Het GM-dieetplan of het General Motor Diet Plan is een 7-daags dieetprogramma. Het richt zich op gezond en schoon eten om natuurlijk gewichtsverlies mogelijk te maken. In tegenstelling tot de andere programma’s die veel vlees of pure hongersnood omvatten, kan het GM-dieet Vegetarisch plan beide in evenwicht brengen. Het schrijft een royale portie vers fruit, groenten, bruine rijst en andere gezonde opties voor om een ​​breed scala aan opties voor vegetariërs te bieden. In feite is het een genot voor vegetariërs, waarbij elke dag de nadruk ligt op verschillende voedingsmiddelen uit het vegetarische maaltijdplan. In dit artikel zullen we meer te weten komen over het genetisch gemodificeerde dieet Veg in detail!

Gm Dieetplan Vegetarisch

Wat is het Veg Gm-dieetplan??

Het GM-dieetplan vegetarisch is een uitdaging van 7 dagen, waarin men kan binge op verschillende voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, zuivel en bruine rijst. Het is een Indiaas vriendelijk dieetprogramma, dat vervanging van rundvlees mogelijk maakt, oorspronkelijk voorgeschreven in het algemene GM-dieetplan. Veel plantaardige eiwitbronnen zoals soja fungeren als een perfecte vervanging voor vlees, waardoor het ideaal is voor vegetariërs.

Is GM Diet Veg Plan gezond??

Het Veg GM-dieetplan wordt beschouwd als een van de gezondste manieren om snel af te vallen. Volgens het plan kan het gebruik van een exclusief dieet van fruit, rauwe of gekookte groenten het interne systeem reinigen en gifstoffen wegspoelen. Het kan ook de spijsvertering en het metabolisme verbeteren, dankzij de grote hoeveelheden voedingsvezels in deze voedingsmiddelen. Het dieet zorgt ook voor een natuurlijke glans op je huid, samen met een slanker afval aan het einde van de uitdaging.

Hoe werkt het Veg GM-dieetplan??

Het Veggie GM-dieet werkt door het lichaam te voorzien van caloriearme, koolhydraatarme voedingsmiddelen zoals fruit en groenten. Hierdoor kan het lichaam opgeslagen vetten en koolhydraten gebruiken om energie op te wekken. Het minimaliseert ook je trek in eten vanwege de grote hoeveelheden natuurlijke suikers in fruit, wat indirect helpt bij het afvallen.

GM Dieetplan Vegetarisch:

Het normale genetisch gemodificeerde dieet vereist de consumptie van vlees op meerdere dagen als onderdeel van het normale dieet. Maar dit is duidelijk geen haalbare optie voor degenen die strikte vegetariërs en veganisten zijn. Dit GM-dieet Indiaas vegetarisch plan is daarom een ​​aangepaste versie van het normale – het is een puur vegetarische versie van het originele GM-dieet.

Het dagelijkse schema voor GM-dieetplan Vegetarische Indiase versie:

Net als het normale GM-dieet, heeft de vegetarische versie van het originele GM-dieet een zevendaags schema dat u moet volgen om af te vallen. Hieronder vindt u de GM-dieet-chat-vegetarisch, waar u zich strikt aan moet houden voor elke dag:

#Dag 1:

Je kunt alleen fruit eten. Dit is vergelijkbaar met het normale genetisch gemodificeerde dieet, alleen fruit mag de eerste dag door u worden gegeten. Alle soorten fruit kunnen in alle hoeveelheden worden gegeten. Alle soorten fruit behalve bananen zijn toegestaan. Dit komt omdat ze veel kalium en koolhydraten bevatten. Uw dagelijkse waterinname zou normaal gesproken de hele dag rond de 10 of 12 glazen moeten zijn.

#Dag 2:

Voor de tweede dag kun je aardappel en allerlei groenten eten. Voor de hoofdmaaltijd van de dag moet je een kopje gebakken eten. Zo heb je genoeg energie voor de hele dag. Voor lunch en diner moet u bijgerechten van groenten toevoegen. Groenten zijn goed voor deze optie, omdat dit het lichaam veel energie geeft om te functioneren.

#Dag 3:

Voor de derde dag kun je allerlei soorten fruit en groenten eten. Deze groenten en fruit kunnen de hele dag door worden gegeten, wanneer je honger hebt, inclusief tussendoortjes. Je kunt deze van ontbijt tot diner eten. Vruchtensap is ook optioneel, afgezien van water. Alle groenten zijn toegestaan, behalve aardappelen. Bananen zijn nog niet toegestaan.

#Dag 4:

Voor deze dag kun je bananen en melk eten. Bananenmilkshake of een variatie van bananen en melk mogen de hele dag door worden geconsumeerd. Voor lunch en diner kunt u groentesoep in porties eten. Bananenshakes zijn een goede optie voor ontbijt en middagsnacks.

#Dag 5:

Voor deze dag kun je bruine rijst en tomaten eten. Aangezien dit een vegetarisch dieet is, kun je op deze dag geen vlees eten, dus krijg je bruine rijst als vervanging. Hiervoor kun je een kopje bruine rijst koken en het gedurende de dag met acht tot tien tomaten consumeren.

#Dag 6:

Voor deze dag kun je spruitjes, bruine rijst en tomaten eten. Hiervoor kun je een kopje bruine rijst koken en het gedurende de dag met acht tot tien tomaten consumeren. Groenten mogen op deze dag ook geconsumeerd worden, in soep of in een andere gerechtvorm.

#Dag 7:

Op deze dag mag je twee kopjes bruine rijst consumeren. Hiermee kun je allerlei soorten groenten en fruit eten. Tegen het einde van dit wekelijkse schema van het GM-dieet zou je 2-3 kg moeten zijn afgevallen. Je huid zou stralen en je zou je detox, gezond en fris voelen. U kunt dit dieet zo vaak herhalen als nodig is.

Hoe gewicht te behouden na 7 dagen vegetarisch GM-dieetplan??

Gewichtsbehoud na het dieet is voor velen een grote uitdaging. Als u zich niet bewust bent van de voedingsrichtlijnen, kan al het harde werk dat u de afgelopen 7 dagen hebt gedaan, teniet worden gedaan. Dit is wat u moet doen na het GM Veg Diet Plan voor gewichtsverlies:

Nadat u klaar bent met het GM-dieet, moet u uw BMR of basaal metabolisme meten en de benodigde calorieën dienovereenkomstig berekenen. Op basis daarvan kunt u een geschikt niet-vegetarisch maaltijdplan kiezen om aan uw wensen te voldoen. Als je BMR bijvoorbeeld laag is, kun je gaan voor een 1200 Calorieplan. Als het hoger is dan 2000 calorieën, kun je kiezen voor een 1500 calorieënplan.

Tips om gewichtstoename te voorkomen na het Veg GM-dieetplan:

Alleen omdat uw dieetplan voorbij is, is er nog geen einde gekomen aan uw voedselbeperkingen. Volg deze tips om uw gewicht stabiel te houden en de “vruchten” van uw arbeid te plukken:

  • Spring na de strikte dieetperiode niet abrupt naar je vorige routine.
  • Introduceer langzaam “nieuwe” voedingsmiddelen in uw dieet.
  • Vermijd calorierijk voedsel zoals gefrituurde rommel, verwerkt of zetmeelrijk voedsel.
  • Verlaag je koolhydraten en werk aan je eiwitinname.
  • Schakel over op gezond voedsel zoals groene thee, in plaats van koffie, thee of suikerproducten.
  • Zeg nee tegen alcohol.
  • Drink minimaal 3-4 liter water per dag.
  • Sla je oefeningen niet over.

Het GM Vegetarisch dieet is ontworpen om een ​​positieve verandering te brengen in de manier waarop je eet! Het helpt je de goedheid van natuurlijke voedingsmiddelen zoals fruit en groenten te herkennen, die voldoende zijn om je op de been te houden. Zelfs na het dieet wordt aanbevolen om minder koolhydraten te eten en je meer te concentreren op het eten van een vers en rauw dieet om je systeem schoon te houden. Het helpt niet alleen om op gewicht te blijven, maar verbetert ook uw algehele welzijn!