GM Diet Wonder Soup Recept: hoe het werkt? & hun voordelen

Als je bekend bent met het GM-dieet, is de kans groot dat je hebt gehoord over de GM Diet Wonder Soup! Het 7-daagse dieetprogramma legt de nadruk op schoon eten, waarbij elke dag gewijd is aan het eten van voedsel van een specifieke groep. De eerste 3 dagen bestaan ​​uit alleen fruit en groenten, met bijna geen toegang tot vast voedsel. De enige uitzondering op deze dieetregel is de GM Wondersoep, ook wel de GM Diet-koolsoep genoemd. Bekijk dit artikel om het belang van wondersoep van algemene motoren te leren, hoe het werkt en de aanbevolen hoeveelheid.

Gm Diet Wonder Soep Recept

Hoe werkt GM Diet Wonder Soup??

De wondersoep van General Motors Diet is een smakelijke, heerlijke soep die je een broodnodige onderbreking geeft van het exclusieve eten van fruit en groenten. Deze hartige soep is goed gekruid met peper en weinig zout om je smaakpapillen te verwennen. Het zit boordevol belangrijke vitamines en mineralen die afkomstig zijn van groenten zoals kool, tomaat, paprika enz. Naast het stillen van je honger, kan de soep ook je spijsvertering verbeteren, je metabolisme verhogen, waardoor het een gemakkelijke manier is om snel af te vallen

Gezondheidsvoordelen van GM Diet Wonder Soep:

Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom deze soep onmisbaar is voor uw dieet:

 • Deze soep kan vanaf dag 1 zonder enige beperking worden gegeten.
 • Kan zo vaak worden gedronken als je wilt gedurende de dag.
 • Het bevat weinig calorieën, maar geeft je energie een boost.
 • Deze soep zit boordevol groenten en zit boordevol vitamines en mineralen.
 • Het is rijk aan voedingsvezels en bevordert een betere spijsvertering.
 • Het Koolsoepdieet is gemakkelijk te bereiden en duurt niet langer dan 20 minuten.
 • Wanneer warm geconsumeerd, kan de GM-wondersoep je stoelgang stimuleren en je lichaam reinigen.

Beste Gm Diet Wonder Soep:

gm wonder soep

Wonder Soep Voedingsstoffen:

Er is een goede reden dat deze dieetsoep de gm dieet wondersoep wordt genoemd! Het is een rijke en stevige, verwarmende, vullende soep voor herfst en winter, en smakelijke caloriearme soep voor warmer weer. Wonder Soup heeft slechts 64 calorieën per portie, met slechts 2 calorieën uit vet. Het bevat slechts 14,3 gram koolhydraten, 3,4 gram voedingsvezels en 2,2 gram eiwit. Bovendien bevat het geen cholesterol of verzadigd vet. Vergeleken met commercieel bereide soepen in blik (die gemakkelijk 1100 mg natrium per portie kunnen bevatten), heeft Wonder Soup slechts 601 mg.

GM Diet Wonder Soup Indiase versie Recept:

Wonder Soup bevriest goed in enkele porties of grotere containers, perfect om in de magnetron te duiken. Thuis of op kantoor eet je gezond wanneer je maar wilt. Het recept is vrij eenvoudig en heel gemakkelijk te maken.

Wondersoep Ingrediënten:

 • Uien – 6 grote uien
 • Groene paprika’s – 2
 • Tomaten – 3
 • Kool – 1
 • Selderij – 1 bosje
 • Water – 22 oz water

Routebeschrijving:

 • Begin met de uien en groene paprika. Snijd de uien en groene paprika in stukjes en fruit deze licht aan met een paar druppels olijfolie tot ze lichtbruin worden.
 • De volgende is de selderij, tomaten en kool. Hak ze fijn en doe alles in een grote pan met water.
 • Breng het aan de kook en kook het langzaam tot alles gaar is. Je moet dit waarschijnlijk ongeveer 60 minuten koken. Voeg zout, gedroogde kruiden of specerijen en peper toe om te kruiden.
 • Elke keer dat je merkt dat je verhongert op een dag van het GM-dieet, is de wondersoep de juiste keuze.

Beginsel:

Het uitgangspunt van het zevendaagse dieetplan is dat je zoveel kunt eten als je wilt van de wondersoep, samen met bepaalde voedingsmiddelen die op elk van de zeven dagen zijn toegestaan. De soep en de details van het zevendaagse dieet zijn bijna identiek aan het koolsoepdieet, dat op grote schaal wordt verspreid op sites zoals Cabbage Soup Diet. Voorstanders van het GM-dieet beweren dat je in een week 11 tot 12 lbs kunt verliezen.

De GM-dieetsoep is een broodnodige afwisseling van de eentonigheid van het rauwe dieet, zuivel, bananen enz. Naast het versterken van de effecten van uw dieet, biedt de GM-dieetsoep ook een warm en geruststellend gevoel, vooral bij koud weer. Je kunt ‘s ochtends een grote pan soep bereiden en deze de hele dag door hebben. De soep helpt je niet alleen om een ​​paar kilo af te vallen, maar ontgift ook je lichaam en geeft je een stralende, stralende huid!

gm dieet wonder soep