Goed nieuws! U bevindt zich op dag 4 van het 7-daagse GM-dieetprogramma voor gewichtsverlies, wat betekent dat u dichter bij uw mijlpaal komt. Vandaag staat in het teken van het eten van bananen en melk, waar je tijdens de eerste 3 dagen van het dieet zo naar verlangde. Gaat het gewoon om een ​​dieet met 2 ingrediënten? Laten we eens kijken hoe het GM Diet Plan- Dag 4 eruit ziet, samen met de nodige planning en voorbereiding om u te helpen soepel voorbij te zeilen.

inhoudsopgave:

Hoe u uw lichaam kunt voorbereiden op GM-dieetdag 4?

GM Dieet Dag 4 Voorbeeldmaaltijdplan

GM Dieet Dag 4 Oefeningen

Te vermijden voedingsmiddelen op dag van het GM-dieet

Waarom dit werkt?

Hoe zult u zich voelen aan het einde van GM-dieetdag 4??

FAQ

Gm Dieet Dag 4

Hoe bereidt u uw lichaam voor op GM-dieet – dag 4?:

De vierde dag van het GM-dieetplan werpt een aantal ongewone dieetkeuzes op voor een programma voor gewichtsverlies! Tegenwoordig moet je je lichaam voorbereiden op een dieet met drie ingrediënten, bestaande uit de GM-dieetsoep, bananen en melk. Je mag geen ander voedsel binnensluipen, inclusief fruit of groenten. Dus in zekere zin moet je jezelf mentaal voorbereiden om vast te houden aan een enigszins “saai” dieet!

U hoeft zich echter geen zorgen te maken over het reactievermogen van het lichaam. Dag 1,2 en 3 hebben het al voorbereid op een onverwachte dieetverandering. Je zult je dus waarschijnlijk actief en lichter voelen op dag 4. Ook ben je verlost van de intense maaltijdbereidingen, omdat het allemaal om banaan en melk gaat!

GM Dieet – Dag 4 Voorbeeldmaaltijdplan:

Op dag 4 raden we aan om wat bananen en melk in te slaan. Vermijd volle melk en blijf bij magere melk met een laag vetpercentage. Als je veganist bent, kun je ook kiezen voor plantaardige alternatieven zoals havermelk, sojamelk, amandelmelk enz. Als je een bananenhater bent, kies dan voor koolhydraatrijk fruit zoals mango’s, meloen, kiwi enz..

Bereid, net als elke andere dag van het programma, een goede hoeveelheid van de GM-soep om te consumeren, samen met de gespecificeerde lijst met voedingsmiddelen.

Laten we nu kijken naar het voorbeeld van het GM-dieet op dag 4:

Ontbijt:

Begin je dag met een of twee hele bananen en een glas warme magere melk (of vegan melk). Je kunt de bananen ook dun snijden en aan een kom melk toevoegen om je ochtendgranen te vervangen.

Tussendoortje:

Je kunt 1 banaan en 1-2 glazen water drinken. Houd de snack licht en gemakkelijk op je buik.

Lunch:

Maak een milkshake met 1 of 2 bananen en een glas melk. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om smaken zoals cacaopoeder toe te voegen. Dus dat kun je ook proberen. Zorg ervoor dat u de juiste hoeveelheid drinkt om uw hongergevoel te stillen. Neem er een kom GM-dieetsoep bij?.

Avondsnack:

Binge op een of twee bananen en drink 1-2 glazen water. Probeer ook bevroren bananenijs, dat kan worden bereid door twee bananen in te vriezen en ze tot een gladde pasta te mengen. Voeg indien nodig melk toe, maar vermijd suiker.

Diner:

Neem 1-2 bananen en een glas warme melk. Je mag GM Diet Soup consumeren om het energieniveau aan te vullen en je smaakpapillen te neutraliseren.

OPMERKING:

 • De Indiase versie van GM Diet 4 verschilt niet van de originele kaart, aangezien bananen in overvloed verkrijgbaar zijn in India.
 • Zorg ervoor dat je de juiste hoeveelheid water drinkt om uitdroging te voorkomen.
 • Probeer het aantal bananen te beperken tot 6 (klein) en 4 (groot) (Verdeel de vruchten dienovereenkomstig gedurende de dag)
 • Geen suiker of zoetstoffen zijn toegestaan

GM Dieet – Dag 4 Oefeningen:

Aangezien u op de vierde dag een koolhydraatrijk dieet volgt, kunt u trainingen met matige intensiteit volgen. Ga naar de sportschool of ga stevig wandelen, joggen, yoga enz. Je kunt ook enkele ademhalingsoefeningen doen om je lichaam en geest te reinigen. Intensieve oefeningen worden niet aanbevolen, omdat je lichaam er misschien nog niet op is voorbereid.

Te vermijden voedingsmiddelen op Gm-dieet – Dag 4:

Je hebt een lange lijst met voedingsmiddelen om NEE tegen te zeggen op de vierde dag van het GM-dieetplan:

 • Fruit
 • Andere groenten dan gespecificeerd voor GM Diet Soup
 • Volle melk
 • granen
 • Linzen
 • Peulvruchten
 • Andere zuivel dan magere melk
 • Eieren
 • Vlees
 • Alcohol
 • Suiker, kunstmatige zoetstoffen

Waarom dit werkt?

Experts die dit dieet hebben ontworpen, stellen dat de eerste 3 dagen gevuld zijn met vezelrijk voedsel dat de gifstoffen en zelfs de belangrijkste mineralen kan verdrijven. Voedingsstoffen zoals natrium en kalium gaan verloren in dit ontgiftingsproces en het is belangrijk om ze terug aan het systeem te leveren. Op dag 4 doe je precies dat door de hele dag bananen te consumeren. Het drinken van verrijkte melk kan een snelle boost van calcium en vitamine D aan het lichaam geven.

Hoe zult u zich voelen aan het einde van het GM-dieet – dag 4??

Veel mensen die het GM-dieetprogramma namen, waren van mening dat dag 4 een echte test voor doorzettingsvermogen is. Een hele dag bananen- en melkdieet eten is niet gemakkelijk, vooral niet als je de afgelopen dagen gewend bent geraakt aan lekker fruit en geroosterde groenten. Geef echter nog niet op, want de maaltijden zullen de komende dagen beter worden en dat geldt ook voor uw gewichtsverlies!

U zult zich op deze dag waarschijnlijk actiever, energieker en zonder hoofdpijn voelen. Dit is een goed teken dat het lichaam aan de verandering went en goed reageert.

Tegen het einde van GM Diet – Dag 4, zult u zich veel zelfverzekerder voelen dan ooit. We zijn er zeker van dat u uitkijkt naar dag 5 van GM Diet, die echt “goed” voedsel voor u in petto heeft. Dus houd je motivatie op peil en wacht tot de echte verandering de komende dagen komt!

VRIJWARING: De inhoud die in dit artikel is geschreven, is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies. Voordat u een nieuw dieetplan uitprobeert, inclusief het dieet dat in dit artikel wordt genoemd, moet u het advies inwinnen van een arts of een opgeleide arts.

Veelgestelde vragen:

1. Als melk is toegestaan ​​op het genetisch gemodificeerde dieet – dag 4, mag ik er dan koffie of thee bij drinken??

antw: Nee! Koffie en thee bevatten cafeïne die je stofwisseling en spijsvertering kan verstoren. Vermijd dus deze twee dranken. U kunt in plaats daarvan 1-2 kopjes kruidenthee of limoensap drinken. Voeg er geen suiker of andere zoetstoffen aan toe.

2. Ik heb zin in karnemelk op Gm Diet Day 4. Is het goed??

antw: Sommige mensen zeggen dat karnemelk prima werkt op de vierde dag van het genetisch gemodificeerde dieet. Zorg er wel voor dat je het goed verdunt met water. Gebruik geen yoghurt- of wrongelset met volle melk. Verwijder de vette, romige laag om onnodige vetten te verminderen.

3. Is honing toegestaan ​​met melk??

antw: Hoewel honing een natuurlijke zoetstof is, bevat het wel suikers. Dit is de reden waarom het geen onderdeel kan zijn van het dieet. Probeer je zoete trek te verminderen. Denk in plaats daarvan aan de mogelijke uitkomst van het programma om je geest af te leiden.