Het GM-dieet of het General Motors-dieetplan is een 7-daags programma voor gewichtsverlies dat belooft u te helpen ongeveer 6,8 kg te verliezen in slechts één week. Op elke dag moet u voedsel consumeren van een specifieke voedselgroep met weinig calorieën en veel complexe koolhydraten. Vandaag zullen we kijken naar GM Diet Plan Day – 1 om te begrijpen hoe te plannen, wat te eten, wat u aan het eind van de dag kunt verwachten, samen met een voorbeeldmaaltijdplan.

Gm Dieet Dag 1

inhoudsopgave:

Hoe u uw lichaam kunt voorbereiden op GM-dieetdag 1?

GM Dieet Dag 1 Voorbeeldmaaltijdplan

GM Dieet Dag 1 Oefeningen

Te vermijden voedingsmiddelen op dag van het GM-dieet

Waarom dit werkt?

Hoe zult u zich voelen aan het einde van GM-dieetdag 1??

FAQ

Hoe u uw lichaam kunt voorbereiden op GM-dieetplan Dag 1?

Op dag 1 van het GM Diet Plan moet u alleen fruit consumeren en geen andere vaste stoffen van buiten deze voedingsgroep. Bereid uw smaakpapillen dus dienovereenkomstig voor! Om uw dag interessanter te maken, kunt u verschillende soorten fruit combineren en ze op verschillende tijdstippen van de dag eten. Fruit zoals meloenen wordt ten zeerste aanbevolen, terwijl bananen een strikt nee-nee zijn!

Er is geen maximum aan fruit op deze dag. Dus je kunt ze eten wanneer je honger hebt. Ook moet je gedurende de dag 8-10 glazen water drinken om uitdroging te voorkomen.

OPMERKING: Experts raden aan om de dag ervoor een koolhydraatrijk dieet te eten om het lichaam energie te geven en het goed voor te bereiden op het dieetprogramma. Neem lichtere oefeningen in plaats van trainingen die uw lichaam belasten en vermoeidheid veroorzaken.

GM Dieet Dag-1 Maaltijdplan:

Gm Dieet dag 1

Zoals eerder vermeld, zit het 1st Day of GM Diet-plan vol met fruit. Dus in plaats van je aan één bepaald fruit te houden, kun je een verscheidenheid aan fruitsoorten bedekken om je dieet interessanter te maken en gezonde voeding van elk van hen te krijgen.

De Indiase versie van GM Diet Day-1 verschilt niet veel van het oorspronkelijke dieet vanwege de gemeenschappelijkheid van het beschikbare fruit. Je bent vrij om lokaal beschikbaar fruit te gebruiken in plaats van degene die in het plan worden genoemd.

Laten we nu eens kijken naar een voorbeeld van een GM Dieet Dag 1 Maaltijdplan:

Ontbijt:

Je kunt je dag beginnen met een middelgrote appel, een paar plakjes meloen of een pruim of een hele sinaasappel. Consumeer 1-2 glazen water.

Tussendoortje:

Laat je niet verleiden om wat popcorn of chips te eten als tussendoortje. Gebruik in plaats daarvan een kom in blokjes gesneden papaja- of muskmeloen. Neem 1-2 glazen water.

Lunch:

Afhankelijk van je hongergevoel kun je als lunch 1 of 2 kommen gesneden watermeloen eten. Nogmaals, drink 1-2 glazen water. Dit kan je lang vol houden.

Avondsnack:

Blijf weg van Pakodas of Bujiyas! Eet in plaats daarvan een hele pruim/sinaasappel/zoete limoen of chico fruit, gevolgd door 1-2 glazen water. Je kunt ook kokoswater krijgen.

Diner:

Sluit uw dag af met een licht fruitdiner dat bestaat uit ½ kopje watermeloen en 2 glazen water.

OPMERKING: Je mag 2-3 kommen GM-dieetsoep consumeren samen met de hierboven genoemde voedingsmiddelen.

GM Dieet- Dag 1 Oefeningen:

Experts raden af ​​om zware oefeningen te doen op de 1e dag van het GM Diet-plan, omdat dit je energie snel kan afvoeren en je vermoeidheid kan geven. Ga in plaats daarvan voor lichte oefeningen zoals warming-ups, yoga of wandelen (niet langer dan 30-45 minuten) die u actief kunnen houden en tegelijkertijd de resultaten van het gewichtsverlies kunnen versnellen.

Te vermijden voedingsmiddelen op GM-dieet-dag 1:

Om de gewenste output van het programma te bereiken, wordt u geadviseerd om weg te blijven van deze voedingsmiddelen op de 1e dag van het GM-dieet

 • Groenten van welke aard dan ook
 • Dichte vruchten zoals bananen
 • Zetmeelrijke voedingsmiddelen zoals aardappelen
 • Junk food
 • Frisdrank
 • Alcohol
 • Vruchtensappen
 • Ingeblikt fruit
 • Vlees
 • Rijst, granen of granen
 • Zuivel

Waarom dit werkt?

Dus hoe helpt dit all-fruit dieet op GM Diet Day 1 je? Volgens de voorstanders die hoog over dit dieet praten,

 • Fruit zit boordevol natuurlijke suikers die het verlangen naar honger kunnen verminderen
 • De grote hoeveelheden vezels in fruit kunnen het verteringsproces versnellen en een betere stoelgang bevorderen.
 • Fruit is caloriearm en kan je lang een vol gevoel geven
 • Het consumeren van grote hoeveelheden water kan de gifstoffen wegspoelen, het lichaam hydrateren en het hele systeem reinigen

Op hun beurt ondersteunen deze aspecten snellere gewichtsverliesresultaten, samen met het voorbereiden van het lichaam op de volgende 6 dagen van het GM Diet-programma.

Hoe zult u zich voelen aan het einde van het GM-dieet – dag 1??

Tegen het einde van dag 1 voelt u zich misschien een beetje traag door de plotselinge verandering in uw dieet. Het is ook gebruikelijk om het gevoel van eentonigheid van het dieet te ervaren, maar laat je niet verleiden om andere voedingsmiddelen binnen te sluipen! Sommige mensen klagen ook over lichte hoofdpijn, verlies van energie en hunkeren naar regelmatig voedsel. Je kunt deze gevoelens gemakkelijk overwinnen door vastberaden en gefocust te blijven op je doelen.

Dus dat is hoe je 1e dag van het GM-dieetplan eruit zal zien! Aan het einde van deze dag zul je enthousiast zijn om te weten dat je een mijlpaal hebt bereikt in dit 7-daagse programma en klaar bent voor een nieuwe dag morgen. Als u andere symptomen ervaart, zoals braken, diarree enz., raadpleeg dan een arts voordat u verder gaat!

VRIJWARING: De inhoud die in dit artikel is geschreven, is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies. Voordat u een nieuw dieetplan uitprobeert, inclusief het dieet dat in dit artikel wordt genoemd, moet u het advies inwinnen van een arts of een opgeleide arts.

Veelgestelde vragen:

1. Is kruidenthee toegestaan ​​​​op het Gm-dieetplan – Dag 1??

antw: Ja! Sommige mensen geven er de voorkeur aan om kruidenthee toe te voegen aan een genetisch gemodificeerd dieetplan. Zorg ervoor dat de thee geen zuivel, toegevoegde suikers of smaakstoffen bevat. Beperk ook hun inname tot maximaal 2 kopjes per dag om zuurgraad en gastro-intestinaal ongemak te voorkomen. Blijf in ieder geval uit de buurt van koffie of zwarte koffie!

2. Ik heb honger tussen de maaltijden door. Mag ik iets eten??

antw: Wanneer u het GM-dieetplan volgt, moet u zich houden aan de voedselgroep van die specifieke dag. Dus als je honger hebt tussen de maaltijden door op bijvoorbeeld dag 1, dan kun je nog een stuk fruit toevoegen. U mag niet verder gaan dan de gespecificeerde lijst met voedingsmiddelen, omdat dit de stofwisseling en uw doelen aan het einde kan beïnvloeden.

3. Kan ik droog fruit eten op Gm Diet Day-1??

antw: Geen enkel droog fruit of zelfs fruit in blik is strikt verboden in dit dieet. Het zijn calorierijke voedingsmiddelen en moeten tijdens het hele programma worden vermeden. U wordt geadviseerd om alleen vers fruit in hele of gesneden vorm te eten. Vruchtensappen worden ook niet aanbevolen omdat ze minder vezels bevatten in vergelijking met fruit.