глезени

Това е моден глезен за жени с фиксиран рожден камък в деликатните глезени с кристали Сваровски. Кръглите медни мъниста са фиксирани на еднакво разстояние заедно с кристалите и рождените камъни, изработени от сърца и диаманти. В края на глезена има сиво сърце, висящо за този допълнителен чар.

Най -модерният аксесоар и дори елегантното търсене на краката са прекрасните глезени с мъниста. Те идват в дизайни, които човек дори не може да си представи. Дизайнът и шарките на глезените с мъниста с много вариации в цветовете по отношение на мъниста са това, което прави тези гривни с мъниста спиращи дъха красиви. Човек може да избира от чинията, която се предлага и може да се съчетае с почти всяко облекло с чорап от мъниста.